Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kıZLAR... BU ARADA OSMANA BENDE BAYILIOYORUM... ÇOK TATLI ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN...BUGÜN BENDE APLARIM KESİN ZATEN MORELLERİM YERLE BİR.....mafoldumben
AH TUGCELIM BENIM YASADIGIM YERINDE FARKı YOK INAN daha beterdır ama hsg cektırmek kolaymı neden böyle bı hata yapmıslar canını sıkma bendede olur böyle patlama anları olumlu düşün sen gebe kalabılıyorsun emınım tüpünde acıktır sıkıntı yapma
doktordan ayagımız cıkmıyor ama neyapalım hersey düzelıcek ınsallah bak sende en kısa zamanda verıceksın müjdeyı ınsallah:Saruboceq:
canım hoşgeldin kolay gelsin sanadaooo kalabalığız gene nasılsınız kızlar yemek yapcam yapmadan bakıyım dedim
aa süper peki olanlar var mı aranızda gerçi bu dua çok kuvvetli bir duadır beni de alır mısınız yanınızaaaa hazır günümde geçiokan opuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum yemeğim yok daha namazda kılmadım çok öpüyorum sizi
tugcalcım üzülme balım niye yıpratıyosun kendini
hoşbuldum güülm ama üzme benide oluyo arad ama sıkma canını napalım hgerşeyin sonu değil elbet yardım edecek mevlam bizede
neyseeeboshayallersmile