Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ooo kalabalığız gene nasılsınız kızlar yemek yapcam yapmadan bakıyım dedim

kızlar bende çıkıyorum yemeğim yok daha namazda kılmadım çok öpüyorum sizi

aa süper peki olanlar var mı aranızda gerçi bu dua çok kuvvetli bir duadır beni de alır mısınız yanınızaaaa hazır günümde geçiokan opuyorumnanaktan

güle güle kıZLAR... BU ARADA OSMANA BENDE BAYILIOYORUM... ÇOK TATLI ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN...BUGÜN BENDE APLARIM KESİN ZATEN MORELLERİM YERLE BİR.....mafoldumben

bitanem yaa lütfen moralini yüksek tut arada geliyolar ama çabucak at içindeki negatif düşünceleri
ben kaçıyorum kuzum çok öptüm seni

AH TUGCELIM BENIM YASADIGIM YERINDE FARKı YOK INAN daha beterdır ama hsg cektırmek kolaymı neden böyle bı hata yapmıslar canını sıkma bendede olur böyle patlama anları olumlu düşün sen gebe kalabılıyorsun emınım tüpünde acıktır sıkıntı yapma
doktordan ayagımız cıkmıyor ama neyapalım hersey düzelıcek ınsallah bak sende en kısa zamanda verıceksın müjdeyı ınsallah:Saruboceq:

bilmiyorum ki boncuğum işte temmuzda çektirmiştim ben zaten daha çekerlerken anlamıştım bu işi pek bilmediklerini... bak sen de ne yap yap çektircem diyosun iyice araştır iyi bir yere çektir... büyük şehirlerde çektir hatta... demin de uyudum biraz acayip acayip riyalar gördüm daha yorgun uyandım zaten.... böyle sisli puslu yollarda yürüyp duruyodum filmlerde olur ya aynen öyle....
inşallah boncuğum artık tek doktora gitme sebebein bebemin rutin aşıları olmasını istiyorum yaaa.... inşallah hepimiz beraber veririz müjdeyi... kızlar sağolun walla destekleriniz olmasa ne yapardım ben..... evde bir başıma akşama kadar ağlardım kesin...mafoldumben

ooo kalabalığız gene nasılsınız kızlar yemek yapcam yapmadan bakıyım dedim
canım hoşgeldin kolay gelsin sanada
kusura bakma kaçıyorum namaz kılıcam
öptüm derdam
aa süper peki olanlar var mı aranızda gerçi bu dua çok kuvvetli bir duadır beni de alır mısınız yanınızaaaa hazır günümde geçiokan opuyorumnanaktan

canım var tabi olmazmı yeterki inanarak okuyalım
şuanda listemiz tamam canım bidahaki sefere yazıyım olurmu
sen test yapıcaktın değilmi sanki öyle hatırlıyorum

kızlar bende çıkıyorum yemeğim yok daha namazda kılmadım çok öpüyorum sizi

tamam balım kolay gelsin tekrar kusura bakma canım arkadaşım....

tugcalcım üzülme balım niye yıpratıyosun kendini

ahhh derdam işte arada bir içimdeki üzüntü canavarı su yüzüne çıkıyo....mafoldumben sen nasılsın canım hoşgeldin....

hoşbuldum güülm ama üzme benide oluyo arad ama sıkma canını napalım hgerşeyin sonu değil elbet yardım edecek mevlam bizede

kızlar ben de çıkıyorum annemlere gidicem daha... gece gelemessem şimdiden hepinize iyi akşamlar... öptüm....

görüşürüz tugcalım iyi bak kendine ama sakın üzülme moraaler yüksek olsun lütfen

karnım çok şişti yaa, acayip sağ tarafta kasık ağrısı var,,, yürüdükçe ağrıyor,, akşama yemek falan yapamıcam?

X