Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Tuğçem kız benim yazdığıma alıntı yapmamışsın
sabahda yazmıştım sana niyeki küsmüyüz yoksam kuzum

BEN BİDAHAKİ SEFERE DEĞİŞSEM OLMAMI YAA
BAYA ZOR OLUYODA İLK SAYFAYA TAŞIMAK eyvahedigeldismile

önemli değil ebrarım nolcak.... önceki listede tarih 1 ekimdi ya ordan aklında kalmıştır... benim 4 gün erken geldi kırmızlar bu ay.... o yüzden şasırdın heralde....
ellerine sağlık boncuğun da senin de....

önemli değil ebrarım nolcak.... önceki listede tarih 1 ekimdi ya ordan aklında kalmıştır... Benim 4 gün erken geldi kırmızlar bu ay.... O yüzden şasırdın heralde....
Ellerine sağlık boncuğun da senin de....

tuğçem neyin var canım niye keyfin yok
saol anlayışın için yinede biyerden kalmış aklımda demek :KK1::KK1:

SAGOL TUGCELIM GÜZEL DILEKLERIN ICIN CNM BUARADA DÜZELTTIM TARIHINIopuyorumnanaktan

sağol balım teşekkür ederim....

Tuğçem kız benim yazdığıma alıntı yapmamışsın
sabahda yazmıştım sana niyeki küsmüyüz yoksam kuzum

hangi alıntı canım anlamadım...yooo küs falan değiliz neden küs olalım ki.... farketmemişimdir ebrarım kusura bakma bugün gerçekten hiç iyi değilim.... hatam olduysa affet canım arkadaşım....

kızlar ben kaçayım akşam kanal d de dizim var o saate kadar işlerimi halledeyim artık bol bol gözyaşı dökerim orda OSMAN var ya ona bakıp bakıp ağlıyom çok şeker çocuk allahım benim bebişiminde böyle büyüdüğü günleri göstersin bana aminnnn

ben kaçtım oğluş okuldan çıkmışda onu alacağız ordan de eve :eek:hepinizi çok öptümopuyorumnanaktan

tuğçem neyin var canım niye keyfin yok
saol anlayışın için yinede biyerden kalmış aklımda demek :KK1::KK1:

canım dünden beri su bebek işine çok takığım... hsg olmamış dediklerinden beri... unuttum size yazmayı dün akşamüstü doktora gösterdim de hsg filmimi olmamış dedi.... tekrar çekilmesi lazım ama yılbaşına kadar gebelik oluşmassa çekelim dedi... şimdi o kadar eziyet çekmiyim diye... bu ay olmadı ya benim de... ona canım sıkkın 3 ay boşuna çalışmak da var... kafam çok karışık....benim istanbuldada var bir doktorum oda öyle demişti yazın gittiğimde... 3-4 uğraşıp olmassa hsg yi tekrar çekelim histereskopi de çekelim demişti... yani tüpüm tıkalı mı bilmiyorum... beddua etmek istemiyorum ama o filmi çektirdiğim burdaki hastaneye haram olsun verdiğim para... film çekmeyi bile becerememişler....işte küçük yerde yaşadın mı böyle sorunlar oluyor bende ona sinir oluyorum... çünkü burda başka hsg çekecek yer yok o hastaneden başka... ya izmire ya bursaya sevk ediyolar....
çok yoruldum artık hiçbirşey kolaycık olmuyo benim hayatım hep böyledir... hiç bir işim kolayla olmaz hep bir aksilik bir sorunla devam eder... bu da öyle oluyor... millet çatır çatır doğuruyo doğru düzgün doktor yüzü görmeden biz doktordan çıkamaz olduk... bugün patlama günümdeyim kızlar hatam olduysa birinizi kırdım yada cevap vermedim falan gibi kusura bakmayın olur mu????

canlarım ben çkyorum akşam gelirim yine nasip olursa
allaha emenet olun
tamam bitanem çok öptüm görüşürüz
iyi bak kendinede bebişede
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-12.htmlkızlar bakın bana derınım söylemıstı burayı avatarınızı falan degıstırmek ıstersenız ıstemedıgınız kadar resım var bu adreste ben herseyı burdan buluyorum
ayy saol boncuğum çok hoş şeyler var bayıldım
sağol balım teşekkür ederim....

Hangi alıntı canım anlamadım...yooo küs falan değiliz neden küs olalım ki.... Farketmemişimdir ebrarım kusura bakma bugün gerçekten hiç iyi değilim.... Hatam olduysa affet canım arkadaşım....
kuzum öğlende yazmıştım sana
azöncede yazdım galiba görmedin nedemek affet filan yaa olurmu hiç gözden kaçabiliyo bitanem hayırdır bebekle alakalımı sıkma canını yaa
yardımcı olabilceğim bişey varmı bitanem
kızlar ben kaçayım akşam kanal d de dizim var o saate kadar işlerimi halledeyim artık bol bol gözyaşı dökerim orda osman var ya ona bakıp bakıp ağlıyom çok şeker çocuk allahım benim bebişiminde böyle büyüdüğü günleri göstersin bana aminnnn
ay benimde çok hoşuma gidiyo bersum çok şeker bişey yaa
hadi çok öptüm seni çok ağlama oğluşda sulugöz olur bak
kızlar slm nasılsınız? Bu dua olayı nedir bana da anlatır mısınız?

canım biz bebek olması için ayetel kürsi okuyoruz arkadaşlarla 313 tane aramızda bölüşüyoruz sırayla herkese okunuyo canım

kızlar ben kaçayım akşam kanal d de dizim var o saate kadar işlerimi halledeyim artık bol bol gözyaşı dökerim orda OSMAN var ya ona bakıp bakıp ağlıyom çok şeker çocuk allahım benim bebişiminde böyle büyüdüğü günleri göstersin bana aminnnn

BENDE CIKIM ARTIK EN IYISI TAKILDIM KALDIM KAC SAAT OLDUkaydirigubbakcemile3

ben kaçtım oğluş okuldan çıkmışda onu alacağız ordan de eve :eek:hepinizi çok öptümopuyorumnanaktan

güle güle kıZLAR... BU ARADA OSMANA BENDE BAYILIOYORUM... ÇOK TATLI ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN...BUGÜN BENDE APLARIM KESİN ZATEN MORELLERİM YERLE BİR.....mafoldumben

canım dünden beri su bebek işine çok takığım... hsg olmamış dediklerinden beri... unuttum size yazmayı dün akşamüstü doktora gösterdim de hsg filmimi olmamış dedi.... tekrar çekilmesi lazım ama yılbaşına kadar gebelik oluşmassa çekelim dedi... şimdi o kadar eziyet çekmiyim diye... bu ay olmadı ya benim de... ona canım sıkkın 3 ay boşuna çalışmak da var... kafam çok karışık....benim istanbuldada var bir doktorum oda öyle demişti yazın gittiğimde... 3-4 uğraşıp olmassa hsg yi tekrar çekelim histereskopi de çekelim demişti... yani tüpüm tıkalı mı bilmiyorum... beddua etmek istemiyorum ama o filmi çektirdiğim burdaki hastaneye haram olsun verdiğim para... film çekmeyi bile becerememişler....işte küçük yerde yaşadın mı böyle sorunlar oluyor bende ona sinir oluyorum... çünkü burda başka hsg çekecek yer yok o hastaneden başka... ya izmire ya bursaya sevk ediyolar....
çok yoruldum artık hiçbirşey kolaycık olmuyo benim hayatım hep böyledir... hiç bir işim kolayla olmaz hep bir aksilik bir sorunla devam eder... bu da öyle oluyor... millet çatır çatır doğuruyo doğru düzgün doktor yüzü görmeden biz doktordan çıkamaz olduk... bugün patlama günümdeyim kızlar hatam olduysa birinizi kırdım yada cevap vermedim falan gibi kusura bakmayın olur mu????
AH TUGCELIM BENIM YASADIGIM YERINDE FARKı YOK INAN daha beterdır ama hsg cektırmek kolaymı neden böyle bı hata yapmıslar canını sıkma bendede olur böyle patlama anları olumlu düşün sen gebe kalabılıyorsun emınım tüpünde acıktır sıkıntı yapma
doktordan ayagımız cıkmıyor ama neyapalım hersey düzelıcek ınsallah bak sende en kısa zamanda verıceksın müjdeyı ınsallah:Saruboceq:

bende cıkım artık en ıyısı takıldım kaldım kac saat oldukaydirigubbakcemile3
güle güle canım görüşürüz öptümm
canım iyi akşamlar öpüyorum senide güle güle
canım dünden beri su bebek işine çok takığım... Hsg olmamış dediklerinden beri... Unuttum size yazmayı dün akşamüstü doktora gösterdim de hsg filmimi olmamış dedi.... Tekrar çekilmesi lazım ama yılbaşına kadar gebelik oluşmassa çekelim dedi... şimdi o kadar eziyet çekmiyim diye... Bu ay olmadı ya benim de... Ona canım sıkkın 3 ay boşuna çalışmak da var... Kafam çok karışık....benim istanbuldada var bir doktorum oda öyle demişti yazın gittiğimde... 3-4 uğraşıp olmassa hsg yi tekrar çekelim histereskopi de çekelim demişti... Yani tüpüm tıkalı mı bilmiyorum... Beddua etmek istemiyorum ama o filmi çektirdiğim burdaki hastaneye haram olsun verdiğim para... Film çekmeyi bile becerememişler....işte küçük yerde yaşadın mı böyle sorunlar oluyor bende ona sinir oluyorum... çünkü burda başka hsg çekecek yer yok o hastaneden başka... Ya izmire ya bursaya sevk ediyolar....
çok yoruldum artık hiçbirşey kolaycık olmuyo benim hayatım hep böyledir... Hiç bir işim kolayla olmaz hep bir aksilik bir sorunla devam eder... Bu da öyle oluyor... Millet çatır çatır doğuruyo doğru düzgün doktor yüzü görmeden biz doktordan çıkamaz olduk... Bugün patlama günümdeyim kızlar hatam olduysa birinizi kırdım yada cevap vermedim falan gibi kusura bakmayın olur mu????
tuğçem yaa kıyamam sana lütfen üzülme
çok haklısın diycek bişey yok gerçektende çok büyük bir hata ama benim doktorumda demişti heryer güzel çekemiyo diye ama imkanlar kısıtlı olunca sende neyapıcaksın .canım dur hemen koyverme yaa hiç gerek kalmıycak belki niye bukadar negatifsin inşallah buay gelicek minişin olmadı istanbula gelirsin .o doğuranlar çok şanslı olduğunun farkında bile değiller malesef bunu sadece yaşıyan biliyo .ama lütfen toparlan kuzum
ben kaçtım kızlar
hayırlı günler hepinizeeopuyorumnanaktan

canım iyi akşamlar öpüyorum senide

X