Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

reçetesiz alınıyo ebroşum ben hamile kalmadan önce iki kutu bitirmişti eşim e vitamini avicap

canım kaç aylık seninki?ben tam olarak 4.ayda başlamıştım kalp atışlarını hissetmeye sonra futbol maçı yapmıştı karnımda doğana kadar kaydirigubbakcemile3dünyamı şaşıttı benim doğana kadar:bbo:

18 hafta olacak yarın 4. aydayım canım ara ara oluyoda sürekli hissetmiyorum henüz zaten bebişler günün %95ni ilk 4 ayda uyuyarak geçirirmiş ilerde nasıl olacak çok merak ediyorum şöyle sıkı bir tekme atsada hah işte bu oğlum desem diye bekliyorum

Selinacıgım benım bıldıgım hücre yenıleme ve hareketlılıgı etkılıyormus banada bersum önermıstı sagolsun

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin:Saruboceq:

aminn canım Mevlam cümlemize tattırsın bu güzel duyguyu

Mavım belırtılerın nelerdı cnm bahset bakalım azcık

hemen hemen bütün belirtiler vardı ama ben konduramamıstım kendime
hiç yemediğim şeyleri canım istedi midem bulanıyordu sürekli karnım ağrıyordu geçende gözüm karardı ama yinede ben öyle olmasını istediğim için dedim hatta 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sonra umudumu kaybettim

hoşgeldin canım,senin haberini aldık daha iyi olduk,Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin,bebişinle fotonu koymayı da nasip etsin inş.:nazar:

aminn canım Rabbim size de nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı en kısa zamanda

turkuazım canım benim Allah hepinizden razı olsun en kısa zamanda göndersin meleklerinizi:Saruboceq::Saruboceq:

Evet artık listemiz ilk sayfada
çok sevindim yaa eskisi gibi oldu
eline sağlık boncuğum

boncuğum bide nediycem bu evicapı eczaneden kendimiz alabiliriz değilmi
benimkide sigara içiyoya ne olur ne olmaz bendemi alsam yoksa
kullan ablam kullan bencede
18 hafta olacak yarın 4. aydayım canım ara ara oluyoda sürekli hissetmiyorum henüz zaten bebişler günün %95ni ilk 4 ayda uyuyarak geçirirmiş ilerde nasıl olacak çok merak ediyorum şöyle sıkı bir tekme atsada hah işte bu oğlum desem diye bekliyorum

aaa ne güzel bişe daha öğrenmiş oldum :) sıkı tekme demekkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

of of of ne tekmeler atacak sana daha dur benim eşim karnıma elleyemezdi nasıl bir şey bu hiç durmuyor diye nasıl dayanıyorsun derdi:emir_bebek:karnımda azıcık uyusada dinlensem diye yastığa gözüm düşerdimirmirmirmirçok zor aslındada yine de istiyorum işteyerimseniben

DOKTORUN BITANESINE SONUCLARI YAZDIM BU DOKTORDA AMELIYAT OLSUN BENCE SAYI FALAN NORMAL AMA OLSUN DEMIS SASIRDIM KALDIM KIME INANIM NEYAPIM KIZLAR YA:bbo:

Son düzenleme:
Tugcem cok sagol canım benim

aklıma hemen bebeyimkinide alıcakmıyım nufus cüzdanını hemen o geldi

inşallah onunkinide yaptırmak nasip olur bize İNŞALLAH amin

amin canım inşallah o günler de geecek alıcaz kuzularımızın nüfus cüzdanlarını....

Kızlar eger lıste karısık gelıyorsa daha sade bırsey ıstersenız fıkırlerınız varsa bana ıletın sıze baglı sız nedersenız ben onu yaparım ok

ellerine saplık canım o kadar uğraıyosun... çok renkli çok güzel oluyor hem.....a.s.

mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...

yat tabi canım sen ağr iş falan yapma... miniğin tutunsun iyice sana....

eşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım

kız boncuk maşallah ne güzel artmış süper bence... artık tez vakitte hamile kalırsın inşallah hsg den de kurtulursun canım benim....

selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız

canım gözün aydın değerin artmış çok sevindim....:lepi:

boncuğum tarihleri söyleyimmi canım
yarım saat dolmadan güncelle
kardelen 7 ekim
birsen 20 ekim
diğerlerini eklemişsin zaten başka yok bende

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
KARDELEN------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

boncuğum ebrarım benim adet olduğuma inanmak istemiyo 1ekim yazmış adet tarihime ama 26 ekim canım benim tarihim....opuyorumnanaktan

of of of ne tekmeler atacak sana daha dur benim eşim karnıma elleyemezdi nasıl bir şey bu hiç durmuyor diye nasıl dayanıyorsun derdi:emir_bebek:karnımda azıcık uyusada dinlensem diye yastığa gözüm düşerdimirmirmirmirçok zor aslındada yine de istiyorum işteyerimseniben

küçük sıpadan dayak yicez desene....
rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın inşallah -kardeşi olması güzel olur

aminn canım Mevlam cümlemize tattırsın bu güzel duyguyu

hemen hemen bütün belirtiler vardı ama ben konduramamıstım kendime
hiç yemediğim şeyleri canım istedi midem bulanıyordu sürekli karnım ağrıyordu geçende gözüm karardı ama yinede ben öyle olmasını istediğim için dedim hatta 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sonra umudumu kaybettim

aminn canım Rabbim size de nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı en kısa zamanda

turkuazım canım benim Allah hepinizden razı olsun en kısa zamanda göndersin meleklerinizi:Saruboceq::Saruboceq:
amin cnm cümlemizden razı olsun,inş tatlım yaa inş en kısa zamanda gelir

Evet artık listemiz ilk sayfada
çok sevindim yaa eskisi gibi oldu
eline sağlık boncuğum

haydin hayırlı uğurlu olsun bol bol hamiş olsun topiğimizde inşopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kullan ablam kullan bencede

aaa ne güzel bişe daha öğrenmiş oldum :) sıkı tekem demekkaydirigubbakcemile3
EVET ÖYLE YAPIYIM TUTİŞİM YAA
tabi canım ne de olsa vitamin zararı olmaz günde bi tane alır
EVET HAKLISIN BİTANEM
DOKTORUN BITANESINE SONUCLARI YAZDIM BU DOKTORDA AMELIYAT OLSUN BENCE SAYI FALAN NORMAL AMA OLSUN DEMIS SASIRDIM KALDIM KIME INANIM NEYAPIM KIZLAR YA:bbo:
BENCE KENDİ DOKTRUNU DİNLE KAFANI KARIŞTIRMA CANIM
amin canım inşallah o günler de geecek alıcaz kuzularımızın nüfus cüzdanlarını....

ellerine saplık canım o kadar uğraıyosun... çok renkli çok güzel oluyor hem.....a.s.

yat tabi canım sen ağr iş falan yapma... miniğin tutunsun iyice sana....

kız boncuk maşallah ne güzel artmış süper bence... artık tez vakitte hamile kalırsın inşallah hsg den de kurtulursun canım benim....

canım gözün aydın değerin artmış çok sevindim....:lepi:

boncuğum ebrarım benim adet olduğuma inanmak istemiyo 1ekim yazmış adet tarihime ama 26 ekim canım benim tarihim....opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
YA BEN NİYE ÖYLE HATIRLIYORUMKİ
ANAMM YEDİM GALİBA KAFAYI :roflol::roflol:
ÖZÜR BİTANEM DÜZELTİRİZ SORUN DEĞİL
ILK SAYFA COK GÜZEL OLMUS EBRARIM SENINDE ELINE SAGLIK CNMopuyorumnanaktan

BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM İŞTE KUZUM
ASIL İŞİ SEN YAPTIN

X