Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

arkadaşım adetin 3 günü fsh ve bir tahlil daha yapıyolar bende 1 yıllık evliyim gittim yapmadı

selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım

kızlar mrb
ebroşum bende daha öncedemiştim yaa bersunun dedigi hapı evicap vitamin hapı kullandı iki ay sonra galiba hamile kaldım istersen sizde kullanın ondan
gökcem hiç hatırlamıyorum ben yaa dediğini olsun ben unutkanım biraz gerçi
alıyım bakıyım canım çok saolun yardımlarınız için
Selam canlar nasılsını bakem..Hepinizi iyi görmek isiyorum..Tugcemm bursaya sevkediyolar diyosun gel bursaya misafirim ol hem işlerini halledelim balım..ebrarım sen neler yapıosun görüşemiyoruz bu ara..derdamm aleynamm boncugumm kardelenimm derinimm sizler iyisiniz inşallah cok öpüyorum sizi :1hug: görüşmek dilegiyle canlarrr :eek:
halem nerdesin sen ya biz burdayızda sen yoksun herşey yolunda inşallah
çok öptüm canım
bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.

geçmiş olsun allah şifa versin yavrucağa
görüşürüz canım iyi geceler

merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

hoşgeldin topiğimize
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar
adetin 3. günü hormon testi yapılıyo .
maliyetleri hakkında pek bilgim yok canım
allah gönlüne göre versin

selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım

canım yaa noldu sana:KK43:((
of bu da benim şansıma heralde ya.yarın izinliyim bu gece takılırım dedim hevesle geldim ama sende dahil kimseler yok:KK43:((inşallah gelen olur:çok üzgünüm:
ebrarım inşallah hisseder ve gelirsin bitanem..dertleşirdik biraz msn de:KK43:(

hoşgeldin topiğimize
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar
adetin 3. günü hormon testi yapılıyo .
maliyetleri hakkında pek bilgim yok canım
allah gönlüne göre versin

hoşbulduk çok teşekkürler sonuçları paylaşırım

arkadaşım adetin 3 günü fsh ve bir tahlil daha yapıyolar bende 1 yıllık evliyim gittim yapmadı

ben 5 buçuk tıllık evliyim beni geri çevirmez sanırım teşekkürler Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

selam ebrarcım ordamısın
canım kusura bakma mesajını görmemiştim
nasılsın alışabildinmi bakalım
canım yaa noldu sana:KK43:((
of bu da benim şansıma heralde ya.yarın izinliyim bu gece takılırım dedim hevesle geldim ama sende dahil kimseler yok:KK43:((inşallah gelen olur:çok üzgünüm:
ebrarım inşallah hisseder ve gelirsin bitanem..dertleşirdik biraz msn de:KK43:(
bilmemki derinim ya içimde sıkıntı var hayrolsun inşallah
ben geldimde sen yoksun buseferde kuzum
hoşbulduk çok teşekkürler sonuçları paylaşırım

inşallah canım
merakla bekliycez rabbim daha fazla bekletmesin

ay geldim bitanem kusura bakma yaa.kimse yok diye bişeyler okuyam dedim bende..
msn açıyom kuzu gelmek istersen tabi.

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20
DERİN.................20
KARDELEN..........20
BONCUK.............20
HALE..................20
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
SELİNA................20bitti
FLAN...................20