- 19 Eylül 2009
- 2.475
- 2
iyi akşamlar ablacmmgüle güle canım görüşürüz öptümm
canım iyi akşamlar öpüyorum senide güle güle
tuğçem yaa kıyamam sana lütfen üzülme
çok haklısın diycek bişey yok gerçektende çok büyük bir hata ama benim doktorumda demişti heryer güzel çekemiyo diye ama imkanlar kısıtlı olunca sende neyapıcaksın .canım dur hemen koyverme yaa hiç gerek kalmıycak belki niye bukadar negatifsin inşallah buay gelicek minişin olmadı istanbula gelirsin .o doğuranlar çok şanslı olduğunun farkında bile değiller malesef bunu sadece yaşıyan biliyo .ama lütfen toparlan kuzum
canım iyi akşamlar öpüyorum senide
canım dünden beri su bebek işine çok takığım... hsg olmamış dediklerinden beri... unuttum size yazmayı dün akşamüstü doktora gösterdim de hsg filmimi olmamış dedi.... tekrar çekilmesi lazım ama yılbaşına kadar gebelik oluşmassa çekelim dedi... şimdi o kadar eziyet çekmiyim diye... bu ay olmadı ya benim de... ona canım sıkkın 3 ay boşuna çalışmak da var... kafam çok karışık....benim istanbuldada var bir doktorum oda öyle demişti yazın gittiğimde... 3-4 uğraşıp olmassa hsg yi tekrar çekelim histereskopi de çekelim demişti... yani tüpüm tıkalı mı bilmiyorum... beddua etmek istemiyorum ama o filmi çektirdiğim burdaki hastaneye haram olsun verdiğim para... film çekmeyi bile becerememişler....işte küçük yerde yaşadın mı böyle sorunlar oluyor bende ona sinir oluyorum... çünkü burda başka hsg çekecek yer yok o hastaneden başka... ya izmire ya bursaya sevk ediyolar....
çok yoruldum artık hiçbirşey kolaycık olmuyo benim hayatım hep böyledir... hiç bir işim kolayla olmaz hep bir aksilik bir sorunla devam eder... bu da öyle oluyor... millet çatır çatır doğuruyo doğru düzgün doktor yüzü görmeden biz doktordan çıkamaz olduk... bugün patlama günümdeyim kızlar hatam olduysa birinizi kırdım yada cevap vermedim falan gibi kusura bakmayın olur mu????
üzülme ne olur cnm bizim sıpalr çok kıymetli olacak gelince:) herşeyde bi hayır vardır
çocuğunun olupta anaya babaya asi olmasını hayırsız olmasını ister misin tabiki hayır o zaman bizde devam edicez hayırlı bi evlat istemeye tamam mı herşeyde bi hayır vardır tatlım her zaman senden kötüsünü düşün hemen hamiş kalanları değil en yakın örneği ben veriyim sana bi yakınımız evlenince hemen çocuk istemedi korundu sonra da 26 yaşında menepoza girdi şimdi 41 yaşındda o da istemez miydi bi evladı olsun herşey güzel olacak Allah'ın izniyle buna inan
turkuazım gördüklerime cevap yazdım ama, bilerek bişey yapmadım, kusura bakma canım. özürdilerim.
cnm ben görmedim sanırım ben özür dilerim cnm ya kusura bakma:kedi: