- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Canımsın yaaaa kız içini acıttım dimi çok üzdüm hakkını helal et arkadaşım sende beni ağlattın ama şimdi..:)Kızlarrrrr öglende banuş aradı ama ben belkim banuş yazmak ister diye yazmadım hement ekrar görüştük ben giremiyorum sen söyle kızlara dedi...kızlarrr İKİ TANE BÜYÜYEN YUMURTAMIZZ VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ayy çok sevindim benn cuma günü toplanacakmış ve muhtemelen pazartesi transferi olacakkkkk ALLAHIMMM sen büyüksün hayırlısıyla sevinelim saglıklı güzel bi bebiş daha gelsin topicimizeeeee ohhhhh beee bi sürü bebek koydumm içim rahatladı hiç yoktan delirdim galiba
Ve BENDEN HABERLERE GELELİM..buraya yazdım çıktım anında kociş geldi...gatada bakılcaktı ya.işte bakmış komutan önce kızmış "bu ne ya balondan hava degişimi yamzışlar"demiş:26:sanki rüşvet verdik yazdılar tövbe tövbeeeeee.eşimde tabi bişy diyemiyo..ben bana ne denirse onu yaptım demiş.neyse.sonuclar yarın çıkıcakmış ve duruma göre pazartesi 1 günlük yatış vericeklermiş.yatış esnasında heyete çıkcakmış bilmem acep nolcak.hakkımızda hayırlısı inş..ama doktorada kızdım şükür kötü bi hastalık degil ama niye o kadar küçümsemiş ki.eşim diyo bagrınmaya yer arıyolar.
İnşallah koraydanda güzel haberler al inşallah camnım.
Çok şükür ebuşum inşallah cumada güzel haberlerle dönerim Allahım ne olur bu sefer ol de olsun Rabbim...canım evet aynen öyle boya ezmeye devam ediyoruz aynı çocuklar gibiyiz yaa heryanımız boya oluyor bide herkes boya ezerken birini ezdiğini düşünsün demişti hoca herkes birini söyledi bende dertlerimi eziyorum dedim vayyyy dediler çok şairane oldu dediler ee ama öyle dertler ezilsin bitsin inşallah .
buarada oğluşa ciciler almışsın hayırlı sağlıklı güzel günlerde giysin kuzum heyecanlandım valla biranda :)))buarada tabiki aramızda merak etme eşne söylemem :))))))))
yerim ben onun sulu sulu öpüşlerini teyzeside hem koklayıp hem öpüyo onu .ya buarada ben ikigündür seni arıyorum ama ulaşamadım kuzum haberin olsun :))
canımmm strese gerek yokmuş dimi herşey güzel gidiyo çok şükür inşallah dahada güzel olucak rabbim can vericek o yumoşlara
aynen kuzum kursa devam boyalarla boğuşuyoruz işte sen nasılsın yine temizlik yapıyosun hee kolay gelsin canım
kıyaamam canım ya allah yardımcın olsun neyse havalar azcıkda olsa serinledi inşallah oralarda öyledir .öpüyorum seni
ezgim yaa öncelikle hoşgeldin canım başın saolsun allahım sabırlar versin özlemiştik seni baya zor günler geçirmişsin inşallah bundan sonrası güzel olur
tedavinde şimdiden hayırlı olsun canım inşallah bebişin gelir hayırlısıyla dualarım seninle
canım kontrolünüz güzel geçsin inşallah .aynen öyle ebruya gidiyorum hele bir öğreneyim canım seve seve yollarım nedemek lafı olmaz :))öptüm sizi
bizde seni delüüüüüü
peloşum saol kuzum herşey güzel gidiyor vakit geçiyo kafam dağılıyor
sizde temizlik yapıyormuşsunuz allah kolaylıklar versin .hee buarada inşallah güzel aberler çok yakındır canım
delüüüü niye yazmıyalım yav habire sitem ediyosun hep aklımızdasın canım .buarada sen özel mesajımı aldınmı dönmedin bana tatlım duayla ilgili
valla haber bombaydı ya okadar çok sevindimki banuşumun yumoşlar maşallah büyümüş hayırlısıyla transferde olucak ve sağlıkla tutuncak yavrular
eşin içinde hayırlısı olsun canım allahım şifa versin
buarada sen yine test yapmışsın delüü dayanamadın dimi ama bence erken yaptın daha çıkmaz zaten hadi bakalım hiç beklemediğin anda gelmiş olsun kuzun
selamlar canım arkadaşlarım nasılsınz gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür bende iyiyim bugün azcık temizlik yapıyım dedim ama öldüm yaa yaşlandım galiba :)))
buarada BANUMUN duasını yarın akşam yapalım dedim canlar yarın 10 gibi toplanalım hem uzun bir aradan sonra hep birlikte olalım umarım çok çok kalabalık oluruz .şimdiden çok saolun ağzınıza sağlık allahım okuduğumuz duaları kabul etsin inşallah .
buarada kardelenim haklısın nerde bu kardeloş yaa arada ceee derdi emme vaktimi olmuyoki
benden bukadar yarın görüşmek üzere öpüyorum sizi
Dua için Allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım benim hakkınızı helal edin...