Hayırlı olsun canım bebeğiniz sünnetiniz.Kulaklarını çok çınlattık nereye kayboldu bu hatun doğurdumu falan diye.
Sende görünmüyordun anatolıacım nerelerdesin oğlun nasıl gerçi büyümüş baya maşallah sosyal medyadan takip ediyoruz ailecek:)
Boncuğum bi an kendimi senin yerine koydum ve aynı hissiyatı paylaştım.Bende kesin iyice bi hüngürderdim.Ama çok şükür başka bi sıkıntıları yok sarılık biçok bebeğin geçirdiği bişey.Senin yavrularında atlatacak Allah ın izniyle dua edelim bolca
Stresini atmana sevindim canım.Bu Rabbimin dilemesi takdir etmesiyle alakalı bi durum sonuçta.Onlarca yumurta olup tutmaz bazen, bazende bakarsın bi tanesi tutar.İnnnnşallah sıradaki hamişimiz olucaksın bu sezonun başınıda sen çekiceksin
Ebrarım bugün kursa vardı yine demek.Bugün naptınız boya ezmeye devammı yoksa başka şeylere geçtinizmi.İLk haftaları hiç sevmem ben kurslarda yaa.Çok sabırsızımdır hemen bişeyler ortaya çıksın isterim.Ama malzemelere ve elindeki işe alışman biraz vakit alıyo işte.Bu arada seni rüyamda gördüm canım bize gelmiştin.Ama bekarlıktaki evimize gelmiştin.Rüyadada olsa görüşmek güzeldi:)
Kızlar ben bugün annemle dayanamadım gidip oğluşa bişeyler aldım.Hem bu ara bunalmıştım moral olur dedim.Hemde azar azar alıyım artık diye düşündüm.Ama eşime göstermiycem tabiki:)Çünkü beklediğim tepkiyi alamıycam boşuna hevesimi kaçırmasın dimi?Daha erken değilmi sonra alalım diycek çünkü.Şİmdilik aramızda kalsın emi
canım evet aynen öyle boya ezmeye devam ediyoruz aynı çocuklar gibiyiz yaa heryanımız boya oluyor bide herkes boya ezerken birini ezdiğini düşünsün demişti hoca herkes birini söyledi bende dertlerimi eziyorum dedim vayyyy dediler çok şairane oldu dediler ee ama öyle dertler ezilsin bitsin inşallah .
buarada oğluşa ciciler almışsın hayırlı sağlıklı güzel günlerde giysin kuzum heyecanlandım valla biranda :)))buarada tabiki aramızda merak etme eşne söylemem :))))))))
aynen beslet buyut danayı tanımasın anayı kıvamındayız olsun ama yaaa teyzesı bıde okuldan gelınce cok nazlanıyoruz :) o da senı opuyor teyzesı ama daha cok emme tarzında sulu sulu yanı kabul et artık
kursunda en kotu zamanı cıdden de ılk zamanlarıdır ınsan bır an once o konunun uzmanı olarak ayrılmak ıstıyor
ıyı yapmıssın esler zaten hep aynı tepkıyı verır benımkı 35ıncı haftada bıle hala aynı seylerı sayıklıyordu kı ben bısey alamadım zaten de aneem ufak tefek alıyordu moral oluyorsa al tabıkı bebısının morala ve senın ıyı olmana ıhtıyacı var her zaman da olacak sen ne kadar ıyıyse o da o kadar ıyı unutma:)
ne ıkılı hanesı annem yaa anlamadım
yerim ben onun sulu sulu öpüşlerini teyzeside hem koklayıp hem öpüyo onu .ya buarada ben ikigündür seni arıyorum ama ulaşamadım kuzum haberin olsun :))
Tünaydın canım arkadaşlarım ben dün doktardaydım dün fırsat bulup yazamadım evde duada vardı canımda çok sıkkındı iki yumurtam vardı bir tanesi gelişmemiş bir taneside arkadan arkadan gelişmeye çalışıyomuş bakalım yarın gene gidicem inşallah g
zel haberler duyarım dün çok ağladım çok üzüldüm kendimi tutamadım hep dua ediyorum Rabbim bu tek altın yumurtama ki ben değil tıpta öyle diyolarmış:)inşallah can versin kızlar dualarınızda beni unutmayın....
canımmm strese gerek yokmuş dimi herşey güzel gidiyo çok şükür inşallah dahada güzel olucak rabbim can vericek o yumoşlara
ayy yerim ben onun yazışını.demek oda alışıyo yavaş yavaş pc ye.canım benim öp benim için.sende iyisin inşallah canım durumlar düzelmiştir keyfin yerindedir inşallah.öptm sizi. boncuğum canını sıkma dualarımız sizlerle inşallah en kısa zamanda evinize güle oynaya geliceksiniz yavrularınla.sarılık her bebişin başına geliyo üzme kendini birsenimin dediği gibi sütünü düşün stres sıkıntı yapma loğusasın sen.öptm canım.tekrar bebişler hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasib etsin inşallah.öptm canım. slm canım.senin şuan yumurtlama dönemin ondan göğüslerin ağrıyor.bu günleri iyi değerlendir inşallah hamilelik de gelsin sonra. Allah kabul etsin banucum Rabbim inşallah bu sefer 1 tane yumurtana çift can verir belki hiç belli olmaz inşallah güzel haberlerle sevinelim canım. canım Rabbim büyük duymadıkmı sanki dr takibinde hiç yumurtası oluşmadı diye rahat stressiz olupta hamile olanı.şaşırıp ama dr bana yumurta oluşmamış demişti diye şaşkın hamile haberleri.hiç canını sıkma stres sıkıntı yumoşları etkiliyo Allahın izniyle bu sefer pozitif olucak ben inanıyorum canım.öptm kenine iyi bak dualarımız kabul olsun inşallah.
selam kızlar hayırlı günler herkese..
kıızz bu beren beni niye öpmüyoo beni beğenmiyomu yoksaaa
pelinim rüyan hayırolsun inşallah güzel haberlere çıksın.
ebrar ablam kurs hala boyalarla uğraşmakla geçiyor sanırım.öptm senide.
kardelenim ahmet beni öpmesede ben onu öpüyor ısırıyorum haberin olsun
kardelencim bebişe ciciler almışsın Rabbim güzel günlerde giydirmek nasib etsin canım.evet az kalmış 2li hanelerden geriye saymaya.Rabbim doğduğu büyüdüğü günleride görmek nasib etsin inşallah.öptm senide.
semracım hoşgeldin hayırlı olsun sünnetiniz arayı bu kadar açma ara sıra uğra haber et kendinden.öptm
sevcanım napıyo acaba edizle erdeniz yürümeye başladımı ki bu hatun vakit bulup gelemiyoo.
derinim sen nörüyon bacım neler yapıyon?temizlikler bittimi.ben geçen hafta annemle giriştim çok şükür evi komple 40ladım :))bi mutfak dolaplarım kaldı onuda bi ilham gelirse o zaman yapıcam
aynen kuzum kursa devam boyalarla boğuşuyoruz işte sen nasılsın yine temizlik yapıyosun hee kolay gelsin canım
bitti canım sükür ama yagmur yagmadığından her yer toz yine sinirim bozuluyo
cok şükür canım idare ediyorum sıcaklarla aram iyi değil gece kalktım bi sürü agladım valla bayılacak gibi oluyorum ter basıyo .ayy cok şükür ikililere gecmene gercekten cok az kaldı rabbim sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin canımm
kıyaamam canım ya allah yardımcın olsun neyse havalar azcıkda olsa serinledi inşallah oralarda öyledir .öpüyorum seni
selamlar arkadaşlar nasılsınz
ebrar derınsu krdelen nasılsınz arkadaslar uzun zamandr gıremıyodum yıne hayat şartları işte her neyse bu ay tüp bebek tedavime başladım bana dua edın olurmu bıde arkadaşlar lucrın kulannan varmı aranızda....
ezgim yaa öncelikle hoşgeldin canım başın saolsun allahım sabırlar versin özlemiştik seni baya zor günler geçirmişsin inşallah bundan sonrası güzel olur
tedavinde şimdiden hayırlı olsun canım inşallah bebişin gelir hayırlısıyla dualarım seninle
slm hanımlar
boncugum gözün aydın canım saglıkla evine gelirler minikler canım herşey yoluna girer inş. allah analı babalı büyütsün miniklerini
derinim çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sanada kocişin içinde inş yeniden hava degişimi verirler:)
banucum o bi tane yumoş bi bebik olsun rabbim kucagını doldursun onunla inş canım.yarın güzel haberler al inş
ebroşum gökcede bende iyiyiz canım çok şükür işte hafta sonu kontrole gideriz nasip olursa bu arada kursa yazılmışsın ebru kursu galiba yanlış okumadıysam artık iyice ögrenince gönderirsin hediyemi:)
kızlar hepiniz iyisiniz inş kib öptm sizleride aeo
canım kontrolünüz güzel geçsin inşallah .aynen öyle ebruya gidiyorum hele bir öğreneyim canım seve seve yollarım nedemek lafı olmaz :))öptüm sizi
Canım arkadaşkarım tüm iyi dilekleriniz için çok sağolun yanımda ve destek oplmanızı beni çok duygulandırdı sizleri seviyorum.
bizde seni delüüüüüü
canım ya bende bilsem anlatarım ama kardeloş biliyodur albume nasıl resim konulcagını profumuz ya o bizim :) allah iyiyigini versin canım ya güldürdün beni sen kacları okutuyosunki bende bıcır bıcır diyorum hehe neyse allah kolaylık versin berwnimi ve seni öpüyorum...
amin canım inş valla eboşum ben hep böyle rüyalar görmeye başladım ama bir türlü mujdeli haberi veremedim hakkımızda hayırlısı olsun ...nasıl alışabildinmi kursa nasıl geciyo...
oy oy yerim ben senin ogluşunu hayırlı günlerde saglıkla giydirirsin inş ne tatlı şeylerdir o aldıkların bende carşıda bebek kıyafetleri görünce icim gidiyo almak istiyorum sende yavaş yavaş al canım rabbim hayırlıısyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
banucum hic canını sıkma rabbim nasip ettikten sonra bir taneyle bile olur biliyosun altın yumurtam inş bebiş olur ve göbüşünde buyumeye başlar dualarım seninle hayırlı haberlerle gelirsin inş doktordan...
amin selinam cok sagol...oh temizligi bitirmişsin ne güzel güle güle kırlensin aslında kırlenmese ne güzel olur dimi :)
amin canım benim cok sagol...temizligi bitirmişsin cok şükür ya şimdi bol bol dinlen bebişte yorulmuştur senle öpüyorum ikinizide...
selam canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninle...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine...eşin icinde hayırlısı neyse o olsun sen sıkma canını...
selam kızlar...ayy cok yorgunum bugun kayınvalide de temizlige başladık bide badana yaptırıyoruz...ondan sonrada kendi evimi yapacam ama bu yorgunlukla nasıl temizliycem onu düşünüyorum artık yavaş yavaş temizlerim yarında temizlige devam...hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun
peloşum saol kuzum herşey güzel gidiyor vakit geçiyo kafam dağılıyor
sizde temizlik yapıyormuşsunuz allah kolaylıklar versin .hee buarada inşallah güzel aberler çok yakındır canım
derinim ya takma kafana eşinin sağlığı iyi olsunda bunlar geçici ayrılık daha ateşli buluşursunuz kız bide bebişte geliro ateşle hadi hayırlısı
ezgim ya başın sağolsun inşallah bu sefer mutlulukla sonuçlanır
hadi gökçem bakalım az kaldı paşamız sağlıcaklagelsin belli oldumu doğum tarihi gökçeyide öp kendine iyi bak
bakıyomda kimse bana yazmıyo o kimselerde sende varsın söyleyimde yoksam artık beni sevmiyonuzmu neyse boşver sana kolay gelsin hani temizliği bitirmeden bide bizim eve el atsan fena olmaz gerçi emreye bak ben yaparım sıpa hiç durmuyo sağolsun
berrincim seninde az kalmış bebiş bu ara çabuk büyüyo ondan sıkıntın oluyo arada bi balkona çık hava al tansiyonunuda ölçtür kendine iyi bak
selam zombi nasılsın görüşmeyeli unuttun beni unuttunmu o eski günlerimizi heleki çamların altındakileri
delüüüü niye yazmıyalım yav habire sitem ediyosun hep aklımızdasın canım .buarada sen özel mesajımı aldınmı dönmedin bana tatlım duayla ilgili
valla haber bombaydı ya okadar çok sevindimki banuşumun yumoşlar maşallah büyümüş hayırlısıyla transferde olucak ve sağlıkla tutuncak yavrular
eşin içinde hayırlısı olsun canım allahım şifa versin
buarada sen yine test yapmışsın delüü dayanamadın dimi ama bence erken yaptın daha çıkmaz zaten hadi bakalım hiç beklemediğin anda gelmiş olsun kuzun
selamlar canım arkadaşlarım nasılsınz gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür bende iyiyim bugün azcık temizlik yapıyım dedim ama öldüm yaa yaşlandım galiba :)))
buarada BANUMUN duasını yarın akşam yapalım dedim canlar yarın 10 gibi toplanalım hem uzun bir aradan sonra hep birlikte olalım umarım çok çok kalabalık oluruz .şimdiden çok saolun ağzınıza sağlık allahım okuduğumuz duaları kabul etsin inşallah .
buarada kardelenim haklısın nerde bu kardeloş yaa arada ceee derdi emme vaktimi olmuyoki
benden bukadar yarın görüşmek üzere öpüyorum sizi