hayırlısı olsun peloşum yaa.umarım hislerin yanıltır seni..aslında anlıyorum seni insan beklerken öyle oluyor..inşAllah olmuştur kuzum...hee ya sorma beni..gelmedi gitti kör olmayasıca
evet kendi gelsin istiyorum cnm yaa.bu gidişlede biraz zor ama.evlendigimden beri hiç bu kadar gecikmemişti.kaç gündür de sol tarafım batıyor korkmaya başladım.bugün anneme dedim ayarlıyalımda doktoruma bi görüneyim.aşılamadan sonra 1 kere gittim ama klomen ve çatlama ignesi sonrası gitmedim adet oldugum için.en son aralıkta gittim yani.
MAŞALLAH canım
öptüm ikinizide
evet canım.annemle konuştum bikaç gün daha beklicem agrım var çünkü gelecek gibi,ama gelmezse doktoruma görünücem.bu arada seninde verilmiş sadakan varmış mermer ayagınada gelebilirdi Allah korusun..bende sevgili kv min borcamı dolaba düzgün koymamasından dolayı kafamı kırıyodum son anda yakaladım borcam tepsi ve içinde de bi cam bişy vardı.bugün de koltuk altımı yaktım anlatıcam
ohh ohhh
sevindim selinoşum benimm
yumoşlarda güzel güzel gelişip sevindirsin hepimizi inş kuzuuummm
katılıyorum canım,bende şuan görünmüyo ama dedigin gibi madem ki,çokkk haklısın
hee yap sen işleri yapp dikkat et kızzz
geldim canikom
ama sana rastlamadım
annemdeyim.neden giremedigimi anlatıcam az sonra
a.selam cnm.
canım benim sagol..evet gece pek fırsat olmuyodu ama artık o fırsatta yok
ivett net yok kuzum
(
owwwwwww :))EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ARKADASIM...BİR ÖMÜR BOYU ÇOKKKK MUTLU OLUN,DAHA NİCE 11 YILLAR GÖRMEK NASİP OLSUN SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE İNŞAALLAH.ALLAHIM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ VERSİN SİZEEE
sorma ncm ya netim yok
kolay gelsin cnmm dogalgaz çekilecekti yanlış hatırlamıyosam Allah kolaylık versin.
iyilik cnm yaa Allaha şükür.demek eşin evde evet onlar evde olnuca onlarla ilgilenmek gerekiyor cnm.
bitanemm Allah razı olsun..hemen not aldım cano bende okuyacagım Allah nasip ederse..rabbim kabul etsain hepimizin dualarını inş.
herkese selam canım arkadaslarım...kaç gündür giremedim..karşı komşuyla net çekmiştik ya,bunlar bize demeden şifreyi degiştirmişler insan bi söyler...sordum bende gidip.neymiş,agır çalışıyormuş bize verdiklerinden beri..bende dedim iyi ama keşke söyleseydiniz.sizinki agır çalışmış iyi dedim bize zar zor geliyodu dedim bizde kullanamadık
bilmiyorum neden öyle yaptılar..üstelik sınırsız internetti yani fazladan bişy vermicektiler bizim yüzümüzden.ikiye bölüm ödenicekti...neyse durum bu suan evde net yok canlar.annemden yazıyorum.net paketi alana kdr da olmaz heralde...bikaç güne kontür alırım olmadı bluetooth ile baglanırım cepten laptoba.
bu arada bugün başıma fena bişy geldi..o yüzden hemen anneme attım kendimi.
anlatimm ama gülmek yok
şimdikkk afedersiniz biz taşınırken epilasyon aletim kayboldu...en son kocişle kvde kalırken onların eve götürmüştüm ama ordan gelmedi.attılarmı çöp diye acep diyorum ama neyse...bu yüzden bende başka şekilde işimi görcektim.anladınız siz neyse kaynattık aldım ben haşlak şeyi sürdüm anammm bir yandımki sormayın..agla agla agla mahvoldum..evde yanık kremide yoktu anneme dedim geliyom.burda süründüm yattım şimdi biraz daha iyimi.kabardı çok fena...ALLAHIM heryeri yananlara daha kötü acı çekenlere sabır versin şifa versin yanık acısı çok zormuş..helebide koltuk altı incecik deri
neyse durum bu kızlar..şimdi annemdeyim net yok evde..banuşa dedim dün ama o da giremedi heralde yada bilgisayarı bozuk oldugu için girememiştir...merak etmeyin beni.öptüm hepinizi.