- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
hayırlı günler peloşum.Sancılar başlamış inşallah olmazsın adet olursanda hayırlısı çalışmalara devam napalım.Eşinin rüyasıda hayra çksın inşallah gönlümüzdekileri en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder Rabbim.
Kızlar bişey diycem her gelen niye kimse yok diyo ama herkeste cee diyip gidiyo işin doğrusu.gelende kalmıyo fazla.Ben gün içinde çok girip bakıyorum her girdiğimde hiç kimse olmuyo.Bazen acelem olduğunda selam vermeden çıkıyorum.Topiğimizin çoğunluğuda bebeklerine kavuştu malum onlarla meşgullar eskisi gibi olmuyo haliyle.Çok da sorun etmeye gerek yok ama herkes kendinden arada haber verirse iyi olur tabi merak ediyoruz özlüyoruz
sagol canım...amin inş olmassada yine aynı yontemi deniycem rabbim inş nasip eder hepimize en kısa zmanda...amin kardelenim rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inş...sen nasılsın..
evet haklısın gelen bi ce diyip cıkıyo ama ben her gün geliyorum kimse olmayıncada yazmıyorum tabi bebişleri olanlar gelemiyo ama ben eski günlerimizi ozluyorum ya her zaman degilde ara sıra toplanabilsek ne güzel olur...