- 23 Aralık 2010
- 1.710
- 0
sagol cnm geçmiş olsun dileklerin içinayrıca sizleride görmek benim için çok güzel cnm kardelenimanamm sorma yaaa yaktım ki ne yakmakneyse Allahım beterinden korusun.
canım sagol..emrecikede geçmiş olsun inş önemli bişeyi yoktur.kabakulak falan mı olcek acep:26:
gebelik aşısı heee:44:bana seneye lazım olabilüüşimdiklik kalsın sagol kuzum.
sagol berrinimhe evet sorun olmaz aslında ama öyle dediler ne bilim kendileri bilir.biz yalvarmadık sonucta verin diye.onlar dedi bizden alın sınısız nasılsa dediler
sagol canım benimmaynen ya kendi karlarına ama insanlar tuhaf işte.aslına bakarsan bende milletle iş yapmayı sevmem yani bu tarz olayları..öbür evde de denediydik ama randıman alamamıştık ..biz ztn kaynım net paketi alana kadar idare etcektik.sonra söyleriz şifrelerini degiştiririler dedik ama onlar acele ettiayyy senin kociş te pek alem heebi inada yemegi sana bıraktı demek alsaydın oklavayı eline al sana yemek diyeayy bizim eli oklavalı kızgın smile niye yok artıkın yaaaaohh ohhh MAAŞALLAHHH
Ohh ohhh MAŞALLAHHHgezmelere çıktınız demek hadi bakalım 40 bitti cnm gözünaydın
delüü senini hikayede fenamışşş yuhh diyorum o kadına:))ayy ben kontrolde ettim halbuki yaa.eskiden yaparken yanacak diye çok korkardım hep kontrol ederdim...sogumasını da bekledim taşlaşmaya başladı neredeyse öyle sürdüm ama nafileee
hoşgeldin canımyeniden geçmiş olsun diyelim o zaman hemencik geçsinnn.
canımmm tekrar nice senelere inşş.umarım güzel bi gece olmuştur
yaa sorma kızzz haşladım kendimi..halimi görsen..kv de mesguldü bakamadı kadın..bende anneme dedim hemen varmı yanık kremi.nasınnn aglıyom amaay gittim orda kolum kalkık kremi sürünüp yattım.gecede sürdüm iyim şimdi.ay gülüyom ama gerçekten fena yaa ALLAHIM heryeri yananlara şifa versin nası dayanıyolar..vede öbür dünyada nasıl dayanıcaz diye düşündüm hemen((o yüzden agladım birazda...bilmiyorum ben böyle şeylerde hep kendime ders çıkarmaya çalışıyorum...kaç gündür yie namaza başlamak istiyorum da üşengeçlik ettim kalkmadım sabahlarıbelkide hatırlatmaydı:26:
aynen öyle derinim ufak bi yanıga dayanamıyoz rabbim yardımcımız olsunn atesinden hepimizi korusun inş. tekrar gecmiş olsun canım