- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
canım prensesin iyi olmasına sevindim maşallah ona...öpüyorum ikinizide...canım aynı yöntemi bizde uyguluyoruz kaç gündür evet cidden faydası oluyor ))
kaç günde düzeldi sizin göbüş ???
KIZLARRRRR,,,
kaç gündür pc bozulmuştu girip haber veremedim kusura bakmayın...
dr a gittik o gün ama çok şükür herşey normalmiş dr geçer dedi göbüşü için...hem gitmişken genel bi muayende etti gelişimi gayet iyi gidiyor maaşallah...
geçmişe fazla bakamadım hepinizi tek tek öpüyorum pc yine bi sorun çıkarmazsa burdayım ...görüşürüz...!!!!
çok zor olmadı canım yaaa,şöyle bi elimi leğene bastırmayla,göçtü evye,ALLAHTAN altta tencereler falan vardı,yoksa ayağıma doğru yuvarlanabilirdi koca mermer
dr dan ne gibi bi sonuç çıktı acaba?
kistin geçtiğini görmüşse bile bu ay için ilaç vermemiştir sanırım,boştan çalış demiştir herhal
aldım alıntıyı,şuna bi güzel kızayım dedim,baktım aşağıda derin paylamış,ben sesimi çıkarmıyorum pelincim
sadece şunu bil,inan içini rahatlatmak için söylemiyorum ama benim günüm geçip,15 gün olana kadar,yani 6.hafta dolana kadar hiç belirtim olmadı,herkezde olcak diye bişey yok,lütfen belirtilere takılıp,şimdiden karamsar olma
zaten böyle yapmak engelliyo çoğu şeyi
derincim sen de benden dayak yicen ha,bi dr a gitsen canımcım yaaaaaa
inşallah sen ve isteyen herkez,hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
hangi herkes miş ki o herkes,çok merak ettim,ben dahil değilim o herkese bilesin
ben cevap veriyorum
kist olunca adetin ya gecikmeli olur,ya az az olur,ya bi gün olur,bi gün olmazsın falan ve hatta bazı büyük kistler ağrı yapar
her yumurtlama ilacında da kist oluşcak diye bişey yok,ayrıca bu ay boş geçeceğinize göre,kist var sa doğum kont verir,vermesinden vermemesi daha iyidir,basit kistler kendiliğinden geçer zaten diyorum ben
ben kim miyim,sen biliyosun zaten
minik kuş a çok geçmiş olsun,onun tatlı yanaklarını koklamak isterim
kardeloşum cok haklısın ama ben anlıyorum hani kendimi üzmek icinde demiyorum bakın göreceksiniz ben bu ay hamiş kalmıycam biliyorum cünkü kendi halimden tabi hayırlısı olsun diyorum olursada güzel olur ama umutlanmak istemiyorum...belirtilere gelince sende olmuştur belki sen farketmemişsindir cogu kişide oluyo cünkü...
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin hepinizi öpüyorumtopik yine boş ya