selinoşummm daha iyi olmana sevindim valla yaa.iyiki igne olmuşsun tekrar çokkk geçmişler olsun
yaa sormaa iyi ediyomuşsun sende bizden kazanıp alıyolar maaşları ama akılları bi karış havada...evet mektubun yeri başka kuzum yaa ben çok severim yazmayı.
banuşum cnm benim nerelerdesin sen ya ollmuyo böyle ama
anammm MAAŞALLAHHH kuzuyaaa ALLAH nazarlardan saklasın meleğiiii
cnm yaaa.
canım hoşgelmişsin..yaa adeti çok fazla stres yapma kendine ..yaptıkça geciktirebilirsin cnm...en son verdigin tarihe göre,30 günlük döngün olsa şuanda adetin 3 gün geçmiş vaziyette.adetten önce yaptıgın testi zaten dikkate alma.umarım hamilesindir.ben senin yerinde olsam yine bi test yaparım...haber et bize oldu mu.
fıstıkım benimmm kıyamam yaa nolur stres yapma canım.hamişligini zehir etme kendine.bende kardelenin dedigi gibi okurken sadece kesenin görünmesini algıladım digerleri fasa fiso
inşAllah embriyoyu da görceksin kuzum inşşşşşşşşşşş.
canımm avatarını çokkk sevdim..rabbim böyle tatlı mı tatlı saglıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sana en yakın zamanda...aminnnn
herkese selamlar canım arkadaslarım...bugün evime gittim yine son rutuşları yaptım taşınmaya hazır şuanda.evin kaporasını bu akşam verecekti kp geç saat bile olsa anahtarı alıp eve bişyler taşımayı düşünüyoruz.kızlar nolur dua edin bana nolurrrr
burda çok yansıtmasamda şuanda baya bi sıkıntıdayım...kv nin ev toplandı benim ev toplandı taşınacak yerleşecekkkk.arabamız daha satılmadııı kocişin borçları onunla kapatıcaz sıkıştık kaldık...ay hangi birini anlatimm.annem rahatsız yarın onu götürücem okmeydanına zehirli guatr var biliyosunuz
(onların da ev yıkılacak ayrıca mütahite verildi off offff.bi telaşlardayız ki sormayınn...dualarınıza ihtiyacım var..eve çıkp yerleşip ferahlamak istiyorum artık.aylardır kv nin evindeyiz ve iyiki de kalmışım bugün daha iyi anladım..evi toplarken orda burda hep ölü böcekler gördüm.örümcek mi ararsın ne ararsan...bi tiksindim ki
sinirlerim oynamış vaziyette günlerdir...kayınvalidemde aynı ben gibi sıkıntılarda.off offff
neyse kızlar.bu konu uzar gider azcık içimi dökeyim dedim.
sıkıntıya düştügümde de hep saglık diliyorum Allaha şükür.saglık olduktan sonra herşey halloluyor bir şekilde.kocişim sag salim gelsin başka birşey istemem rabbimden...