- 26 Ekim 2010
- 1.967
- 0
- 40
ayy kıyamam ben sana ya demek buruk oldu ee kolay değil ama bak kaç ün geçti bilem inşallah diğer günlerde sağlıkla çabucak geçicek
evet benim misafir yarın gidiyo ama ben yine pek giremişycem görümcem yarın ameliyat oluyo hatta bugeceden oraya gidebilirim biraz daha ayrı kalıcaz yani (
aaa negüzel demek geliyo ama niye bukadar erken cano acemilik 3 ay değilmi şaşırdım ama senin adına sevindim .mektubunda eline ulaşır inşallah canım ne keyiflidir mektup yazmak :))
berrincim hakkında hayırlısı olsun canım ağrılarda inşallah bebişe delalettir
ya nekadar yakın olursa olsun misafir zor ben çok sık yaşadığım için :))
saol sevcanım biliyorum unutmazsın allah bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin paşaların
kanka ben iyiyim hemde çok iyi sen nasılsın gökçe nasıl oldu gerçi dün telde konuştuk emme :))nedemek dua okuruz tabi şimdi boncuğuma okuycaz tabi ben fırsat bulup liste yapabilirsem sonrada okuruz fethiye ablaya .allahım onunda gönlüne göre versin yez vakitte evladına kavuşsun
canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi daha iyisindir inşallah adette gelmiş son olsun bu umarım
boncuğumm ay hadi hayırlısı valla heyecanlandım cano yaa inşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsın hayırlısıyla kalp atışlarınıda doğduğu günüde görrürsü kuzum
ya dua işini bi ayarlıyamadım cano kusura bakma okadar yoğunumki dün mesajını bile saat 1de gördüm inşallah önemli bişey değildi aradım ama kapalı telin .
cano allah yardımcınız olsun inşallah bu sıkıntılar hayırlısıyla biticek takma kafaya neler geldi geçti öyle değilmi
anneciğinede mevalm şia versin inşallah
avatarına bayıldım seni böyle heyecanlı görmek beni çok mutlu ediyo her daim böyle ol kuzum herşeyin engüzellerine layıksın öptümm
cicili iyi olmanıza sevindim mert paşayı öp benim için canım
kuzum dün gece yatağa yattım aklıma düştün ve hep hayal kurdum ben hastanedeyken tutişim gelicek doğum yapıcak bebişkoyu görücem bende diye valla hayırlısı olsun ama ben çok istiyorum yarın doğum yapmanı yada cuma farketmez ben birkaç gün oralarda olucam zaten :))allahım bir avazda kurtarsın kuzum ...
selam hanımlar hepinize hayırlı günler
öncelikle RANA BUĞLEMİ gördüm maşallahbarekallah çok tatlı kuzumuz yesin teyzesi onu .ranacım ALLAH bağışlasın canım hayırlı bir evlat olsun ..
BİRSOŞUM uğramamış merak ettim herşey yolundadır inşallah
BANUM kuzenim sen nasılsın
KARDELOŞ sen nasılsın canom herşey yolunda inşallah
ECECİM amin tatlı hep iyi haberler almak enbüyük dileğimiz .sn nasılsın ufaklık nasıl
hanımlar ben buara acayip yoğunum hem miafir hemde görümcemin ameliyatı karıştık hepten az önce aradı eğer bugün refakatcı kabul ederlerse çağırıcak ve bugünden itibaren yanında kalıcam arada eve gelirim tabiki uyumaya ama fırsat bulup girebilirmiyim bilmiyorum şimdiden kusurma bakmayın .sizlerden dua istiyorum hayırlısıyla ameliyatını atlatır inşallah bide inşallah sonuçlar temiz çıkar .dua ederseniz mutlu olurum .valla okadar yoğunumki koşturmacada 2 kilo vermişim hoşuma gitmedi değil:))
hepiniz RABBİME emanet olun görüşmek üzere öpüyorum sizi
sağolasın ablacığım amin...ya buarada çoklu alıntı alınca atıyo site beni yine bidünya uğraştım sorun bendemi acep yoksa sizlerdede oluyomu yaa
görümcen ıcın acıl şifalar dılıyorum abla.iyileşir hemen inşallahhh