teyzeleri minik meleğimin bugün göbeği düştü...sabah eşimle altını değiştirmek için açtığımızda bi baktık ki düşmüş...gece baya bi huzursuzdu belkide bu sebeptendi bilemedik...onun haricinde çok şükür bi sıkıntımız yok...
SEWCANIM,,,
dün akşam aramışsın kuzum duymamışım kusura bakma...misafirler wardı...akşam arıcam burdan okudum msjını son 9 gün kuzulara kawuşmaya...ayy yerim onları yaa hayırlısıyla kolaylıkla gelsinler anne babasının kucaklarına...beni habersiz bırakma...öpüyorum 3nüzü...
BONCUĞUM,,,
kuzum maaşallah değerin çok güzel...meleğin hatta meleklerin seninle annesi hiç telaş yapma...en yakın zamanda keseyide görceksin pıt pıtlarıda duycaksın içini ferah tut...dualarımız seninle...
ANATOLİA,,,
canım senin minnak baya nazlı gününü doldurcak keyfi yerinde paşanın...hayırlısıyla gelsin inş canım bi awazda kurtulursun inş...
SELİNAM,,,
çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...
BERRİNCİM,,,
inş bu ağrılar sancılar mucizenin habercisidir...RABBİM hakkında hayırlısını wersin...kuzun göbüşünde olsun inş...
PELİNCİM,,,
canım sende rahim filmi çektirmişsin...inş bu ay hayırlı haberlerini alırız...ovulasyon testinde pozitif çıkmış bence hergün çalışma yapın derim hiç boşluk wermeyin...
DERİNCİM,,,
canım çok geç oldu ama ALLAH KAWUŞTURSUN...hayırlısıyla gidip gelsin eşin...
EBRAR ABLACIM,,,
sen nasılsın ???uzun uzun sohbet etmeyi özledim wallahi...
KARDELENCİM,,,
netin gelmiş ...bebiş nasıl ???
KARDELEN49,,,
canım sende tedawiye başlıcakmışsın hakkınızda hayırlısı olsun inş bebişle sonuçlanır...RABBİM kolaylık wersin sonunu hayır etsin inş...
ECECİM,,,
sende burdasın artık hoşgeldin...seninde kızın olcak sanırım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
GARİPCİM,,,
sen nasılsın canım ???
unuttuğum warsa kusura bakmayın canlar...hepiniz aklımdasınız dualarımdasnız...
kızımın fotolarını eklicem ama boyutu büyük geliyor olmuyor...çoğunuzun msnde yok malesef...şimdilik bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz
RANA BUĞLEM'le....