,
memoriala gidiyoruz canım orda güvenç bey var doktorum... tüp bebek merkezinde... işte çok kararsız kaldım biliyomusun.... şimdi tekrar hsg çektirsem yine beklicem 2-3 ay koruncaz hem busefer... çünkü histereskopi de çektirmem gerekicek.... o yüzden belki tutar diyorum.... belki bişey yoktur tüpte boşuna çektirmeyelim diyorum..... bir taraftan da ya olmassa diyorum... offfffff offffffff
turkuaz merhaba canım ben bu topikte yeniyim tanışmış olalımvereliniortak
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
herkese merhabalar arkadaşlar.opuyorumnanaktan
kizlar selam
sudecim selam,hoşgeldina.s.
canim testi yapar yapmaz burdayim hemen yazicam insallah seninde dogum günün kutlu olsun yeni yasinda kucagin cocuklu olsun ins
sagol canimayyyy seydammm çok sevindimm cnm yaa,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
oğluşuna kardeş geliyor demekkk:teytey::teytey:sositosositosositososito
vaktin varsa anltsana sadece yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesiyle mi oldu ?
herkese selamlar arkadaşlar..
hoş bulduk turkuaz.nasılsın?
allah razi olsun canim allahim hepinize saglikli sihatli bebekler nasip eylesin insayyyyy süper bir haber canım çok sevindim gözünaydın
sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bebişini
inan siteye girmeden önce aklımdaydın dedim seydam naaptı acaba
girer girmez müjdeni gördüm çok şükür bitanem
MEVLAM tamamına erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar hayden halaya hamişimiz varr :lepi::lepi::lepi: