Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

niye korunman gerkiyor cnm,işlerini halledince gel de konuşalım
muallakta kalmak daha zor valla...

turkuaz merhaba canım ben bu topikte yeniyim tanışmış olalımvereliniortak

kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:

turkuaz merhaba canım ben bu topikte yeniyim tanışmış olalımvereliniortak

selam cnm ben sana hoşgeldin demedim mi yaa:kedi:
yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırım kusura bakma cnm ya
tekrar hoşgelinŞeniz
kendinden bahsetsene biraz,ben 25 yaşındaym 2senelik evliyim,şuana kadar hiç gebelik
oluşmadı bende...sen ne zamandır bekliyorsun?

kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah

Allah sağ salim bu sefer kucağına almak nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kizlar selam
az önce

ayyyy seydammm çok sevindimm cnm yaa,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
oğluşuna kardeş geliyor demekkk:teytey::teytey:sositosositosositososito
vaktin varsa anltsana sadece yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesiyle mi oldu ?

yaaa,şeydacım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....inşallah...
darısı tez vakitte bize inşallah....

Son düzenleme:
kizlar selam
az önce

ayyyyy süper bir haber canım çok sevindim gözünaydın
sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bebişini
inan siteye girmeden önce aklımdaydın dedim seydam naaptı acaba
girer girmez müjdeni gördüm çok şükür bitanem
MEVLAM tamamına erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar hayden halaya hamişimiz varr :lepi::lepi::lepi:

selam arkadaşlar hepinize güzel birgün diliyorum
güne güzel haberle başlamakda keyifli oluyomuş yaa

sagol canim
gecen sene yine eylül ayinda 5.kez olan bebegimi kaybettim canim tam bir senedir pko tedavisi görüyorum metformin kullandim uzun süre folikasiti hic birakmadim 1sene boyunca 2 ay önce ilk denememdi catlatma ignesiyle ama olmadi bu ikinci denememdi 7 gün puregon yumurta büyütme ignesi sonra, ovitrel(,catlatma ignesi) oldum 2ser gün araylada destekleyici igne kullandim sanirim hamileligim boyuncada heparin kullanicam bakalim allahim sizlerede saglikla nasip eylesin insallah

allah razi olsun canim allahim hepinize saglikli sihatli bebekler nasip eylesin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…