Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam cnm ben sana hoşgeldin demedim mi yaa:kedi:
yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırım kusura bakma cnm ya
tekrar hoşgelinŞeniz
kendinden bahsetsene biraz,ben 25 yaşındaym 2senelik evliyim,şuana kadar hiç gebelik
oluşmadı bende...sen ne zamandır bekliyorsun?

olsun canım sonuçta önemli olan tanışmak kaydirigubbakcemile2benim yaşım biraz ileri 36 yaşındayım 13 yaşında bir oğlum var panik atak illetine yakalandım ilaç kullandığım için ikinci bebeği ertelemek zorunda kaldım:sinifsinif:şimdi ilaçları kesiyoruz eğer tekrarlamazsa kasıma kadar kesiyoruz ilaçları kasımda korunmayı bırakacağım inşallah:Saruboceq:doktor normal yolla 4 ay dene eğer olmazsa tedaviye başlarız dediCADIARZUyumurtaların iyi durumda 4 ay yeterli dedi ama ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile daha çalışmalara kasımda başlayacağız durumum o zaman netleşecek yanibilmiyorumkismileanlayacağın çok dertliyim çooook

çok şükür cnm,bu aralar böyle güzel hbrlerle iyi oluyoruz,umut oluyor bize

darısı bizlere inşallah.bende pko hastasıyım 1.5 senedir olmuyo bebiş.daha annelik duygusunu tadamadım çok istiyoruz ama daha vakti saati gelmedi demekki...

sagol canim
gecen sene yine eylül ayinda 5.kez olan bebegimi kaybettim canim tam bir senedir pko tedavisi görüyorum metformin kullandim uzun süre folikasiti hic birakmadim 1sene boyunca 2 ay önce ilk denememdi catlatma ignesiyle ama olmadi bu ikinci denememdi 7 gün puregon yumurta büyütme ignesi sonra, ovitrel(,catlatma ignesi) oldum 2ser gün araylada destekleyici igne kullandim sanirim hamileligim boyuncada heparin kullanicam bakalim allahim sizlerede saglikla nasip eylesin insallah

ya cnm bnm inan çok sevindim,inş sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz burada opuyorumnanaktan
Allah bu çabanı boşa çıkarmadı bak ne güzel...opuyorumnanaktan

ya cnm bnm inan çok sevindim,inş sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz burada opuyorumnanaktan
Allah bu çabanı boşa çıkarmadı bak ne güzel...opuyorumnanaktan
insallah canim su korkuyu üzerimden bir atabilsem sevinicem ama olmuyor iste allahim sizlerinde yüzünü güldürsün bitanem

olsun canım sonuçta önemli olan tanışmak kaydirigubbakcemile2benim yaşım biraz ileri 36 yaşındayım 13 yaşında bir oğlum var panik atak illetine yakalandım ilaç kullandığım için ikinci bebeği ertelemek zorunda kaldım:sinifsinif:şimdi ilaçları kesiyoruz eğer tekrarlamazsa kasıma kadar kesiyoruz ilaçları kasımda korunmayı bırakacağım inşallah:Saruboceq:doktor normal yolla 4 ay dene eğer olmazsa tedaviye başlarız dediCADIARZUyumurtaların iyi durumda 4 ay yeterli dedi ama ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile daha çalışmalara kasımda başlayacağız durumum o zaman netleşecek yanibilmiyorumkismileanlayacağın çok dertliyim çooook
maşallah oğluşuna cnm,Allah bağışlasın..:nazar:
ilaçları kestiğinize göre iyileşme var sanırım inş tez zamanda gelir meleğin cnm yaa,korkma sen pozitif olmaya çalış inş fazla bekletmeden gelecek bebişin:)
biraz devrik bi cümle oldu sanırsamm:KK1:

kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:

hayırlı olsun canım Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inş.allahım nazarlardan saklasın:nazar:

neyse canlarım ben çıkıyorum....
allahım herkese hayırlısını versin...
görüşürüz sonra....

insallah canim su korkuyu üzerimden bir atabilsem sevinicem ama olmuyor iste allahim sizlerinde yüzünü güldürsün bitanem
cnm yaa korkma inş çok güzel olacakhamileliğin,sağlıcakla kucağına alacaksın
oğluşn biliyor mu:)
darısı bizlere inşallah.bende pko hastasıyım 1.5 senedir olmuyo bebiş.daha annelik duygusunu tadamadım çok istiyoruz ama daha vakti saati gelmedi demekki...

inş tez vakitte gelir bebişn cnm,pko için soğan kürü denedin mi?işe yarıyormuş bazılarında
eboooşşş hoşgeldinnnn,güzel bi girş oldu abla dimii

kızlar benide dualarınızın arasına aldığınız için rabbim sizden razı olsun...inşallah burda birbirimize ettiğimiz duaların ışığında minik yavrularımıza kavuşacağız....dua her kapının anahtarıymış...inşallah bizimde hasret kaldığımız özlemiyle kavrulan yüreklerimizin kapısını açarda...bizlerde annne olur...eşlerimizide baba yaparız....hepimiz bunları inanki hak ediyoruz...burada anne baba olmak için verdiğimiz mücadeleyi rabbim ve bizler biliriz...dışardakilerin haberi yoktur...canlarım....inşallah rabbim güzel dualarımızı dileklerimizi kabul eder ...bebeklerimizi kucağımıza alırızzzzzz...aminnnnnnnnnnnnnn
canım nedemek yaa tabiki hepimize dua okuncak
inşallah vesile olucak dualarımız canım
slm kızlarr nasılsınızzz
selam pınar nasılsın tatlım
hamişlik nasıl gidiyo
ebrarım unuttun canım heralde ben adetliyim kuzum... ancak cumartesiye biter... bekletmiyim sizi sen bana yazdığını başkasına ver istersen... bitince hala eksik kalan olursa alıp okiim olmaz mı????opuyorumnanaktan
:kedi::kedi::kedi:
unuttum kuzu sory yaa okey ben başkasına yazıyım canım

ebrarcım Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin banada 20 tane yaz tatlım...olumunekankayizsmile
leylam sana yazdım zaten 20 tane saolasın canım
selam kızlarr,samyelinin aşılaması yapılıyor şuan inş güzel geçer aşılaması...
bebişi tutunur inş...
ben geçmişi okuyim geliyorum,uzun sürer kesin gece bayağı kaynatmışsınız...
tutişim inanki saat 11de benimde aklıma geldi çok dua ettim inşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur
Allah senden de razı olsun canım... inşallah dualarımız vesile olacak bebişlerimizin gelmesine.... inşallah kocişlerimizi baba olarak göreceğiz...
dün akşam eşimle konuştuk bu konuda dedim sen beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun ben sana bir bebek bile doğuramıyorum dedim... biraz duygusallaştım gece gece ağladım bir sürü....mafoldumbenmafoldumben eşimde üzüldü yazık senin suçum yok Allah verecek ki sen doğuracaksın dedi... ben de belki başkasıyla evlenseydin şimdiye çocuğun da olurdu dedim... offf o kadar üzülüyorum ki kendimden çok kociş için walla onu arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynarken falan zor tutuyorum kendimi " Allah'ım ne olur bize de ver eşime bizim bebemizle oynama mutluluğunu
tattır... sonra istersen canımı al razıyım bile diyorum... belki çok günah böyle demem ama içimden geçmiyo değil kendimden çok onun için istiyorum... sabah sabah salya sümük oldum yine.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
offf balım yaa niye öyle şeyler düşünüyosun gerçi bende geçmişte çok dedim eşime ama her seferinde çok büyük tepki aldım .unutmuyalımki kuzum bu eşimizle ortak kaderimiz ben ,sen değil yani biz gerisi boş .inşallah baba oldukları günüde görücez olumunekankayizsmile
günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankardelen derinsu tekrar hoşbulduka.s.benim leptop tamirde olduğu için akşam duaya gelemedim ama derinsu canım canı gönülden amiiiiinnnnn diyorum şimdi Allah tez zamanda sağlıkla sıhhatle bir bebiş göndersin sana ve tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:bu arada cumaya kadar müsaitim eğer dua hafta içi yapılacaksa bana da yazabilirsiniz(cuma kırmızı kart göreceğim de)Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
selam canım nasılsın?
duaya katılırsan çok mutlu oluruz çok saol ozaman 20 tane yazıyorum canım
hoşbulduk canım nasılsın
selinacım nasılsın tatlım ?
sende katılmak istermisin duaya canım
kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....
hay allah ya niye öyle olduki okadar acıyı boşamı çektin üzüldüm kuzum yaa
ama vardır bir hikmeti hayırlısı olsun canım canını sıkma gerek kalmıycak inşallah hamişsin önümüzdeki ay
herkese merhabalar arkadaşlar.opuyorumnanaktan
selam hoşgeldin canım
allah razi olsun canim allahim hepinize saglikli sihatli bebekler nasip eylesin ins

aminn seydam çok mutlu oldum inanki
darısı hepimize :Saruboceq:

maşallah oğluşuna cnm,Allah bağışlasın..:nazar:
ilaçları kestiğinize göre iyileşme var sanırım inş tez zamanda gelir meleğin cnm yaa,korkma sen pozitif olmaya çalış inş fazla bekletmeden gelecek bebişin:)
biraz devrik bi cümle oldu sanırsamm:KK1:

sağol canım zaten milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyor akannehirbizde kimseye bebek istediğimizi söylemedik sadece ben eşim ve oğluşum biliyor olursa söyleriz Allah verirse eğer tam şok olurlarohaoldumsmile çünki çok üzdüler beni:gitme:panik atağım da toparladı şükür:Saruboceq:yarım yarım kesiyoruz kasımda bitecek inşallahboshayallersmile

evet canim yerlisi ben orda dogdum büyüdüm 8 sene önce buraya gelin geldim
aaa gerçekmi benim anne tarafımda kayserili
develiyi bilirsin heralde canım
korku yok bitanem pozitif düşün inşallah öyle olucak
neyse canlarım ben çıkıyorum....
allahım herkese hayırlısını versin...
görüşürüz sonra....
güle güle tatlım çok öptüm

inş tez vakitte gelir bebişn cnm,pko için soğan kürü denedin mi?işe yarıyormuş bazılarında
eboooşşş hoşgeldinnnn,güzel bi girş oldu abla dimii
hoşbuldum kuzum evet sorma yaa mutlu oldum çok
sen nasılsın neler yaptın doğumgününde bakıyım?
enee kimler gayserili bende gayserilem

sendemi bürütüs kayserinin neresinden bakıyım

yok teyzesi ama doktora neden gittigimi tedavi sürecimi biliyordu herzaman elini koyar karnima "anne hadi artik kardesim ciksin" derdi bu sefer olur insallah

X