Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugummmm canımmm inşallah güzelll çıkaakk hsg tatlımm eşinin yanında olması güç verir sana canımm kasma kendini korkacakk bişeyde yokk olcak bitcekk inşallah güzell geçecekk öptüm seni

aminn canımm hoşgeldinn nasılsınnn nasıl gidiyoo bebişş nasılll

aleyküm selam canımm hoşgeldinnn iyi sen nasılsın

hoşbulduk canım valla bu ara pek kendimi güçlü hissetmiyorum sürekli yatasım var çok halsizim hasta olurum diye korkuyorum bakcek kimsem yok inşAllah olmam şimdi işteyim bende bebişte iyidir inşAllah pek bi anladığım yok cumartesi gitcem tekrar gel dedi bakalm bende merak ediyorum

selam canım hoşgeldina.s.tanışmış olalım bu aradavereliniortak

memnum oldum canım Şeniz

aleynammm hoşgeldinn canımm nasılsınnn
hoşbuldum hayalim hamd olsun bugünlerimize

şükrediyim elimdekilerddee gidiyo nankörlükmü yapıyom nedir anlamadım
selam canım nasılsın?görümcen konuşmuş kayınvalidenle yanlış bilmiyorum değil mi?nasıl karşılamış?canım sen daha iyi bilirsin tabii de bir de şu tarafından baksan evini alırsın düzenini kurarsın hemen de bir bebek olur inşallah belki o da böyle demek istemiştiryerimseniben
sagol canım sen nasılsın

evet görümcem konuşmuuş sagolsun zaten konuşmasa ben konuşacaktım dedi sen bişe söyleme sinirle agzından yanlış bişe cıkar kırgınlık olmasın

canım ya benim cabam hayırlı saglıklı evlatlarım olsun başkada bişe istemiyom eşimle cocuklarımla saglıkla huzurla imanla yaşamak uzun ömürle İNŞALLAH EVİMDE OLMASIN GÖZÜM YOK EVDE

BİZ KİRA VERMİYOZ EV KAYNANAMIN E TABİ BEKAR KAYNIMDA VAR EVLENDİYİNDE KİRASININ YARISINI BİZ VERCEZ KOCAMDA KİRA VERCEYEMİZE KİRA ÖDER GİBİ EV ALALIM DİYO

TAMAMDA ŞİMDİ BU DEVİRDE EV ALMAK KOLAY DEYİL BEN 3 YILDIR BEBEK DİYE İNLİYOM ŞİMD EV ALAIRSDA BİZİMKİ NASIL TEDAVİ OLIYIM HANGİ PARAYLA DEVLATTTE Bİ YERE KADAR BELKİ BENDE ÖZELE GİTCEM DİMİ AMA COK PARA GİDİYO CANIM MİLYON DEYİLKİ MİLYARLAR LAZIM

GÖRÜMCEMLE DERTLERİMİZ< AYNIYA BENİ ANLIYO SAGOLSUN

BAKIYIM SON OLARAK NE OLCEK HERŞEYİN HAYIRLISI

NE YAPSAMDA RABBİM VERECEK BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM CANIM RABBİME TESLİM ETTİM KENDİMİ ALLAHIM NASIL HAYIRLI GÖRÜYOSA ÖYLE OLSUN
slm kızlar nasılsınız?
ALEYKÜM SELAM
saoll canımm aminnn rabbimm hepimizin şifasını versin inşallahh

bu seferr fena vurdu kuzummm kaç gündürrr kötüydüm dünden beride migren girdi çıkmıyooo
bunada şükürrr yapcak bişey yokk sen nasılsın canım nasıl gidiyoo sevindimm görümcen konuşmuş valideyle inşallah herşey yoluna girecekk kuzummm inşallahh

İNŞALLAH hayalim İNŞALLAH

niye canım ne oldu canın mı sıkkın?:1hug:

canım benim sorun 1.5senedir bende aynı.bebiş istiyoz olmuyo.uyusam rüyamda uyansam aklımda hiç çıkmıyo anlıcan.kocişte işte.evde tek başıma kukuma kuşu gibi oturuyorum bende..:hulya:

Mavim hoşgeldin taze hamiş nasılsın

kızlar ben cıkıyom benim cıkmam lazım evimin işleri duruyo biraz size bakıyım dedim

ben kactım bayyyyyy

SU COK HAKLISIN TAKMA KAFANA DESEMDE BOŞ BİLİYOM CANIM

BENDE SENİN GİBİYİM ŞU AN VURDUM KENDİMİ TEMİZLİYE

SENDE KENDİNE BİŞEYLER BUL YOKSA TAKA TAKA Bİ HAL OLUYOZ OLANDA YİNE BİZE OLUYO KİMSEYEDE BİŞE OLDUGU YOK

BENDE 3 YILDIR İSTİYOM OLMAYINCA OLMUYO NE YAZIKKİ RABBİM EN YAKIN ZAMNDA GÖNDERİR İNŞALLAH MELEKLERİMİZi

Son düzenleme:
Mavim hoşgeldin taze hamiş nasılsın

kızlar ben cıkıyom benim cıkmam lazım evimin işleri duruyo biraz size bakıyım dedim

ben kactım bayyyyyy

kolay gelsin canımm iyi bak kendinee valla benimm ev aldı başınıı gidiyooo canımmm

sevtunu çaracam gelsinnn banaa evini kırklıyomuşş arada benimkinide çıkarı verir demii kuşummm öptüm seni aleynacımm görüşürüz

aleynacığım herşey gönlüne göre olur umarım canım :Saruboceq:sende haklısın tedaviler iğneler bayağı masraflıymış etraftan öyle duyuyorum onuda düşünmek lazımCADIARZU

SU COK HAKLISIN TAKMA KAFANA DESEMDE BOŞ BİLİYOM CANIM

BENDE SENİN GİBİYİM ŞU AN VURDUM KENDİMİ TEMİZLİYE

SENDE KENDİNE BİŞEYLER BUL YOKSA TAKA TAKA Bİ HAL OLUYOZ OLANDA YİNE BİZE OLUYO KİMSEYEDE BİŞE OLDUGU YOK

BENDE 3 YILDIR İSTİYOM OLMAYINCA OLMUYO NE YAZIKKİ RABBİM EN YAKIN ZAMNDA GÖNDERİR İNŞALLAH MELEKLERİMİZi

öylede insanda isteyince ne bilim işte...benimle evlenenlerin kucakları doldu benim hala bebişim yok.tabi allah istemeyince kör tırnağını bile yapamayız.
inşallah allahım benim sesimide duyarda verir banada bi evlat...
bana ve tüm isteyenlere....

canım benim sorun 1.5senedir bende aynı.bebiş istiyoz olmuyo.uyusam rüyamda uyansam aklımda hiç çıkmıyo anlıcan.kocişte işte.evde tek başıma kukuma kuşu gibi oturuyorum bende..:hulya:

olur canım inşallah:Saruboceq:hiçbirimizin aklından çıkmıyor ki zatenbilmiyorumkismile

X