- 27 Eylül 2010
- 328
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
as sudacim iyidir sen nasılsın hoşgeldinn
iyiyiz sağol sen nasılsın hoşgeldiiiina.s.
Selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım a.s.
Selam kızlar nasılsınız
sağolun kızlar bende iyiyim ne olsun işte.iç güveysinden halliceyim....!
aminn canımm hoşgeldinn nasılsınnn nasıl gidiyoo bebişş nasılll
aleyküm selam canımm hoşgeldinnn iyi sen nasılsın
selam canım hoşgeldina.s.tanışmış olalım bu aradavereliniortak
hoşbuldum hayalim hamd olsun bugünlerimizealeynammm hoşgeldinn canımm nasılsınnn
sagol canım sen nasılsınselam canım nasılsın?görümcen konuşmuş kayınvalidenle yanlış bilmiyorum değil mi?nasıl karşılamış?canım sen daha iyi bilirsin tabii de bir de şu tarafından baksan evini alırsın düzenini kurarsın hemen de bir bebek olur inşallah belki o da böyle demek istemiştiryerimseniben
ALEYKÜM SELAMslm kızlar nasılsınız?
saoll canımm aminnn rabbimm hepimizin şifasını versin inşallahh
bu seferr fena vurdu kuzummm kaç gündürrr kötüydüm dünden beride migren girdi çıkmıyooo
bunada şükürrr yapcak bişey yokk sen nasılsın canım nasıl gidiyoo sevindimm görümcen konuşmuş valideyle inşallah herşey yoluna girecekk kuzummm inşallahh
niye canım ne oldu canın mı sıkkın?:1hug:
hoşgeldin canımcım....
hanımlar ben çıkıyorum görüşmek üzere inşallah
Mavim hoşgeldin taze hamiş nasılsın
kızlar ben cıkıyom benim cıkmam lazım evimin işleri duruyo biraz size bakıyım dedim
ben kactım bayyyyyy
SU COK HAKLISIN TAKMA KAFANA DESEMDE BOŞ BİLİYOM CANIM
BENDE SENİN GİBİYİM ŞU AN VURDUM KENDİMİ TEMİZLİYE
SENDE KENDİNE BİŞEYLER BUL YOKSA TAKA TAKA Bİ HAL OLUYOZ OLANDA YİNE BİZE OLUYO KİMSEYEDE BİŞE OLDUGU YOK
BENDE 3 YILDIR İSTİYOM OLMAYINCA OLMUYO NE YAZIKKİ RABBİM EN YAKIN ZAMNDA GÖNDERİR İNŞALLAH MELEKLERİMİZi
canım benim sorun 1.5senedir bende aynı.bebiş istiyoz olmuyo.uyusam rüyamda uyansam aklımda hiç çıkmıyo anlıcan.kocişte işte.evde tek başıma kukuma kuşu gibi oturuyorum bende..:hulya:
hanımlar ben çıkıyorum görüşmek üzere inşallah