Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldinn nasıl gidiyorrr dün yazdım ama belki görmedin canım duana canı gönülden amin diyorumm katılamadım kusuruma bakma rabbimm inşallah tez zamanda yollasın bebişini kucagına aminncanlarımmmmm nasılsınız
evet canım burdayım geçmişteydim bende.iyiyim çok şükür daha yeni kahvaltı yapıcam ben.sizler nasılsınız
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aleyna84, flan, gulhayaldaghan, kardelen49, mavi2505, naneliseker
herkese selam kızlarrrropuyorumnanaktan
hayal gecmiş olsun hasta olmuşsun kız RABBİM şifa versin
aleyküm selam canımm çok şükürr daha iyiyim çksürügüm baya bi azaldı migrenim tuttu akşam iyice azdı öldürdü beni kapadım tüm ışıkları tv falan öksürdükçe zonkladı daha beter dayanamadım bi tane majezik içtimm sonra uyumuşum sabah kalktım gene soldan soldan vuruyoo akşamki kadarr çok dyill ama 3 günü tamamlıcak illa bu meret yarın sabah saatlerinde gececek tamamen inşallahhh bide bulantı yapıyooo bogazımı falan unuttumm başımın agrısına ya okadar fenaa vuruyoo geldigi zaman sen naptın canım iyimisin
iyi olmaya çalışıyorum canım bir yandan dişlerimi ele aldım öbür taraftan ilaçları kesmek için çabalıyorum haftaya da iyi bir doktor bulursam kadın doğuma gidip son durumuma baktırmayı düşünüyorum doktor doktor geziyorum anlayacağın:bbo:
slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
hayalciğim geçmiş olsun gülüm ya migren çok fena hafiflemiştir ağrın biraz umarım:1hug:
slm kızlar nasılsınız?
Hayalcim geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Selam kızlar nasılsınız