Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bütün kalbimle amin diyorum
Allah yapılan dualarımızı kabul etsin.....
Samyeli arkadaşımıza ve de hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

AMİNNNNNNNNNN INSALLAH ASILAMAN TUTMUSTUR VE MELEGIN GÖBÜŞÜNDEDIR CNM :Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR GECMISE YARIM YUMALAK BAKTIM KACIRDIGIM OLURSA KUSURABAKMAYIN COK BIRIKMIS YINE GECMISkaydirigubbakcemile3
bırsenım umarım asılaman tutmustur melegın ıcındedır cnm:Saruboceq:
sevtunum cnm senın cevrendede nekadar cok yılan varmıs görüşme öyle ınsanlarla ızın verme senı üzmelerıne eden bulur sakın takma cahıl boş ınsanların lafınıklava:
samyelım cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendınea.s.
pelınım esının sonuclarının ıyı cıkmasına ck sevındım cnm senınkıde güzel cıkar ınsallah:Saruboceq:
derdam cokmu yoruluyosun cnm ama ıyı yapıyorsun kafan dagılıyordur sızın kontrolede az kaldı umarım sonuc fırlamıstır :Saruboceq::lepi:
bulut dün yemek yanmıskaydirigubbakcemile3gecmıs olsun cnm
derınım 12 gün gectı cnm demek umarım bu bekleyısın sonu mutluluktur senınkı gızlenıyordur:Saruboceq::1hug:
ebrarım rastgele lısteyı ararken gördüm cnm basın sagolsun cnm bıkacgündür yoktum göremedım kusurabakma mekanı cennet olsun :Saruboceq:

kardelenım ılk ıgnenı olmussun cnm hadı hayırlısı umarım buay gelır mınısın
halem hamıle olabılırmıssın ay hadı ınsallah cnm ıhmal etme bı test yap cnm sen
ebrarım dua lıstesı tamammıs sen banada yaz derınden senden bölüver benımde duam gecsın adetım dün bıttı
buarada kızlar esım bgn doktoru arıcak yrn ızınlı oldugu ıcın dıyor yrn olabılırse hsg daha ıyı olur doktora sorucak bakalım ne dıcek
umarım tmm der benım ıcınde ıyı olur naz yaparım benımkıne herseyı ona yaptırırım saka bıyanayanımda olması ıyı olcak

Son düzenleme:
günaydın güzeller nasılsınız uzun bir aradan sonra
anneme merak edenler tam olarak düzelmesede biraz daha iyi gibi bende memleketteydim dün döndüm
ii haberler varmı diye sorayım geçmişi okumam imkansız gibi sempatiksalakcinni
ebrarım napıyon kuzum
boncuğum seninde hsg günün gelmiş hiç korkma heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo yattığı anda içindne dua okumaya başla :) ben öyle yaptım ilacı verdikten sonra 1 2 dk lık bi sızı olacak sadece
inşlhhh sendede açık çıkar canımcım ii haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

ay ınsallah aysenım dedıgın gıbı olur cok sevındım acık cıktıgına darısı basıma
buarada annen nasıl oldu cnm

aminnnnnnnnn.............

aysen seni çok merak ettik.... annenin daha iyi olmasına sevindim canım inşallah daha daha iyi olacak....

boncuğum hemencik bitip gider inşallah tüplerinde de sorun çıkmaz canım....

kız ben geçmişi okuyana kadar millet gitmiş yaw nasılsın canım günün nasıl geçiyo bakalım TUGCALCIM MERHABAa.s.

sagol tugcalım ınsallah cnm olumunekankayizsmile
sevtunum ben 8 den berı burdayım kız gıdımde ıslerımı bıtırım sonra görüşürüz yıne
öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

KIZLAR YA KAHVALTI YAPMADIM DAHA CANIM HİÇ BİŞEY İSTEMİYO YA:bbo:iştahım hiç yok bu aralar ne yapsamda iştahımı açsam acaba:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

boşver işleri yaw sonra yaparsın şöyle bir geril kendine gel ben halen açılamadımmirmirmirmirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…