- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,hiç kahvaltı hazır hadi sende gel diyen yok benneyaptımki
vallahi ben kalabalık kahvaltı daha çok seviyorum bazen aile kahvaltılarımı çok özlüyorum yaw insan evleniyo havada uçuşuyoruz sevdigimizle evleniyoruz diye 2 kişi yapıyoz kahvaltımızı ya kızlar biz ne zaman kalabalık aile olcez ya çok üzülüyorum yaw bu halimize he:çok üzgünüm::a015:
Baslamısmı sevtnum dur bende acım
ask olsun selınam gel cnm davete ne hacet yabancımısın
HOŞ GELDİN BALIM KIZ YENİ GÖRDÜM HE SENİŞenizŞeniz KIZ GENE ÇENEM DÜŞTÜ HEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldin.geçmiş olsun acil şifalar inş.kızlar günaydın,, ne güzel bir kahvaltı bunlar...
sabahtan beri karnım ağrıyor yaa, ayy bende bu ara hastalıktan kurtulamadım, grip-boğazlar şimdide karnım...
Selınam sen nezamandır ıstıyodun bebiş cnm
üzülme canım o günlerde gelicek inşallah.çoluk çocuk kahvaltıya oturcaz çocuklar kahvaltı ederken döküp batıracaklar heryeri,sora büyüycekler bu sefer torunlar gelcek curcuna olcak ortalık yaşlanıcaz tabi bizde bu sefer kafa kaldırmıcak fln fln işte düşünmek hayal etmek bile güzel batırsınlar tek heryeri sorada teee bu zamanları hatırlıcaz gülüp geçcez işte nerden nereye dicez inş.
kızlar günaydın,, ne güzel bir kahvaltı bunlar...
sabahtan beri karnım ağrıyor yaa, ayy bende bu ara hastalıktan kurtulamadım, grip-boğazlar şimdide karnım...
kızlar geçmişteydim ama fazla bakamadım ben bugün aşılama oldum ama yumurtalarım çatlamamış yarın gidebilirsem tekrar gidecek ultrasonda bakacak kızlar inşallah çatlamıştı ya tam rahime enjekte ettiği için 72 saat canlı kalırmış spermler 1 kaç damla kan geldi ama öyle akıntı olmadı inşallah tutar sizler nasılsınız
derinim geçmiş olsun canım ilaç kullanma ama emi nolur nolmaz yani... hep gecikiyor deyip ilaç kullanan ama aslında hamile olan insanlar var.....iyi sayılır cnm ya başım tuttu gene..sol kısmı agrıyo arada migren gibi..
sagol inşallah dedigin gibidir canım..12 gün geçti bugünle birlikte..ama benim hep geçtigi için alışkınım.
valla biraz düzeldim tatlım sana ne sorcam adetime 3 gün var ve çok akıntım oluyo hiç olmmuyodu bide göğüsler hafif acıyo bulantı kusma yk ama bide bu gün çok ateşş geldi cnm nedenki
:teselli: :teselli:canım evet benim düşüklerim var malesef ve 10 yıldır bekliyorum boshayallersmile
canım valla size tavsiyem yıpratmayın kendinizi inan boş yaa rahat olun bak nasıl gelicek
ben çok yıprattım şimdi diyorumniye öyle yapmışım
Sunay benim gibi yap bebişim..Pozitif düşün pozitif olsun artık yeni felsefem duyurulur kızlar :lepi:
canım sen bilirsin nebiliyim bianda umutlandım ben
haklısın benimde çok canımı sıkıyo omeretler
hamiş olursam habire test yapıcam çift çizgiyi görüp görüp sevincem inşallah
kaydirigubbakcemile3Aynen bebm bende 5-10 tane yapıcam ahtım var
ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç para vermemiştim.ama protein s falan varmış bazı arkadaşlar bahsediyo ben onu yaptırmadım galiba değişik şeyler öğrendim burdan diyetten falan bahsediyolar mesela.anlamadım onu
Ya ebrarım sana yazmıs ya aaa simdi daha cok korkmaya basladım falan..Bende ona yazdım neden korkuyosun korkunun ecele faydası yoktur canımm..verende Allah alanda Allah diye..Anladınmı dedim sonundada..(ya ben bu tarz muhabbetlere hasta oluyorum gercekten)
valla canım ben hematologa gittim hemde nobel ödülü almış iyi bir doktor
2oo tl verdim muayenesine aynı zamanda üniversite hastanesindeydi testleri orda yaptırdım tek testi yapmıyolardı onu dışarda yaptırdım .öyle diyet filan demedi bana sadece coraspin ve folbiol verdi .buarada protein s protein c
biçok tahlil var onlarıda yaptırırsın
romatizmayla alakalı tahlillerde var onlarıda yaptır mutlka
bende cumartesi yapçm cnm kısmetse kız dyom bi gün ayarlıym ben evde yasin okutayım olurmu
evet farkındayım kuzum
ama bunda kızıcak bişey yok anladın sen onu
kızdıysa bilememde
:kedi::kedi::kedi:Kızzzzzz tugce ugramamış enerji depoladı herüfünü gelmemiş bu gece
kızzz Allah görümcenden razı olsun onun da olmuyomuş heralde tez vakitte rabbim bebesini göndersin ona da... Ayyy ne kadar çok var Yarabbim sen bilirsin sonumuzu hayır eyle....Abla bizim ev işide görümcem halletti allah razı olsun
kaynanama acmış telefon demiş anner o kız bebeyi olsun istiyo niye ev almaya calışoyonuz demiş ben zaten cok anlatmıştım sagolsun oda annesine aktarmış anlatmasa ben analatacaktım zaten de böyle daha iyi oldu sagolsun
Kızlar cuma günü son şevval ayı bitiyo haberiniz olsun
benim 3 günüm kaldı yarından itibariyle orucum inşallah
rabbim kabul eder inşallah
hemen anlatim,sabah erkenden dr a gittim,yani 10 da,,sonra eve geldim kuzen geldi,bendede bi gaz sıkışması,üstünüze afiyet,otobüstede ayakta gelince fena oldum,ordan iğneye gittik,ilk iğnemide vurundum bu arada,sonra çarşıya çıktık kuzenle,o ara teyzem bize gelmiş,koşa koşa eve geldim,yemeğimde yoktu,sonrada tlf geldi,hastanedeki akrabam taburcu olmuş,o geldi,sonrada o nun kocası geldi,derken bizim ev misafir kaynıyo,anca bulaşıkları makineye attım ve buraya geldim.
dr la birebir görüşmedim,normal kontrollerden sonra,zaten geçen tlfnda demiştim ben aşılama istemiyorum,yumurta takibi gene diye,onlar benden önce öyle giriş yaptılar,bu sefer ekran bana dönük değildi,rahmimle müşerref olamadım,ama iyiydi demekki,iğneye başladık,bide kaç güğndür olamıyodum,bugün fenayım,neyse bide folbiol verdiler kan pıhtılaşması için,coraspin istedim,yada iğne,biz bunu veriyoz dediler,az daha zorlatsam,dr dan çok dr olmuşun diye kovarlardı beni.
kız ben geçmişi okuyana kadar millet gitmiş yaw nasılsın canım günün nasıl geçiyo bakalım TUGCALCIM MERHABAa.s.
KIZLAR YA KAHVALTI YAPMADIM DAHA CANIM HİÇ BİŞEY İSTEMİYO YA:bbo:iştahım hiç yok bu aralar ne yapsamda iştahımı açsam acaba:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
UMARIM İŞTAHIN ACILMISTIR SEVTUNUM:)IHMALETME KAHVALTINI
kızlar müge anlıyı seyreden varmı kız şu havva karısını bir elime geçirsemklava:klava: biz çocuk diye ölüyoz burda kadın çocugunu kaybediyo senağlama kız var bu anada bişey ama anlamadım gitti he moralim zaten bozuk kapattım seyretmiyorum hatunu yaw:mymeka::mymeka:
günaydın kızlar,hiç kahvaltı hazır hadi sende gel diyen yok benneyaptımki
KIZ ACEP GÖRÜRMÜYÜZ O GÜNLERİ senağlamasenağlamaallahtan umut kesilmez ama bazı dengesizler olunca insan nasıl yaşar yaw dün sizle konuştuktan sonra eşimle konuştum dedi ne oldu gene dedim böyle böyle kadın canımı sıktı dedim eşim dediki canını sıkınca eline ne geçicek boşver öle dengesizleri dedi ah benim yanımda demedi dedi yoksa ben bilirdim ona dedi kızlar karar verdim artık ne kimseye gidicem ne kimseyi kabul edicem gelenlerin bazıları vicdanlı ya hiç sormuyor ben üzülmüyüm diye bazılarıda çok gaddar oluyo allahım böylelerin şerrinden korusun bizi ya arkadaşlar ne takıpta kendimi üzüyorumki eger biri bişey desin cevabı sokucam agızlarına hiçte umrumda degil isterse kırılsınlar ben kırılıyorum beni düşünen yok geçmişe mazi derler bizde bir sünger çektim bu günden sonra işte okadarrrrrklava:klava:klava:
kız diyorum gel ben sana bakıyım diye ama gelmiyon ne yapıyımklava:klava: ben sana bakarım gel anne şefketiyle haberin olsun :teselli::teselli: ben çok severim vallahi öyle hastaya bakmaya ama kimse bana bakmadı mafoldumben