Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oyy kıyamam zaten hastasın hiç iyi olmuyo yaa
kuzu valla bence test değil direk kanda baktır konuştuk bugün ya boşa para verme bitanem

evet cnm .saglıklı düşünemiyorum şuanda...şimdi gitmem heralde kan testi için..
paar günü yaptırırım canım..o gün izinliyiz daha rahat olur...tabi adet olmazsam:)

ben cıkıyorum kızlar bugun baya bi yoruldum hepinize ii geceler cümletten..Derinim hayırlı haberlerini alırım inş.

gülüm böğürlen nin çayını kullandım ben mmantar için yanlış hatırlamıyosam

evet delürdüm gene ebuş:)))tutma beni delüüüüüŞeniz

güle ügle halecim sagol canım..yarın degil de.pazar günü kan testi yaptırırım yaa..bekliyim biraz daha..benim zaten hep geçiyo canım o yüzden boşa ugraşmak heveslenmek istemiyom ne bilim.boshayallersmile

valla haklıısın cnm pozitif olma konusunda bende düşünmüyom artık nasıl olsa elti dahaa çok düşünüyo bennden o diye diye olur belki gülcem de geldiii
ayy sendedemi elti derdi var allahım gör bizi
bu eltilerden çektiğimiz ne yaaa

canım rüyan hayrolsun çok güzel valla bak rabbim seni mükafatlandırmış inşallah gelicek minişin hemde erkek olcak .hadi çok takma kafana rahat ol yakında alırız müjdeni opuyorumnanaktan

gerçekten miii.ben de bi hocaya gittim dua almak için hani üstünde taşıyosun hamile kalınca ondan.oraya gideceğimin gecesi iki tane kızım olmuştu herkes beni görmeye gelmişti bende onları emziriyodum.

evet cnm .saglıklı düşünemiyorum şuanda...şimdi gitmem heralde kan testi için..
paar günü yaptırırım canım..o gün izinliyiz daha rahat olur...tabi adet olmazsam:)
kuzum yaa kıyamam bu test işi manyaklık bee
bende öyleydim zamanında bide içine düşüyozya testin sonra kendi halime gülüyorum
yazık valla kafayı sıyırıyoruz galiba
cano sen daha iyi bilirsin inşallah olmazsında testte pozitif çıkar
ben cıkıyorum kızlar bugun baya bi yoruldum hepinize ii geceler cümletten..Derinim hayırlı haberlerini alırım inş.

daha karpuz kesecedik halem
canım iyi uykular öpüyorum seni

canlarım hepinize hayırlı geceler....
güzel haberlerle buluşmak duası ile...
makum sabah erkenden işe gideceğim yatmam lazımmm yoksa sohbet güzeldi kalmak isterdim ama
hepinizi de öpüyorummmm opuyorumnanaktan

valla canım ben sallamıyom aramızda baya fark var çünkü yaş olarak o yaşta olsaydım alınırdım cevabını veriyorum artık

kız bende geçen rüyamda çocuk emzirdim hemde sütler nasıl fışkırıyodu yaa
ama ben birkaç kez daha görmüştüm hamilelik filan olmadı akannehir

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

öptüm hepinizi de şimdilik hoşçakalın

gerçekten miii.ben de bi hocaya gittim dua almak için hani üstünde taşıyosun hamile kalınca ondan.oraya gideceğimin gecesi iki tane kızım olmuştu herkes beni görmeye gelmişti bende onları emziriyodum.
evet canım..dini rüya tabirleri diye arat bak ,göğüs e bak,emzirmeye falan..evlada yorumlanıyo hep..bu arada o dedigin duadan bende kalırsam yazdırıcam canım..

aynen manyaklık canım..geçen ayki halimi biliyosun..bin tane test..bini de silik çizgi..kan testi de negatif..ne diyim ben bunlara he sen söyle..göyada bi daha yapmam diyodum..çıldırıcam bigün..dedigin gibi kendi halime gülüyorum...

canlarım hepinize hayırlı geceler....
güzel haberlerle buluşmak duası ile...
makum sabah erkenden işe gideceğim yatmam lazımmm yoksa sohbet güzeldi kalmak isterdim ama
hepinizi de öpüyorummmm opuyorumnanaktan
canım sanada iyi geceler demek karpuza sende kalmıyosun
neyse yarına artık kaydirigubbakcemile3
çok öptüm canım ALLAHA emanetsin
valla canım ben sallamıyom aramızda baya fark var çünkü yaş olarak o yaşta olsaydım alınırdım cevabını veriyorum artık

ah ah deşmeyin yaramı bee bi anlatsam varya gerçi burda olmazda
derinim bilir benimkini kötükedihüso

ben çıkıyorum canlarım rüyamı size yazarken eşim gördü beni aglarken yazdıgımı genemi dedi yapma böyle ne olur bak elimden bişey gelmiyo sen böyle yapıyosun benim canım çok yanıyo diyo elimden bişey gelmiyo allahın takdiri diyo bak gene enne olursun allahın izniyle diyo bide şöyle düşün dedi bak cennette iki tane melegimiz var dedi yavrularımız bizi orda beklıyo dedi biri senin biri benim elimden tutacak dedi allahımıza sıgınalım dedi rabbim sabır edersek mükafatını düşün dedi bana tamam dedi acın büyük ama ha gayret benim için sabır et diyo bak dedi söz sana seni adam gibi bir doktora götürücem dedi araştırıyo şimdi rahiminide dikeriz sana bebekler gibi gene bakarım dedi seni çok seviyorum dedi sen iyi ol ben daha iyi olucam dedi allahımın izniyle işşallah bebegim olur işşallah sıcagı sıcagına allahım tez zamanda hepimize versin şişelim işşallah bize nispet edenlerde bakıp bize utansınlar ben çıkıyorum bu kerez eşim başimda bekliyo ohaoldumsmile allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim iyiki varsınız sizleri seviyorum canlarımŞenizŞeniz

kızlar bak ben yokken eltilere savaş açacak olursanız bana da mutlaka haber edinnnnn
bende de var bi tane sopalık cinsinden...
aman bende gidiyom diyom gidemeyommmm kaydirigubbakcemile3

dediğimiz sözleri unutuyozki cano diyorumya yedik kafayı normal değiliz
bi imreniyorumki günüm geçti hamileyim diyenlere ve yapıp çift çizgiyi görenlere :sinifsinif:
aman napalım yaa avutuyoruz kendimiz böyle

sevtuncum eşin haklı canım..aglayıp adamı da üzme yapma böyle..elinde deigl tabi ama napıcan..inşallah herşey çok güzel olacak canım hep böyle düşün...iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

nanelim sende gidiyosun sanırım..öptüm cnm seni iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…