amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile
hamd olsun canımcım....
benimde eşimde hem sayı hem hız yetersizliği var. ne duysak yapıyoruz evde aktar dükkanı gibi oldu. Allah hakkımızda hayırlısını versin
doktorumuz aşılama yapalım dedi. eşim istemedi. biraz zamana bırakalım dedi. içmeyince o zaman doktora gidelim aşılama yaptıralım diyorum içiyor o da
amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile
canım hayırlısı olsun inşallah olacağı varsa birseferle bile olurişim yoğun canım ya. elimde olan bişi değil ki.
nedendir bilmem 3-4 aydır her çalışma haftasında bişi oluyo ve biz boş geçiriyoruz. vardır bunda da bir hayır.. .. ..
saol cnm bende sevmem meyvayla hiç aram yok duayı işaretleyebilirsin cnmmm
Aynen canım ne ararsan var bitkilerden ne duyduysak aldık bi cekmece sırf bitki..İçmeyince korkut onu seni doktora götürürüm igne yapar sana de kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun inşallah olacağı varsa birseferle bile olur
aynen yaa off zorla yiyorum inanki kociş kızıyo diyye
tamam canım ağzına sağlık
ilahi sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
kocişim iğneden korkmaz ben korkarım aksine ona etkisi olmaz ama bana etkisi oluyo bak bunları içmezsen doktora gittiğinde derim iğne verir diye korkutuyo benilmaz:
Tugba sana görünmez oldum herhalde 3 tane msj yazdım cvp yok ne işklava:
kız hale ordamısın ne bitkisiymiş o bakam benimkiler bitti
Gül canım gül hep aglıcazmı birazda gülelim yaniValla 2 aydır hiçbişeyi takmıyorum kafaya sonra hasta oluyorum gene ben cekiyorum..Karar verdim pozitif düşüncem hersey pozitif olcak inşallah opuyorumnanaktan
kız valla görmedim sayfayı yeniliyom ama ne bileyimm
Valla ne ararsan var civanpercemi.adacayı.caksırkökü.melisa.kantoron.ökse otu.meyan kökü vs vs bi sürü ot var evde