kaydirigubbakcemile3ebrarım öyledir canım mümkün oldugunca kimseyi atlamaz yazarken...bitane o bitaneeeeeeeŞeniz
hadi canım müjde bekliyoruz inşallah topicimiz uğurlu gelsin sana yaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa koptum kuzum dur allah aşkına kocişde bakıyo bu neye gülüyo diye
manşet haa :roflol::roflol::roflol:
sana zahmet zeynoya bihaber uçuruver canım :roflol::roflol:
ayy saol canım yöneticilik haddim değil iyi bir arkadaş olmaya çalışıyorum
başarıyosam nemutlu bana inanın hepiniz öylesiniz
keşke olsaydım yaa ne iyi olurdu bizi anlıyabilen doktorların olması
:roflol: delüü...needem cano kendimle dalga geçiyom artıkınboshayallersmile
he bide demin şey geldi aklıma..hani bu şeker hastalarının evlerinde olur ya çogunun.annemde var mesela..şeker ölçme aleti..böyle pıt diye parmagını delip kan alıyo bakıyo kaça çıkmış şekeri diye:))bizede çıkarsınlar şunun gibi bişey yaaaa kan testine gitmeye korkmayalım böyle durmadan kan testi yaparızzz :teytey:
:roflol: delüü...needem cano kendimle dalga geçiyom artıkınboshayallersmile
he bide demin şey geldi aklıma..hani bu şeker hastalarının evlerinde olur ya çogunun.annemde var mesela..şeker ölçme aleti..böyle pıt diye parmagını delip kan alıyo bakıyo kaça çıkmış şekeri diye:))bizede çıkarsınlar şunun gibi bişey yaaaa kan testine gitmeye korkmayalım böyle durmadan kan testi yaparızzz :teytey:
valla süper olur cano bizim gibi manyaklar için nekadar pahalı olursa olsun alırdım
kız harbi bu niye hiç aklıma gelmedi belkide avrupada vardır ama yok olsa burdada olurdu
süper fikir biliyomusun.bende çok test yaptığım için biliyorum.artık eczacıdan utanıyorum yani.farklı yerlerden almaya çalışıyorum