- 6 Ağustos 2010
- 1.483
- 0
Valla ne ararsan var civanpercemi.adacayı.caksırkökü.melisa.kantoron.ökse otu.meyan kökü vs vs bi sürü ot var evde
iç kuzum sende allah verir şifasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne ararsan var civanpercemi.adacayı.caksırkökü.melisa.kantoron.ökse otu.meyan kökü vs vs bi sürü ot var evde
en güzelini yapıyosun canım seni tebrik ederim bunu başarabildiysen ne mutlu alkisalkisalkis
iç kuzum sende allah verir şifasını
İçiyom artık canım valla napim sifa Allahtan hersey sebep
canım ya meyan kökünü nasıl hazırladın
geldim kıslar yaa..eşim kaptı elimden az işi vardı...
hoşbulduk cümlettenopuyorumnanaktan
tamam ebrarım atıyorum canım gulhayale...
bu arada kayınvalidemdeydik cnm napalım...yine sigara dumanından zehirlenip geldim:çok üzgünüm:
ay beni demin dürttü bişey baktım nöbetçi eczanelere..huyum kurusun hergün bakarım nerdeyse...bi baktım ki gene bizim burdaki hastanenin karşısındaki nöbetçisırnaşık şeytest almak fikri girdi gene aklıma ondan kurtulmaya çalışıyorumalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kociş kalk gidip alalım diyo ben kararsızım offfff salaklaştım gene...
Aksamdan dinlenmiş suya koyuyorum sabah süzüp iciyorum canımm
bu arada kayınvalidemdeydik cnm napalım...yine sigara dumanından zehirlenip geldim:çok üzgünüm:
ay beni demin dürttü bişey baktım nöbetçi eczanelere..huyum kurusun hergün bakarım nerdeyse...bi baktım ki gene bizim burdaki hastanenin karşısındaki nöbetçisırnaşık şeytest almak fikri girdi gene aklıma ondan kurtulmaya çalışıyorumalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kociş kalk gidip alalım diyo ben kararsızım offfff salaklaştım gene...
hatta gaziosmanpaşadaki tüm nöbetçi eczaneler çok yakınımda hepsi gel benden test al diyo sanki delürdümmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol: :roflol: :roflol:
halem hep böyle ol kuzum pozitif olalımki herşey güzel olsun
dediğin çok doğru kara kara düşünmek bi işe yaramıyo malesef
valla haklıısın cnm pozitif olma konusunda bende düşünmüyom artık nasıl olsa elti dahaa çok düşünüyo bennden o diye diye olur belki gülcem de geldiii
Aksamdan dinlenmiş suya koyuyorum sabah süzüp iciyorum canımm
11 gün geçti canım..ben böyleyim işte..daha tanımadın:))kaç gün geçti arkadaşım sabahı bekleyin bence gece gece iş çıkarmayın başınıza
ben çıkıyorum görüşürüz bebeler aydı bana by rüyanızda bebeklerinizi görün ben gördüm düm gece rüyamda erkek bebek dogurmuşum dogurdugumu görüyorum yataga koymuşlar bebegi diyorum bu kimin senin diyolar ay nasılda seviniyorum bebek erkek çıplak görüyorum her yerini görüyorum anlayın işte çıplak bir şekilde alıyorum kucagıma bir seviniyorum allahım diyorum sana şükürler olsun bana muradımı verdigim için diye nasıl seviniyorum şükrediyorum rabbime alıyorum her neyse kucagıma afedersiniz gögüslerim açık ama uçları çok büyük:kedi::kedi: emziriyorum bebegi ama nasıl sızlıyo emerken diyorum içimden millet emzirirken acıyoya demek böyle bişeymiş diyorum acısı bebegi emzirdikten sonra kimseyi görmüyorum ama bir ses diyoki adını ne koyucan ozaman çok aglıyorum diyorum adını eşim çok istedi burak olsun diye onu koyucam kızlar ya yemin ederim okadar mutlu oldumki allahıma şükrettim bana gene bir erkek evlat verdi diye ban diyolarki bebek çıplak olsun diyorum üstümdeki etegi çıkarıyorum ona sarıyorum öpüyorum kokluyorum okadar güzel bir bebekki içim kaynıyo seviniyorum sabah telefon alarmı çaldı ilk defa kalktıgım için çok üzüldüm inanaın sanki gerçek gibiydi ya agladım eşime kahvaltı hazırlarken bu arada eşime yakalandım tabi eşimde genemi dedi yapma dedi sarıldık çok agladık garip gibi diyorum allahım tez vakitte verde acım dinsin yoksa kafayı yicam ya allahım bana sabır versin ruh gibi geziyorum ya ben hiç bişeyden zevk almıyorum allah yardımcım olsun ne deyim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hatta gaziosmanpaşadaki tüm nöbetçi eczaneler çok yakınımda hepsi gel benden test al diyo sanki delürdümmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol: :roflol: :roflol: