Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım sanada iyi geceler demek karpuza sende kalmıyosun
neyse yarına artık kaydirigubbakcemile3
çok öptüm canım ALLAHA emanetsin

ah ah deşmeyin yaramı bee bi anlatsam varya gerçi burda olmazda
derinim bilir benimkini kötükedihüso

ebrarcım sallama kuzum benim eşim varken asla yapamıyo biliyo başına gelce yalnızken yapmak istiyo artk izin vermiyorum geçenlerde diyo niye olmuyo acaba ben 6 aylık evliyken kaldım bende dedim sen kaldığın dönemde ben istemiyodum diye aman boşver çocuğu varda ne oldu baktığı yok

kızlar bak ben yokken eltilere savaş açacak olursanız bana da mutlaka haber edinnnnn
bende de var bi tane sopalık cinsinden...
aman bende gidiyom diyom gidemeyommmm kaydirigubbakcemile3

eltiler 3 oldu varmı arttıran bakalım kız ben halen burdayım bu kerez kaçtım yoksa benimki beni halledecek :mymeka::mymeka::roflol::roflol:

ben çıkıyorum canlarım rüyamı size yazarken eşim gördü beni aglarken yazdıgımı genemi dedi yapma böyle ne olur bak elimden bişey gelmiyo sen böyle yapıyosun benim canım çok yanıyo diyo elimden bişey gelmiyo allahın takdiri diyo bak gene enne olursun allahın izniyle diyo bide şöyle düşün dedi bak cennette iki tane melegimiz var dedi yavrularımız bizi orda beklıyo dedi biri senin biri benim elimden tutacak dedi allahımıza sıgınalım dedi rabbim sabır edersek mükafatını düşün dedi bana tamam dedi acın büyük ama ha gayret benim için sabır et diyo bak dedi söz sana seni adam gibi bir doktora götürücem dedi araştırıyo şimdi rahiminide dikeriz sana bebekler gibi gene bakarım dedi seni çok seviyorum dedi sen iyi ol ben daha iyi olucam dedi allahımın izniyle işşallah bebegim olur işşallah sıcagı sıcagına allahım tez zamanda hepimize versin şişelim işşallah bize nispet edenlerde bakıp bize utansınlar ben çıkıyorum bu kerez eşim başimda bekliyo ohaoldumsmile allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim iyiki varsınız sizleri seviyorum canlarımŞenizŞeniz
bak bukadar düşünceli bir koca için güçlü olmalısın negüzel destek veriyo
sabır canım herşey yoluna giricek inşallah .hadi öptümm
kızlar bak ben yokken eltilere savaş açacak olursanız bana da mutlaka haber edinnnnn
bende de var bi tane sopalık cinsinden...
aman bende gidiyom diyom gidemeyommmm kaydirigubbakcemile3

tamam sensiz gitmeyiz canım :KK1:
bunları toplaşıp alt etmemiz gerek yaa

dediğimiz sözleri unutuyozki cano diyorumya yedik kafayı normal değiliz
bi imreniyorumki günüm geçti hamileyim diyenlere ve yapıp çift çizgiyi görenlere :sinifsinif:
aman napalım yaa avutuyoruz kendimiz böyle

evet unutuyoruz bitanem malesef..bi kararlı olamıyorum yapmıcam dedimmi yapmasam nolur sanki..salak gibi birsürü para döküyom testlere..bide çıkmayınca gözlerimi kör ediyom belki bi gölge bile görürüm diye:çok üzgünüm:inan hiçbişeyden dedgil ama bu testlere kafa yormaktan bıktım artık ben...bide demin manyak gibi gitmişim adama diyom şurası nöbetçiymiş gel alalım..o da garibim ne desin..gidelim bebişim diyo...:çok üzgünüm:sonrada vazgeçtim napıyorum ben ya dedim alsanaalsanasmile

ebrarcım sallama kuzum benim eşim varken asla yapamıyo biliyo başına gelce yalnızken yapmak istiyo artk izin vermiyorum geçenlerde diyo niye olmuyo acaba ben 6 aylık evliyken kaldım bende dedim sen kaldığın dönemde ben istemiyodum diye aman boşver çocuğu varda ne oldu baktığı yok

ayy aynı benimki yaa bunlar dan çok varmış bee dengesizler
biri varken yalaka yanlızken fişek sokuyo kötükedihüso
ya sallamıyorumda yinede takılıyosun
bide dediğine bak ayy günaha gircem yaa alsanaalsanasmile

canım sanada iyi geceler demek karpuza sende kalmıyosun
neyse yarına artık kaydirigubbakcemile3
çok öptüm canım ALLAHA emanetsin

ah ah deşmeyin yaramı bee bi anlatsam varya gerçi burda olmazda
derinim bilir benimkini kötükedihüso

:eek:klava:aynen canım...göster bigün de yoluverem saçını başını..amma rahatlarım hee.

evet unutuyoruz bitanem malesef..bi kararlı olamıyorum yapmıcam dedimmi yapmasam nolur sanki..salak gibi birsürü para döküyom testlere..bide çıkmayınca gözlerimi kör ediyom belki bi gölge bile görürüm diye:çok üzgünüm:inan hiçbişeyden dedgil ama bu testlere kafa yormaktan bıktım artık ben...bide demin manyak gibi gitmişim adama diyom şurası nöbetçiymiş gel alalım..o da garibim ne desin..gidelim bebişim diyo...:çok üzgünüm:sonrada vazgeçtim napıyorum ben ya dedim alsanaalsanasmile

seni çok iyi anlıyorum kuzum malesef bunları zaman zaman bende yaşıyorum sonrada kızıyorum kendime off ne olcak bilmemki böyle yaa .adamlarda şaştı kuzum bizim elimizden mafoldumben

:eek:klava:aynen canım...göster bigün de yoluverem saçını başını..amma rahatlarım hee.

:roflol::roflol::roflol:
valla ya rahatlamanın güzel yolu eltileri pataklamak
tüm hıncımızı alırız kaydirigubbakcemile5kötükedihüso

kızlar iyi geceler benm adet tarihim 7 ekim yani 2 günüm kaldı şimdilik ne adet belirtim var nede hamilelik bakalım allahtan hayırlısı:KK66:

ayy aynı benimki yaa bunlar dan çok varmış bee dengesizler
biri varken yalaka yanlızken fişek sokuyo kötükedihüso
ya sallamıyorumda yinede takılıyosun
bide dediğine bak ayy günaha gircem yaa alsanaalsanasmile

valla gülüm bi aralar takıyodum eşimede söylemiyodum biliyom huyunu bozucak yani denk ggeldiği an ağlıyodum neden ağlıyon diyodu adam beni mutssuz sanıyodu uyuyamıyodu bazen sonra söyledim çok kızdı zaten sevmez yengesini kayınvaldeme bidaha laf söylerken görürsen bana söyle demiş o zamandan beri eltime 2 kere gitmişimdir

seni çok iyi anlıyorum kuzum malesef bunları zaman zaman bende yaşıyorum sonrada kızıyorum kendime off ne olcak bilmemki böyle yaa .adamlarda şaştı kuzum bizim elimizden mafoldumben
bilmiyorum nolcak kuzum..sonunda testlerden kafayı yiyen kadın diye manşet olcam gazetelere..:roflol: bi keresinde üretim firmasından 1 koli sipariş etmeyi bile düşünmüştümdelikafadulden sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
valla ya rahatlamanın güzel yolu eltileri pataklamak
tüm hıncımızı alırız kaydirigubbakcemile5kötükedihüso

evettt hatta bizim zeynoya versek parçalar karıları haaa:roflol:

valla gülüm bi aralar takıyodum eşimede söylemiyodum biliyom huyunu bozucak yani denk ggeldiği an ağlıyodum neden ağlıyon diyodu adam beni mutssuz sanıyodu uyuyamıyodu bazen sonra söyledim çok kızdı zaten sevmez yengesini kayınvaldeme bidaha laf söylerken görürsen bana söyle demiş o zamandan beri eltime 2 kere gitmişimdir

helal olsun eşine canım maşallah
böyle arkanda duran bi adamın varsa asla ezilmezsin
benimki çok ezdirdi şimdi akıllandıda iş işten geçti malesef senağlama

ebrarcım benimde adetime 4 gün kaldı ne olcak bakammm
hadi canım müjde bekliyoruz inşallah topicimiz uğurlu gelsin sana yaa
bilmiyorum nolcak kuzum..sonunda testlerden kafayı yiyen kadın diye manşet olcam gazetelere..:roflol: bi keresinde üretim firmasından 1 koli sipariş etmeyi bile düşünmüştümdelikafadulden sırnaşık şey

evettt hatta bizim zeynoya versek parçalar karıları haaa:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa koptum kuzum dur allah aşkına kocişde bakıyo bu neye gülüyo diye
manşet haa :roflol::roflol::roflol:
sana zahmet zeynoya bihaber uçuruver canım :roflol::roflol:
ay sen ne tatlı bi yöneticisin.doktor olsaydın keşke hep sana gelirdik çok ilgilisinŞeniz

ayy saol canım yöneticilik haddim değil iyi bir arkadaş olmaya çalışıyorum
başarıyosam nemutlu bana inanın hepiniz öylesiniz
keşke olsaydım yaa ne iyi olurdu bizi anlıyabilen doktorların olması

X