Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sobeeee delikafadulden
ben gördümmmmm sengözlerimebaksanab
ayyy saol kuzum yaa bende dedim galiba görünmez oldum sempatiksalakcinni
aaa görmezmiyiz aşkolsun bi gözümüz hep sendesempatiksalakcinni
bayanssulusmilebayanssulusmile
saol tatlım benimde gözüm sizde ona göre sempatiksalakcinni
Valla bugun gelemedi o benle..Hastaydı eşi doktora falan götürmüş ilac falan vermişler..En son konustugumda yatıyodu kuzum :gitme:

Yok canım eşim sigara içmiyo bıraktı 1 sene oldu

İyi geceler canım hoşgeldin

Evet biz konusmustuk daha önce :KK1: Hayırlısı olsun kuzum benim adam bıktı artık keçi, boynuzundan göresi gelmiyo valla..Sende ne sorun var canım?

aa geçmiş olsun tuğbama yaa kıyamam gerçi geldi bi konuşalım bakalım
kuzu ozaman daya kocişe havuç suyunu sempatiksalakcinni

evet yaa dayanamıyorum sensiz kalmaya olumunekankayizsmile

aa bak seni andım geldin hoşgeldin canım

saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın
çok saol tatlım opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım ebrarcım grip olcam galba dün akşam arkadaşın nişanı vvardı üşüttüm orda galiba

kan pıhtılaşması ve hipotiroid var dahada bişey varsa bilmiyorum.en son gittiğimdede polip oluşmuş yarın soğan kürüne başlıycam bende

Gecmiş olsun canım ya Allah sifa versin..Sogan kürünü cok öneriyolar canım bence bi dene inşallah faydasını görürsün :Saruboceq:

saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın
çok saol tatlım opuyorumnanaktan

biraz yorgunum ama hamd olsun iyiyim. iş yoğun geçiyo bugünlerde :sinifsinif:
geçen hafta çalışma haftamız bomboş geçti ben hep geç çıktım akşamları çok yorgun olunca da erkenden uyudum :sinifsinif: hayırlısı bakalım

sen neler yapıyorsun canımcım

kan pıhtılaşması ve hipotiroid var dahada bişey varsa bilmiyorum.en son gittiğimdede polip oluşmuş yarın soğan kürüne başlıycam bende

canım senle çok ortak noktalarımız var bendede hipotiroid var ayrıca pıhtılaşma eyvahedigeldismile

ya kızlar benimki çok fena bakıyo aynı böyle :kızgın::kızgın: ne yapsam acaba çık diyo burdan çıkasımda yok amadelikafadulden muhabbet sarıyo beya ama korkuyorum bakışından anam çok kötü bakıyo ben çıkıyım barı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hoşbulduk canım ebrarcım grip olcam galba dün akşam arkadaşın nişanı vvardı üşüttüm orda galiba
canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine
bol bol mandalina yee tabi seviyosan ben pek hazetmemde
biraz yorgunum ama hamd olsun iyiyim. iş yoğun geçiyo bugünlerde :sinifsinif:
geçen hafta çalışma haftamız bomboş geçti ben hep geç çıktım akşamları çok yorgun olunca da erkenden uyudum :sinifsinif: hayırlısı bakalım

sen neler yapıyorsun canımcım

hayırlısı be canım niye okadar yoğun çalışıyosun kıyamam allah kolaylık versin
ben napıyım aynı be gülüm değişiklik yok

Saol balım iyiyim sen nasılsın??a.s.

hamd olsun canımcım....
benimde eşimde hem sayı hem hız yetersizliği var. ne duysak yapıyoruz evde aktar dükkanı gibi oldu. Allah hakkımızda hayırlısını versin
doktorumuz aşılama yapalım dedi. eşim istemedi. biraz zamana bırakalım dedi. içmeyince o zaman doktora gidelim aşılama yaptıralım diyorum içiyor o da :KK1:

Gecmiş olsun canım ya Allah sifa versin..Sogan kürünü cok öneriyolar canım bence bi dene inşallah faydasını görürsün :Saruboceq:

amin canım sağol.bide onu deneyim bakim.gerçi benim bünyem kesin ters teper ama neyyyse.bedenimden nefret etmeye başladım artık hergün bişey çıkıyo.sıkıntı stres te olunca heryerimden bişey çıkmaya başladı.bide kasık fıtığım çıktı şimdi.cerrah gebelikten önce ameliyat ol 3 ay dinlenmen lazım çünkü ameliyattan sonra diyo.kadın doğumcu küçücük fıtık için bıçak altına yatma bişey olmaz diyo.bilmiyorumkismile

ya kızlar benimki çok fena bakıyo aynı böyle :kızgın::kızgın: ne yapsam acaba çık diyo burdan çıkasımda yok amadelikafadulden muhabbet sarıyo beya ama korkuyorum bakışından anam çok kötü bakıyo ben çıkıyım barı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

amanın ben bile korktum hadi çık bari sinirlendirme kocanı
iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

onun adına çok sevindim ben bu ay olmazsa aşılama olcam işte ondanda biraz korkuyorum açıkcası
evet cnm çok şükür bekletmedi arkadasımı melegi..inşallah darısı sana..aşılamadan neden korkuyosun ki cnm,benim bildigim agrısız acısız bi işlem..hayırlısı inşallah.
Derinım hasta olmamıssın canım ins olmassın belkıde bebısın senınledır...ne zaman kan testı yaptırcan senınde hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlım
belki de canım..inşallahh inşallahhhhhopuyorumnanaktan
şuanda daha düşünmüyom kan testi..ama heran kafama esebilir yaptırmak:)
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Allah'a emanet olun...
turkuazımmm napıyosun cnmŞenizkarşılaşamadık iyisin umarım öptüm seni çabuk dön aramızaaa:çok üzgünüm:
kızlar yarın aşılama yapılacak dua edinde tutsun içim bi tuhaf Allahım hayırlısını versin
birsencim inşallah aşılama tutar canım..kızına tatlı mı tatlı mis kokulu bir kardeş gelir inşallahhhhhh:Saruboceq:
bende 5.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.birisinde aşılama denedik belki daha sağlıklı olur diye oda 3.5 ay yaşadı.kanamam vardı zaten bide suyu boşaldı tahliye edilecek dediler.zorla doğurttular benimkide erkekti.o kadar zorki Rabbim kimseye vermesin.yokluğuna yaşadım.ilk 3 sene hiç gebelik olmadı.Ama kayıpta daha zormuş.baya kendime gelemedim.hastanede çarşafı yüzüme çekip bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum hala gözlerim doluyo
ah canım sende neler yaşamışsın yaa:KK43:(çok zor ...Allah yardımcımız olsun:KK43:(
canım,dediklerin çok doğru,biraz daha iyiyim zaten,çok sağol.

rabbim sabırlar versin ebrarcım.

ah canım,sende mi üzgünsün,inş.geçer sıkıntıların,pek moral verebilcek modda değilim,kusuruma bakma olur mu?

inş.hayırlısıyia,sağlıkla,bi avazda dünyaya gelir minik gökçe

sağol canım,inş.sizin sonuçlarda güzel çıkar.

birsencim,hayırlısıyla tutar inş.aşılaman.

sağol mavişim,üzülüyoz işte,imtihanda olduğumuzu,sabretmemiz gerektiğini bilsekte,rabbimin bir bildiği olduğunu bilsekte üzülüyoz.

inş.güzel mide bulantısı9dır derinim.

canım,ben sabah hastaneye gittim,akrabam yatıyoya bebişiyle,işte ona lazım bişeyler vardı,onun için,bayada kaldım yanında,ilk sabahta pc yi açarken evde kablo kokusu vardı,fişi çekmek zorunda kaldım,iyikide çekmişim,kasada bi problem varmış,ordan gelmiş koku.

canım,senin tatil bi hafta değil miydi?

canım,karşılaşamıyoz senle artık,özledim inan.ne kadar üzülmüyorum desekte üzülüyoz ya,hemde çok fazla üzülüyoz malesef.

sevtuncum,nasılsın?

kızlar,herkeze,hepinize selamlar,ben nisbeten daha iyiyim,bütün gece midem ağrıdı,şimdi üzüntü olarak hafifledim yada uyuştum,ama hiç enerjim yok.
kardeloşum gel öpiyim de enerji olsun kıssŞenizdaha iyi olmana sevindim canım..inşallah çok daha iyi olucan öptüm seniŞeniz
oyyy hadi hayırlısı bugün unuttunmu demeyi kuzum mide bulantını
ayy heyecan yaptım valla yaa

canım valla o kadan konuştuk unuttum hee..sabahları hele ölüyom ögürüyom hep afedersin boş boş...bakalım hayıra mı çıkıcak üşütmeye mi:))
benim eşim hergün kendisi hazırlyıp içiyo maşallahhh alkisalkisalkis

sevtunummm canımmm nasılsın opuyorumnanaktan

selam nanelim naber?
oh ne güzel senin kociş kendi hazırlıyo havucunu dimek:))

Kuzum nası bakıo bölemi :kızgın::kızgın: ay sevtunnn sen cok yasa hemi güldüm valla cok cok öptüm seni hadi gel öpim Şeniz ii geceler sevtunum Allaha emanet ol..

işim yoğun canım ya. elimde olan bişi değil ki.
nedendir bilmem 3-4 aydır her çalışma haftasında bişi oluyo ve biz boş geçiriyoruz. vardır bunda da bir hayır.. .. ..

canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine
bol bol mandalina yee tabi seviyosan ben pek hazetmemde

saol cnm bende sevmem meyvayla hiç aram yok duayı işaretleyebilirsin cnmmm

X