HALEMCİM eline almışken şişleri bir kazakta bana ör biliyosun önümüz kış ısınırım canım bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cörekotuyla keçiboynuzunu caksır kökünü cok denedik canım ama havucu hiç yapmadım bide onu deneyelim bakalım..belki vesile olur..
ben geri geldim kızlar
derinim,nanelişekerim hoşgeldiniz kızlar
yaa kimse beni görmüyo yaaaa :umursamaz:
halemm tuğba nerde yaa niye gelmiyo bişeyemi kırıldı yoksa
canım eşin sigara içiyosa havuç suyunu içirme
saaçoğlu diyor haberiniz ola
hayırlı geceler canlar .. ..
yine seninlemi konuşmuştuk.benim eşim 2 kez ameliyat geçirdi ikincisinden sonra gebelik oldu.şimdide keçiboynuzuna devam ediyorum yinede dahada iyi olsun diye.çünkü böyle durumlarda gebelik olsada düşükle sonuçlanabiliyomuş.bendede sorunlar var gerçi ama
benim kkdan bir arkadaşım vardı o söyledi havuç suyu denedim oldu galiba oay hamile kaldım ben kalitesini çogaltıyo bide hareketlerini hızlandırıyomuş bol bol al sık suyunu daya gitsin eşine içmezse vur kafasına:mymeka::mymeka: benimki sevmiyodu onu içinde midem bozuluyo diyodu bende yapıyodum yapıcagımı yaşasın kötülük:kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:
hayırlı geceler canlar .. ..
evet yaa dayanamıyorum sensiz kalmaya olumunekankayizsmilehoş geldik bebem hasretime dayanamadınmı bakalım:roflol::roflol::roflol:
aa bak seni andım geldin hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar nasılsınnız
canım nasılsın ?
tekrardan başınız sağolsun
İyi geceler canım hoşgeldin
benim kkdan bir arkadaşım vardı o söyledi havuç suyu denedim oldu galiba oay hamile kaldım ben kalitesini çogaltıyo bide hareketlerini hızlandırıyomuş bol bol al sık suyunu daya gitsin eşine içmezse vur kafasına:mymeka::mymeka: benimki sevmiyodu onu içinde midem bozuluyo diyodu bende yapıyodum yapıcagımı yaşasın kötülük:kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:
merhaba arkadaşlar nasılsınnız
yaşamın kıyısında filmi başlamış tv de ilk nurgül yeşilçay oynuyodu galiba değilmi merak ediyodum ben bunu
naneşekeri kız gecek navi arkadaşımızmı hamileydi ne bende yanlışlıkla sana yazdım allah tamamını erdirsin kız hamileliginin diye yazdım allahmı söyletti kız acaba be hadi işşallah beya :Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler canım nasılsın opuyorumnanaktan