Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şekerim sanada hayırlı geceler nasılsın
başsağlığı dileğin için saol canım opuyorumnanaktan

Cörekotuyla keçiboynuzunu caksır kökünü cok denedik canım ama havucu hiç yapmadım bide onu deneyelim bakalım..belki vesile olur..

benim kkdan bir arkadaşım vardı o söyledi havuç suyu denedim oldu galiba oay hamile kaldım ben kalitesini çogaltıyo bide hareketlerini hızlandırıyomuş bol bol al sık suyunu daya gitsin eşine içmezse vur kafasına:mymeka::mymeka: benimki sevmiyodu onu içinde midem bozuluyo diyodu bende yapıyodum yapıcagımı yaşasın kötülük:kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:

halemm tuğba nerde yaa niye gelmiyo bişeyemi kırıldı yoksa

Valla bugun gelemedi o benle..Hastaydı eşi doktora falan götürmüş ilac falan vermişler..En son konustugumda yatıyodu kuzum :gitme:

canım eşin sigara içiyosa havuç suyunu içirme
saaçoğlu diyor haberiniz ola

Yok canım eşim sigara içmiyo bıraktı 1 sene oldu

hayırlı geceler canlar .. ..

İyi geceler canım hoşgeldin

Evet biz konusmustuk daha önce Hayırlısı olsun kuzum benim adam bıktı artık keçi, boynuzundan göresi gelmiyo valla..Sende ne sorun var canım?

benim eşim hergün kendisi hazırlyıp içiyo maşallahhh alkisalkisalkis

sevtunummm canımmm nasılsın opuyorumnanaktan

yaşamın kıyısında filmi başlamış tv de ilk nurgül yeşilçay oynuyodu galiba değilmi merak ediyodum ben bunu

hayırlı geceler canlar .. ..

naneşekeri kız gecek navi arkadaşımızmı hamileydi ne bende yanlışlıkla sana yazdım allah tamamını erdirsin kız hamileliginin diye yazdım allahmı söyletti kız acaba be hadi işşallah beya :Saruboceq::Saruboceq:

Benimki içer ya öyle huysuzlugu yoktur garibimin..Saol sevtunum belki vesile olur balım

yaa kimse beni görmüyo yaaaa :umursamaz:

Kız görmezmiyiz sen bu topigin bitanesisin ayol olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar nasılsınnız

Hoşgeldin canım

kan pıhtılaşması ve hipotiroid var dahada bişey varsa bilmiyorum.en son gittiğimdede polip oluşmuş yarın soğan kürüne başlıycam bende

ayyy inşaallahhh canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah hepimizinde hayırlısıyla yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…