Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebroşum gün tam belli olmadı cumaya kadar bekleyecez bakalım dua et olurmu bana artık başımızın çaresinie bakcaz yegenim yanımda kalıyo yalnız degilim :)
neyse hadi ben kaçtım kib öptm

kızlar kusura bakmayın çıkmam gerek sonra burda olucam
gökcem kuzum yarın aramaya çalışcam konuşuruz okey

kızlar gecmişe baktım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden rabbim versin iisteyen herkese inşşşşşşş

kız bacım adını ne koyucaksın oda yaptınmı bebege merk ettim he şimdi allahım sag saglim almayı nasıp etsin kucagına canım ya sana dua ediyorum bizi unutma sancı çekerekn olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ebroşum gün tam belli olmadı cumaya kadar bekleyecez bakalım dua et olurmu bana artık başımızın çaresinie bakcaz yegenim yanımda kalıyo yalnız degilim :)
neyse hadi ben kaçtım kib öptm

Canım hadi Allah kurtarsın..Bizim içinde dua et inşallah :Saruboceq:

haletern senin hikayen neydi canım ya.ben geçmişi okuyunca kafam karışıyo kusura bakma.

haletern senin hikayen neydi canım ya.ben geçmişi okuyunca kafam karışıyo kusura bakma.

Canım ben 2 yıllık evliyim..en basından beri düşünüyoruz ama olmadı..Sonra ögrendikki esimde varikosel varmıs ameliyat oldu..ama genede ciddi bi düzelme olmadı..eşimin sperm sayı ve hareketinde sorun var tatlım..İşte öle :hulya:

HALEMCİM havuç suyu içir canım sperm kalitesi yükseliyomuş bide çörek otuyla keçi boynuzu pekmezi unutma aklında bulunsunopuyorumnanaktan

sevtun kız helal olsun iyi etmişsin eltine anlasın salakda bidaha aramasın

HALEMCİM eline almışken şişleri bir kazakta bana ör biliyosun önümüz kış ısınırım canım bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HALEMCİM havuç suyu içir canım sperm kalitesi yükseliyomuş bide çörek otuyla keçi boynuzu pekmezi unutma aklında bulunsunopuyorumnanaktan

Cörekotuyla keçiboynuzunu caksır kökünü cok denedik canım ama havucu hiç yapmadım bide onu deneyelim bakalım..belki vesile olur..

Canım ben 2 yıllık evliyim..en basından beri düşünüyoruz ama olmadı..Sonra ögrendikki esimde varikosel varmıs ameliyat oldu..ama genede ciddi bi düzelme olmadı..eşimin sperm sayı ve hareketinde sorun var tatlım..İşte öle :hulya:

yine seninlemi konuşmuştuk.benim eşim 2 kez ameliyat geçirdi ikincisinden sonra gebelik oldu.şimdide keçiboynuzuna devam ediyorum yinede dahada iyi olsun diye.çünkü böyle durumlarda gebelik olsada düşükle sonuçlanabiliyomuş.bendede sorunlar var gerçi ama

X