Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

e kimsenin sesi çıkmıyooo.ben örgüya başladım hanımlar malum kış geldi cici cici patikler örücem kendime:hulya:

hakkında hayırlısı.hiç gebelik olmamışmıydı sende.dış gebelik geçirmiştin dimi öyle hatırlıyorum

ayrıca aşılamada hiç zor bi işlem değil.ben bi kez yaptırdım ve tuttu ama o bebişimde bıraktı beni

hakkında hayırlısı.hiç gebelik olmamışmıydı sende.dış gebelik geçirmiştin dimi öyle hatırlıyorum

2 tane dış gebelik 1 tanede normal oldu ama kanımda pıhtılaşama varmış o yüzden kalbi durdu ve küretaj oldum tek tüpte gitti zaten bakalım hayırlısı ama gerçekten yoruldum

bende de kan pıhtılaşması var.ilki hariç hepsinde iğne ilaç kullandım ama sonuç hep aynı..

bende de kan pıhtılaşması var.ilki hariç hepsinde iğne ilaç kullandım ama sonuç hep aynı..

bak çok şaşırdım şimdi niye düştükleri belli değilmi daha acaba genlerinizde mi prolem var biliyosun oda sıkıntı yaratabilir kalp atışlarını duymuşmuydun peki çok üzüldüm gerçekten kalbim sızladı bugün orucumu açarken herkese özellikle sana çok dua edicem:Saruboceq:

bak çok şaşırdım şimdi niye düştükleri belli değilmi daha acaba genlerinizde mi prolem var biliyosun oda sıkıntı yaratabilir kalp atışlarını duymuşmuydun peki çok üzüldüm gerçekten kalbim sızladı bugün orucumu açarken herkese özellikle sana çok dua edicem:Saruboceq:

genetiklerimiz normal ama bi dr şey demişti.Sizin genler sağlıklı olabilir ama ortaya koyduğunuz ürünün genleri sağlıksız olabilir dedi.birisi 3.5 aylıktı diğerleri ilk haftalarda düştü kalp atışlarını duyduklarım olmuştu

herkese çok selamlar ben çıkıyorum ama komşunun oğlu geldi rahat vermiyo bilg.da oynamak istiyo.biraz ona bırakıyorum bilgisayarıgamyoncuiremsu

genetiklerimiz normal ama bi dr şey demişti.Sizin genler sağlıklı olabilir ama ortaya koyduğunuz ürünün genleri sağlıksız olabilir dedi.birisi 3.5 aylıktı diğerleri ilk haftalarda düştü kalp atışlarını duyduklarım olmuştu

canım zor bir durum allah yardımcımız olsun.peki şimdi nekadardır bekliyosun bebeğini

X