- 2 Ekim 2010
- 2.015
- 0
selam kuzularımmmm nasılsınızzzzzzzz hepinizee güzell bir gün diliyorumm canlarım
selam kuzularımmmm nasılsınızzzzzzzz hepinizee güzell bir gün diliyorumm canlarım
çok geçmişş olsunn kuzummm rabbimm şifasını versin inşallahhhebrarım ben samyelimin duasını okudum canım haberin ola... kalamıcam şimdi karşı komsumun eşi beyin kanaması geçirdi onu ziyarete gidicem yemek neyin yaptım da... Allah kimseye göstermesin hayat dolu adam şimdi yatıyo öyle.. öptüm sizleri by by...
kuzumm başınızz saolsun rabbimm mekanını cennet etsin rabbim geride kalanlara sabırlar uzun ömürler ihsan eylesin aminnselam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni
aleynammm kuzummmmmm çokk karamsar gördüm senii bebişimmm yapma byleeherkese tünaydın kızlarrrrrr
gecmişi okudum ama alıntı alamadım
kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH
YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende
bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya
eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım
kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem
sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum
capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım
allah bi avazda kurtarsın canım rabbimm saglıkla kucagına almıyı nasip etsinkızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
kuzum sanada çok geçmişş olsunnn rabbim herkese şifalar versinn inşallah canımm inşallahh hamişsindirrr hiç söktürücüye gerek kalmasın gülümmmevet canım daha yatmadım ve yatınca nasıl uyuyacam bilmiyom(
merak etme kuzu biraz iyi gibiyim..sabahları sesim kısık uyanıyorum gündüz kuru öksürügüm oluyo...başım agrıyo bide..sinüzit azdı sanırım...
kan testine gelince..hiç sevmiyom aslında yaptırmayı biliyosun..ama dedim eşime..yaptırayım da kesin varmı yokmu ögreniyim ilaç içemiyorum bu yüzden.hastayım ama hiçbişey içemiyom kötü yani..sırf ondan yaptırmak istedim kuzu..
canım sagol yaptırırım bi ara.bakalım kararsızım..ama bi yandan da hastayım ilaç içemiyombende de var karışık bitki çayı canım..civanperçemli adet söktürücü özelligi var.onu da emin olmadan içemiyom işte zararı olur diye.yoksa kaç gündür içicem de...
ayy kardelenim ya kıyamam(inşallah yarın toparlanmış görürüm seni..aglama canımm lütfen..geçecek bu günler inşallah
birsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi durklava:
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..
aynen..katılıyorum canım..güçlü güçlü güçlü nereye kadar dimi((
bide beni düşün...bebe magazasında çalışıyorum ve tüm gün bir sürü hamile kadın geliyor...bebek geliyor...heyecanlar..bebege hediye almaya gelen tayzeleri,halaları,amcaları...:çok üzgünüm:ben ablamla kardeşime bu duyguları tattıramıcammı diye düşünüyorum hep ...bebe magazasında olmaktan gocunmadım hiç..hiç aklıma bişey gelmiyodu..son bikaç aya kadar..son zamanlarda biraz agırıma gidiyo itiraf ediyorum...:çok üzgünüm:
halecim tamamen geldi demek tüh.saglık olsun canım...
cnm ya çok geçmiş olsun..zaten banada eşimden bulaştı büyük olasılıkla..dikkat et kuzum kendine öptümŞeniz
kardelencim..insan bazen böyle düşüncelere kapılıyo malesef canım..ama işte herkesin yaşamı ve vücut anatomisi bir olmuyo tatlım..Allah herkesi başka şeylerle sınıyo işte..kimisi çok zengin olurken kimisi naapsa fakirlikten kurtulamıyo mesela..birsürü şey tabi bunun dışında..yorulmak yok tatlım bunları aşıcaz inanımızla inşallah...öyle şanslı olanların atıyorum ama belki de evliliklerinde şansları yoktur veya başka sıkıntıları vardır..biz yine şanslıyız canım..eşlerimiz bizi seviyo saglıgımız yerinde..sıkıntı yapmak yok tamam mı cnm..öptüm seni deŞeniz
sagol balımmopuyorumnanaktan
cano tv seyrettim yattım dinlendim biraz..sonrada işlerim çıktıbilmiyorumkismileama uyuymadan geldim kaçırmışım hepinizi neyse...Şeniz
canım benim ne güzel dualar etmişin ne güzel anlatmışsın..amin diyorum her kelimesine..çok öpüyom seni iyi geceler canımmmŞeniz
kızlar listeyi güncelliyorum..hayırlı geceler hepinizie..ebrarım kendime bitti yazıyom cano..birazdan okuyacam çünkü...
SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var
günaydın canım nasılsınGÜNAYDINLAR HERKESLEREEEEEEEEEEE BİZİM GECE KUŞLARI UYANANAMAMIŞ DAHAAAAAAAAAA.....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arkadaşlar içimde çözemediğim farklı bir heyecan sevinç var..rabbim hayırlara yazsın...nedeninide bilmiyorum... bu haftaya çok güzel başladım...inşallah hep böyle gider...
iyiyim canım geçmişten okuduğum kadarıyla rahatsızlanmışın çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirsina.s.bu arada hani bana geliyordunuz çaya?gelirken ütü varsa getiryerimseniben
merhabalar iyiyiz sen nasılsın
Selam kızlar kac gundur gıremiyodum istanbuldan arkadasım yatılıya gelmistı... hepinızı cok merak ettım gecmısı okudum ama alıntı yapamıyorum...ebrarım beni merak etmıssın canım iyiyım sagol sende iyısındır ins bu arada basın sagolsun allahım mekanını cennet etsın... cok opuyorum senı tatlım...kardelencım kırmızılar gelmıs canım uzulme hayırlısı olsun ins allahım bızlerede annelık duygusunu tattırcak canım...derinım aleynam samyelım mavım bersum tugcem sevtunum ins sizlerde iyısınızdır...isminı yazmayıp unuttugum kızlar lutfen darılmayın olurmu...yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...kızlar ben yarın esimle doktora gıdıyorum bebıs icın esime bakılcak lutfen dualarınızı eksik etmeyın ins bır problem yoktur...hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
bulutcum inşallah o heyecan hayırlara çıkar canım..bazen banada oluyor hayır olsun inşallah...opuyorumnanaktanarkadaşlar içimde çözemediğim farklı bir heyecan sevinç var..rabbim hayırlara yazsın...nedeninide bilmiyorum... bu haftaya çok güzel başladım...inşallah hep böyle gider...
canım benim,konuştuk zaten ama başınız sagolsun ebrarım..Allah mekanını cennet eylesin yengenin...öpüyom canım arkadasımŞenizselam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni
aaa noluyosun kızzzz sen bari yapma yaa..böyle dşünme aleynam lütfen...biz elimizden geleni yapıcaz ki takdiri Allahıma kalmış..eşinede aldırış etme..inan gülhayalimin dediklerine katılıyorum..onlar bizim gibi her dakika bebek niye olmuyo diye üzülseler emin ol biz perişan oluruz..benim eşim de herzaman ilk sıraya beni koyar..olmuyosa olmuyo dünyanın sonu degil der..eşinde öyle düşünüyo ki bişey demiyo canım...herkese tünaydın kızlarrrrrr
gecmişi okudum ama alıntı alamadım
kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH
YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende
bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya
eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım
kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem
sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum
capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım
ayyyy canooo çok az kaldı yaaa RABBİM saglıcakla kurtarsın ay heyecan oldum gene:))yani cuma en geç dogum hee hadi hayırlısı tatlım benimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
sagol canım benim..bugün az daha iyiyim sanki..çok geçmişş olsunn kuzummm rabbimm şifasını versin inşallahhh
kuzumm başınızz saolsun rabbimm mekanını cennet etsin rabbim geride kalanlara sabırlar uzun ömürler ihsan eylesin aminn
aleynammm kuzummmmmm çokk karamsar gördüm senii bebişimmm yapma bylee
rabbim büyükkk elbette güldürecek hepimizi neden hiç bebişin olmayacak gibi konuşuyosun bi tanem rabbimin gücüne giderr senmi karar veriyosun der yapma bi tanem böyle
biliyorum dolusun sanırım herşey üstüste geldi taşınma düşüncesi seni üzüyo sanırım hayırlısı neyse o olsun canım neden taşınmak istiyo eşin yerinizdenmi memnun deyilsiniz
kuzum bek diyorsun ya eşimin sanki umrunda deyil diye
öyle deyil işte kuzum erkekler bizler gibi deyil onlar içlerinde yaşıyor duygularını eyer eşin her gün aglasa üzülse düşünsene senin halini daha çokk üzülürsün onlar bizim ne kadarr üzüldümüzü istedimizi biliyorlar kuzum birde bizim yanımızda aglayıp üzülürlerse bize yansıtırlarsa bizlerin daha çok yıkım yaşayacamızı biliyorlar onlar güçlü durmaya çalışıyorlarr sırf bizler yıkılmayalım diye pc başında diyorsun eşin kafasını dagıtmak için giriyordur canım napsın adamlar ya oturup karaşımızda aglasınlarmı başlarını duvarlaramı vursunlar canım düşün bak hergün evde eşin çocuck istedigini belirtse ben inanıyorum ki daha çokk bunalıma girersin daha çok yıkılırsın daha çok üzülürsün onlar bizler için saglam durmaya çalışıyorlarr hiç istemez olurmuu bi yavrıusu olsun kuzumm istemeyen insan zaten boş yaşıyordur o duygudan yoksundur bizlerr ne kadar istiyorsak eşlerimiz bizden bin misli fazla istiyordur lütfen canımm bırakma kendini sorun yapma tadını çıkar eşinle başbaşa olmanın rabbim verecek elbette du bakalımm daha ölmedikk nefes aldıgımız sürece ümidimizi yitirmicezz rabbimize sıgınacaz dicezki rabbim verirsen hayırlısını ver vermiceksende sabrını herşeyinn sonu deyilll canım çocumuzun olmaması olmuyorr diye napalımm kendimizimi öldürelimm kapanıpp eve insan yüzünemi çıkmayalımm yada kafada kura kuraa akıl hastanesinemii düşelimm saglımızdanmı olalım sen bunlardan hangisinin olmasını isterdin kuzumm onu iyi bi düşünn bak eyer benim işim bana hissetirseydi üzüldügünü inan ben ayakta duramazdım canım evet bilmiyorummu üzüldünü biliyorum ama her gün göstermesi başka beni bilmem başka
seninde eşin üzülüyordur senin daha fazla üzülceni bildigi içinde tedaviye gitmek istemyo olabilir bak bende hep eşime sen benim kadar istemiyon diyordum ben herseferinde çok ümitlenirdim canım her ay herşey bana ümit olurdu herseferinde yıkılırdım eşime şurdada dr orayada gidelim burda var buraya gidelim şunud yapalım bunuda yapalım derdim eşim her seferinde daha çok üzüldümüü bilirdi bildigi içinde hiç yanaşmazdı bir gün hastanenin birinde ssk da başıma bi olay geldi paylaşmıştım sizle daha önce eşim gidip adamı öldürcekti sonra aldı beni karşısına dediki bundan sonra azından dr lafı duymucam bu evde cocuk konusu konuşullmucak tedavii falanda olmucan ben istemiyorum cocuk falan benim istedigim sadece sensin olursa olur olmazsa olmaz ben memnunum böle hersefinde sen yıkım yaşıyorsun ben buna dayanamıyorum üzülmücem diyorsun üitlenmicem diyorsun ama üzülüyorsun herseferinde umutlanıyorsun bundan sonra bitti bu konu açılmıcak dedi ve ben 3 sene bıraktım ne dr gittim ne de evde konuyu açabildim her açmaya kalktımda kapattı eşim azımı benim üzülmeme dayanamıyoo çünkü ondan 1 sene sonra eşim istiyorsan tüp deneyelim 1 sefer dedi denedik tutmadı ben inanıyorum canım sen üzüldügün için eşinde istmiyomuş gibi yapıyordur ki sen çok daha fazla üzülme diye rabbim büyükk kuzumm eşlerimiz yanımızda olduktan sonra rabbimde oll dedikten sonra olacak inşallahh
allah bi avazda kurtarsın canım rabbimm saglıkla kucagına almıyı nasip etsin
kuzum sanada çok geçmişş olsunnn rabbim herkese şifalar versinn inşallah canımm inşallahh hamişsindirrr hiç söktürücüye gerek kalmasın gülümmm
günaydın canım nasılsın
allah hayırlara çıkarsın canımm rabbim hergününü böyle güzel eylesin inşallah
na kadaana uzun yazdım
pelinim valla merak etmiştik canım...Selam kızlar kac gundur gıremiyodum istanbuldan arkadasım yatılıya gelmistı... hepinızı cok merak ettım gecmısı okudum ama alıntı yapamıyorum...ebrarım beni merak etmıssın canım iyiyım sagol sende iyısındır ins bu arada basın sagolsun allahım mekanını cennet etsın... cok opuyorum senı tatlım...kardelencım kırmızılar gelmıs canım uzulme hayırlısı olsun ins allahım bızlerede annelık duygusunu tattırcak canım...derinım aleynam samyelım mavım bersum tugcem sevtunum ins sizlerde iyısınızdır...isminı yazmayıp unuttugum kızlar lutfen darılmayın olurmu...yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...kızlar ben yarın esimle doktora gıdıyorum bebıs icın esime bakılcak lutfen dualarınızı eksik etmeyın ins bır problem yoktur...hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
slm ama kimse yokmuş ebrarım ankaralılarda olması belki yediğimiz içtiğimiz şeylerden ve genlerden geliyordur aynı şehirde yaşadığımız için bu arada yengen için başınsağolsun üzüldüm canımbirsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi dur
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..derinim canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama malesef alıntı yapmaya pek fırsatım olmuyo çünkü kaynanamlarla yaşadığım için evimiz kalabalık her dk biri bişey istiyo malum çocuk var okula giden dersleri oluyo hasta bi kaynım var arada eşi bize bırakıp gezmeye gidiyo hastane desen herkesi ben götürüyorum kaynımıda eğer anlatsam inanın nasıl kafayı yemiyosun dersiniz kusuruma bakmayın kızlar yarında hastaneye gidecem yumoşlar büyümüş 13-16-19 mm olan 3 yumoşum var bugün çatlatma iğnesini vurdu eğer bi aksilik olmazsa yarın aşılamayı yapacak kızlar inşallah tutar Allahım hayırlısını versin sonra görüşmek üzere bye
selam derdam hoşgeldin canımŞenizslm kızlar ben geldim dua ne zaman yapılıcak
merhabalar kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu