- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
hoş geldin canım,çok geçmiş olsun.
güzel haber bilmiyorumda,kötü haber istersen var.
Ne kötü haberi kızz Allah korusun hayırdır CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım,çok geçmiş olsun.
siz hissettinizmi canım depremii biz hissetmedik çok şükürr allah beterinden korusunkızlar ya bugün çok canım sıkıldı off akşama kadar evde durmak bana göre değil sanırsam
bide deprem olunca dahada sıkıntı bastı
offf yaa bu ilaç içememekde çok fena oluyo yaa
minoset yokmu kuzum ondan içsen belkim biraz fayda eder
eşin niye bırakıp gitti sen onu iyi ettin oda seni iyi etseya ah bu erkekler kötükedihüso
kızlar ya galiba bende erken kaçıcam buakşam bituhafım nedense bilmiyorumkismile
bende namaz kıldım.Ayetel kürsiyi de bitirdim haber vereyim.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Ama bu akşam ben bi tuhaf oldum ya.Eltime gitmiştim okuyanlar bilirler!hamile şu an.ya hamileliği boyunca 2 kere doktora gidiyo hiç bi ilaç falan almıyo dikkat etmiyo ama taş gibi maşşallah!Gözüm yok Allah da biliyo ya.Ama ona bakınca ne kadar yorulduğumu hissettim.Ben ilaçlarla iğnelerle boğuşurken o kadar dikkat ederken böyle gebeliklerin olması çok ilginç.Yani nasıl anlatıyım ne kadar sıkıldığımı farkettim yaşadığım süreçten.Herşeye boş vermek istiyorum.Bi süre gebelik istemiyorum sadece kafamı boşaltmak istiyorum.Boşa kürek çekmekten çok yoruldum.bazı insanlar ne kadar da şanslıbenneyaptımki
kızlar ya galiba bende erken kaçıcam buakşam bituhafım nedense bilmiyorumkismile
bende namaz kıldım.Ayetel kürsiyi de bitirdim haber vereyim.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Ama bu akşam ben bi tuhaf oldum ya.Eltime gitmiştim okuyanlar bilirler!hamile şu an.ya hamileliği boyunca 2 kere doktora gidiyo hiç bi ilaç falan almıyo dikkat etmiyo ama taş gibi maşşallah!Gözüm yok Allah da biliyo ya.Ama ona bakınca ne kadar yorulduğumu hissettim.Ben ilaçlarla iğnelerle boğuşurken o kadar dikkat ederken böyle gebeliklerin olması çok ilginç.Yani nasıl anlatıyım ne kadar sıkıldığımı farkettim yaşadığım süreçten.Herşeye boş vermek istiyorum.Bi süre gebelik istemiyorum sadece kafamı boşaltmak istiyorum.Boşa kürek çekmekten çok yoruldum.bazı insanlar ne kadar da şanslıbenneyaptımki
Ne kötü haberi kızz Allah korusun hayırdır CADIARZU
evet kuzum hissettim ya evde yanlızdım hemdesiz hissettinizmi canım depremii biz hissetmedik çok şükürr allah beterinden korusun
minoset yok evde kuzummm eşimin müşterisi geldi yurt dışından onu alıp otele bırakacak canım aklı bende kaldı giderken ama mecbur napsın
aslında bişeyim yokda sanki yorgunluk varHayırdır canım neyin var
saol canımistanbuldaki bütün arkadaşlara da geçmiş olsun.
hayırdır,senin nenin var,hamile misin yoksa,hadi inş.
hiççç canım yaaa,ben gene hamiş değilim ya,ondan dedimdi.
rabbim büyük takma kafana canımm rabbim sabrımızı sınıyorr boşver bi süre kendi halinde kal at kafandan düşüncelerii rahatla inşallah o rahatlık arası rabbim doldurur göbişini rabbim hepimizin yardımcısı olsunbende namaz kıldım.Ayetel kürsiyi de bitirdim haber vereyim.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Ama bu akşam ben bi tuhaf oldum ya.Eltime gitmiştim okuyanlar bilirler!hamile şu an.ya hamileliği boyunca 2 kere doktora gidiyo hiç bi ilaç falan almıyo dikkat etmiyo ama taş gibi maşşallah!Gözüm yok Allah da biliyo ya.Ama ona bakınca ne kadar yorulduğumu hissettim.Ben ilaçlarla iğnelerle boğuşurken o kadar dikkat ederken böyle gebeliklerin olması çok ilginç.Yani nasıl anlatıyım ne kadar sıkıldığımı farkettim yaşadığım süreçten.Herşeye boş vermek istiyorum.Bi süre gebelik istemiyorum sadece kafamı boşaltmak istiyorum.Boşa kürek çekmekten çok yoruldum.bazı insanlar ne kadar da şanslıbenneyaptımki
kuzum neyin varr canınmı sıkkınkızlar ya galiba bende erken kaçıcam buakşam bituhafım nedense bilmiyorumkismile
hoşbulduk kuzummm çok saol geçmişş olsun sanada kuzum miden agrıyomuşş rabbimm şifa versin kötü haber ne canım hayırdırr bu arada derinimdee varmıı bişeylerrrhoş geldin canım,çok geçmiş olsun.
aminn canımm cümlesine inşallahAllah sifa versin hayalcimmm
yok azönce burdaydıda bianda gitti
canım yaa kıyamam sana çok zor hastalık
derinimde hasta buara salgın galiba
ebrar,senin msn gene açılmıyo mu canım yaa?
rabbim büyük takma kafana canımm rabbim sabrımızı sınıyorr boşver bi süre kendi halinde kal at kafandan düşüncelerii rahatla inşallah o rahatlık arası rabbim doldurur göbişini rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kuzum neyin varr canınmı sıkkın
hoşbulduk kuzummm çok saol geçmişş olsun sanada kuzum miden agrıyomuşş rabbimm şifa versin kötü haber ne canım hayırdırr bu arada derinimdee varmıı bişeylerrr
aminn canımm cümlesine inşallah
geçmişş olsun derinimede varmı güzel haberler canımm
neden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?evet kuzum hissettim ya evde yanlızdım hemde
hım demek zorunlu luk nedeniyle adamında günahını aldık .doğru naapğsın işi olunca
aslında bişeyim yokda sanki yorgunluk var
saol canım
heee 9 aylık bugün yarın doğurcam kuzum
kız nerde bee piyango banamı vurcak bilmiyorum sıkıntı var sende öyle bozuk gelince keyfim kaçtı mafoldumben
orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.Kardelosum takma kafana canım yaaa :sinifsinif: Bazen bizim hayır gördüklerimiz ser, ser gördüklerimiz hayır olabilir..Vardır rabbimizin bi bildigi..hersey güzel olcak inşallah zuzumm :lepi: