- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
hoşbulduk cnm nasılsınnn doğumgünü faslı vardı çok güldüm yaaaa...
ama bende hoşgeldin dedim görmedin galiba
demek doğumgününü kutladınız ohh negüzel canım
anlat bakalım neler yaptınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ABLA İYİYİM HAMD OLSUN SEN NASILSIN
GECE COK UGRAYAMIYOMDA GÜNDÜZDELERİ KESİN UGRUYOMDA YOKTUM EVDE ONDAN GELEMEDİM
ŞİMDİDE UYUTTUM KOCAMI GELDİM FIRSAT KALMIYOKİ BANA EŞİMDE PC AKŞAMLARI
ÖZLETTİM KENDİMİ KIZ opuyorumnanaktan
HE GEL ÖPÜŞEK BACIM HOŞBULDUMŞeniz:roflol::roflol::roflol:
ebrarın ikramını sorduydum,ordan çıktı canım.
özledik kız,gel öpüşek,koklaşakŞeniz
tubacım,hoş geldin canım.
kardelencim hayırlı geceler güzelim.
ABLA OKURUM NE ZAMN BİTCEK ZAMNI NE ZAMN ACABAaleynam geçmişe girme çıkamazsın canım bence
buarada adetin bittimi ayetel kürsi yazdımda 20 tane
hadi inşallah kıss...banada sanada herkese nasip etsin Allahımopuyorumnanaktan
selam cnm hoşgeldin..iyi diyelim kendi adımaboshayallersmileazcık rahatsızımda...sen nasılsın?
amin canım benim sagol..evet erkek takımında var bizde papyonusuda varkaydirigubbakcemile3sen hele bi kal ben sana alıcam canommmmŞeniz
tamam cnm iyi geceler Şeniz
gitme be kıs otur oturdugun yere:)gidersen dönmek zor olur..çok önemli bişey yoktu sanırım..hee pardon ben hamileyim onu unutmuşukkk:teytey:sositososito
sagol balım yaa...:sinifsinif:Derinim gecmiş olsun kuzumm..
alırım tabisi nolcek kıss bebişimiz gelsinde ne takımlar alır teyzesi inşallahoyyy canım arkideşim saol bitanem düşünmen yeter duygulandım valla
buarada biz buluşucazya turkuazla filan gelemezmisin yada biz eminönüne gelsek orda buluşamazmıyız yaa
obaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol:kardeloş çok güldün kuzum doğru değilmi öğrendim artık
ogün biyere gittik metronun önünden geçtik kociş diyoki aa bak metro önümüze çıktı okadar aramıştık kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:
sagol balım yaa...:sinifsinif:
alırım tabisi nolcek kıss bebişimiz gelsinde ne takımlar alır teyzesi inşallah
valla canım..şöyle olabilir..bi salı günü ayarlarız kocişle konuşurum.eminönüne getirir beni...1 saat takılırım sizinle bi yerde..kociş bırakıp gitmez çünküalsanaalsanasmileçalarlar maazallahkaydirigubbakcemile3
hobaaaa:teytey: :teytey: inşallah gerçegini çektiricem size yakında oğluşum gelince dicektim haaaaaaaaaaaaa:1shok:
valla canım..şöyle olabilir..bi salı günü ayarlarız kocişle konuşurum.eminönüne getirir beni...1 saat takılırım sizinle bi yerde..kociş bırakıp gitmez çünküalsanaalsanasmileçalarlar maazallahkaydirigubbakcemile3
hobaaaa:teytey: :teytey: inşallah gerçegini çektiricem size yakında oğluşum gelince dicektim haaaaaaaaaaaaa:1shok:
ay kızlar gezdım geldım kaydirigubbakcemile3
saol tuğbam sana iki kez yazdım ikisindede cavap vermedin yaaebrarcım nasılsın tatlımmmm
kızlar ben esıme çinko hapıda aldım zingo dıye gecıyor ısmı ve ıcın de sperm yapımı saglar dıyorkaydirigubbakcemile2
nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemileay kızlar gezdım geldım kaydirigubbakcemile3
evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şenizbelkide gerçek,kim bilebilir ki.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:Sen hamiş ol ben burda horon bile tepcem inşallahhh inşallahh :teytey::teytey::teytey:
kuzu bi salı değil olursa bu salı olur ancak
çünkü turkuaz buhafta izinli sadece kuzum
hee valla çalarız biz seni sonra kocişin derinsiz kalır sempatiksalakcinni