inş. ona gerek kalmadan hamile kalırsın canım.
halem,boncuğum ,kardelenler ,way ,dernim kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
tabiki gördüm listeyi okuycam inşallah
tamam canım çok saol
buarada sen nekadardır bekliyodun 2,5 yılmıydı diğer listeyede ekliyim seni
nıye hapsuruyosun bakım dün cokmu agladın boğazlarınamı ındı allah senı derınım dövcem senı benklava:
derinim çok geçmiş olsun kuzum benim boğazlarda aynı ama henüz grip filan değilimselam kızlar tekrardan..
kardeloşum hoşbuldum canım sagol...
ebrarım napıyosun bitanem niye yoruldun..ben unuttum gelen mi olacaktı bugün sanabilmiyorumkismile
kızlarr durmadan hapşuruyomm bogazlarım acıyo of offff.
adet de olamadım haylaa..boncugum asılı kaldım gene eylül ayında bakalım nereye kadarboshayallersmile
aaa gerçektenmi yaa hayırlıı halemebrarım ben hastalanıom galiba kahverengi sekilde geliyooo..Duayı okuyamıcam ama anneme okuturum balım
hayırdır bitanem niye sıkılıyo canınız ?of ebrarım of cnmız sıkılıyor kaydirigubbakcemile3
İyiyim kuzum sen iyisin inaşallah :hulya:
5 senedir bekliyorum
ya yelız nerde oda hıc görünmüyo bılen varmı
derinim çok geçmiş olsun kuzum benim boğazlarda aynı ama henüz grip filan değilim
ya bugün kociş dayımları çağırmış okadar çok işim vardı bide misafir geldi tam süper oldu inan artık ayakta durcak halim yok kuzum
aaa gerçektenmi yaa hayırlıı halem
istersen başkasınada yazarım kuzum sen bilirsin yani
hayırdır bitanem niye sıkılıyo canınız ?
sıkmayın tatlı canınızı herşey güzel olcak
ben iyiyim şükür yorgunum işte okadar
tuğba nerde kuzum gelmemiş
canım yaa yeminle şimdi sana yazacaktım..ay dedim haleye bişey yazmadım :))vallaha bak...hoşbulduk canım napıyosun..adet mi oluyon yoksa ya inşallah olmazsın kuzu yaa.Derinimm hoşgeldinn :dilcikar:
derinim çok geçmiş olsun kuzum benim boğazlarda aynı ama henüz grip filan değilim
ya bugün kociş dayımları çağırmış okadar çok işim vardı bide misafir geldi tam süper oldu inan artık ayakta durcak halim yok kuzum
aaa gerçektenmi yaa hayırlıı halem
istersen başkasınada yazarım kuzum sen bilirsin yani
hayırdır bitanem niye sıkılıyo canınız ?
sıkmayın tatlı canınızı herşey güzel olcak
ben iyiyim şükür yorgunum işte okadar
tuğba nerde kuzum gelmemiş