Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
HAYAL..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu
KARDELEN49.....5 YIL
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
SUNAY.........2 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
AFED..........11 AY
LEYLAMECNUN.....6 ay
SELİNA..........4 ay

derınım sen bılırsın bu koltuk yüzlerı varya kuması yanı ben koltugumun aynı desenınden sal ve kırlent yaptırmak ıstıyorum bulunabılınırmı senceboshayallersmile

sagol fıstıkım yaa..dükkanda da üşütüyorum ben ama..kapıda oturuyoruz hala daha..içerde içim daralıyo..bide bkaç gündür üstüme başıma dikkat etmedim boynum çıplak yakam çıplak...

Son düzenleme:
ay nebılım ebrarım bende catlattım bgn kafayı cnm bakma sen banaakannehir
derınım dıkkat etkendıne ebrarım sende hasta olmayın yahulmaz:
CANIM HEPİMİZ AYNIYIZ ASLINDA SIYIRMIŞIZ BİZ NE YAPARSAK NORMAL YANİ sempatiksalakcinni
Yok canım yazma baskasına..Annem okur..Tugbayla 8 de falan konustum kayınvalidesine gitceklerdi..Ama gelmiştir diye düşünüyorumm kaydirigubbakcemile2
TAMAM KUZUM ANNECİĞİNDE SAOLSUN
HIM DEMEK KAYGANADALAR guclubacismile

CANOMM SAOL BALIM ASLINDA BURAA BAKMADAN YATAMADIM BURDA SANKİ DİNLENİYORUM YAA .DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN SAOL BİTANEM olumunekankayizsmile

Kalp kalbe karsıymıs demekki Ben iim kuzum nolsun işte Evet kuzum adet oluyorum galiba kahverengi sekilde geliyo sabaha tam anlamıyla gelir

inşallah canım kaderde neyse o biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış artık senin prolemin nedir

canım,ben sebepsiz grubuna girdim,en son öyle dediler bana,bütün tetkikler normal çıkıyo çünkü ama gebelik oluşmuyo,oluşanda kimyasal oluyo,yani döllenme yaşıyoruz ama embriyo,rahme yerleşirken kayboluyo nedense.

derınım sen bılırsın bu koltuk yüzlerı varya kuması yanı ben koltugumun aynı desenınden sal ve kırlent yaptırmak ıstıyorum bulunabılınırmı senceboshayallersmile

canım büyük ihtimalle bulursun...koltukları aldıgın yerle görüşebilsen aslında...
ama döşemecilerde kesin bulunur diyorum..bi soruştur bakalım.

kız kıdemli kardelen nereye gitti
buarada derdamda yok özledim onuda yaa

sorusturucam bakalım cnm koltukları aldıgım yere gıdemem cok uzakta kaldıda evı degıstırıcem sıkıldım bu halınden sagol tatlım

sorusturucam bakalım cnm koltukları aldıgım yere gıdemem cok uzakta kaldıda evı degıstırıcem sıkıldım bu halınden sagol tatlım

valla arada değişiklik gerekiyo yaa
bende istiyorumda salonu tamamen yenilemek istiyorum eskidik artık valla
senin daha yenidir kuzum

aynen öyle oluyo canım..kocişimi bile ekiyorum..adam bensiz yatmıyo alıyo yastıkını salonda uyuyo sonra ben geçiriyom odaya(burası bizim dinlenme kampımızkaydirigubbakcemile5
Kalp kalbe karsıymıs demekki Ben iim kuzum nolsun işte Evet kuzum adet oluyorum galiba kahverengi sekilde geliyo sabaha tam anlamıyla gelir
ay inşallah o lekeler yerleşmeden falandır kıss..2 gün gecikti nede olsa dimi..

ben sana bişey diyim mi kardeloş,senin de benim de progestan içmemiz gerek her ay..bak ben bu ay ara verdim adet de olamadım,hem bebek oluşurken korur balım.doktora sorup içsemmi acep yine yaa..

Kızlar hayal msndeydi onla konustum hastaymıs kuzum..Şimdide yegeni varmıs onun işi varmış pc de gelemicek haber verim dedim..Hepinizi cok öpüyooo opuyorumnanaktan

tahmin ettim cnm uzakta kaldıgını zaten...
olsun bulursun ama rahat ol...bende yatak odayı degiştirmek istiyorum ama bu yakınlarda olmayacak sanırım..delü adam başka masraflar çıkardı alsanaalsanasmile
ay girdiğimde topic nekadar kalabalıktı nereye gitti bu millet yaa

he kızzz...nereye savruldu herkşler..

aynen kuzum yaa inanki kendime geliyorum burda
bide artık yanlızlığa alıştım kalabalık beni çok yoruyo yaa
bugün kafam okadar doluki boshayallersmile
sen naaptın cano günün nasıl geçti mevlüt vardı değilmi gitmişsindir ALLAH kabul etsin
bizde yaparız inşallah bebişlerimize

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, DerinSu, ebrar_53+, kardelen49, ugurboncugum

Kızlar hayal msndeydi onla konustum hastaymıs kuzum..Şimdide yegeni varmıs onun işi varmış pc de gelemicek haber verim dedim..Hepinizi cok öpüyooo opuyorumnanaktan
yaa canım benim..bi daha konuşursan selam söyle..geçmiş olsun kuzuma...
burdayım canım,gitmedim bi yere.
kimdi misafirler,ne mamalar yaptın,acıktımda biraz,yemek isimleriyle doyarım belki.

sana yukarıda bişeyler yazdık herall delü kadınklava:

canım,progestan rahim için gerekli,bide adet düzensizliği için sanırım,ama genel olarak ben düzenliyim,rahmimde iyi çok şükür,benimkisi rahimden kaynaklanmıyo,bebek kendini yok ediyo.
hani eskiden görevimiz tehlike vardı,hatırlar mısın,tevellüdün yeter mi bilmem ama,işte orda bilgi on saniye içinde kendini yok ediyodu ya,benimkiside öyle işte.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…