CANIM HEPİMİZ AYNIYIZ ASLINDA SIYIRMIŞIZ BİZ NE YAPARSAK NORMAL YANİ sempatiksalakcinniay nebılım ebrarım bende catlattım bgn kafayı cnm bakma sen banaakannehir
derınım dıkkat etkendıne ebrarım sende hasta olmayın yahulmaz:
TAMAM KUZUM ANNECİĞİNDE SAOLSUNYok canım yazma baskasına..Annem okur..Tugbayla 8 de falan konustum kayınvalidesine gitceklerdi..Ama gelmiştir diye düşünüyorumm kaydirigubbakcemile2
canım yaa yeminle şimdi sana yazacaktım..ay dedim haleye bişey yazmadım :))vallaha bak...hoşbulduk canım napıyosun..adet mi oluyon yoksa ya inşallah olmazsın kuzu yaa.
oyy kıyamaz derinin sanaaaaaaaŞenizşimdi de oturuyon canom ya yatıp uyusan dicem ama çok mu karışmış olurum acep..seni düşündügüme diyom yanim.Şeniz
canım yaa yeminle şimdi sana yazacaktım..ay dedim haleye bişey yazmadım :))vallaha bak...hoşbulduk canım napıyosun..adet mi oluyon yoksa ya inşallah olmazsın kuzu yaa.
oyy kıyamaz derinin sanaaaaaaaŞenizşimdi de oturuyon canom ya yatıp uyusan dicem ama çok mu karışmış olurum acep..seni düşündügüme diyom yanim.Şeniz
inşallah canım kaderde neyse o biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış artık senin prolemin nedir
derınım sen bılırsın bu koltuk yüzlerı varya kuması yanı ben koltugumun aynı desenınden sal ve kırlent yaptırmak ıstıyorum bulunabılınırmı senceboshayallersmile
sorusturucam bakalım cnm koltukları aldıgım yere gıdemem cok uzakta kaldıda evı degıstırıcem sıkıldım bu halınden sagol tatlım
aynen öyle oluyo canım..kocişimi bile ekiyorum..adam bensiz yatmıyo alıyo yastıkını salonda uyuyo sonra ben geçiriyom odayaCANIM HEPİMİZ AYNIYIZ ASLINDA SIYIRMIŞIZ BİZ NE YAPARSAK NORMAL YANİ sempatiksalakcinni
TAMAM KUZUM ANNECİĞİNDE SAOLSUN
HIM DEMEK KAYGANADALAR guclubacismile
CANOMM SAOL BALIM ASLINDA BURAA BAKMADAN YATAMADIM BURDA SANKİ DİNLENİYORUM YAA .DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN SAOL BİTANEM olumunekankayizsmile
ay inşallah o lekeler yerleşmeden falandır kıss..2 gün gecikti nede olsa dimi..Kalp kalbe karsıymıs demekkiBen iim kuzum nolsun işte Evet kuzum adet oluyorum galiba kahverengi sekilde geliyo sabaha tam anlamıyla gelir
canım,ben sebepsiz grubuna girdim,en son öyle dediler bana,bütün tetkikler normal çıkıyo çünkü ama gebelik oluşmuyo,oluşanda kimyasal oluyo,yani döllenme yaşıyoruz ama embriyo,rahme yerleşirken kayboluyo nedense.
kız kıdemli kardelen nereye gitti
buarada derdamda yok özledim onuda yaa
tahmin ettim cnm uzakta kaldıgını zaten...sorusturucam bakalım cnm koltukları aldıgım yere gıdemem cok uzakta kaldıda evı degıstırıcem sıkıldım bu halınden sagol tatlım
ay girdiğimde topic nekadar kalabalıktı nereye gitti bu millet yaa
aynen öyle oluyo canım..kocişimi bile ekiyorum..adam bensiz yatmıyo alıyo yastıkını salonda uyuyo sonra ben geçiriyom odaya(burası bizim dinlenme kampımızkaydirigubbakcemile5
ay inşallah o lekeler yerleşmeden falandır kıss..2 gün gecikti nede olsa dimi..
ben sana bişey diyim mi kardeloş,senin de benim de progestan içmemiz gerek her ay..bak ben bu ay ara verdim adet de olamadım,hem bebek oluşurken korur balım.doktora sorup içsemmi acep yine yaa..
yaa canım benim..bi daha konuşursan selam söyle..geçmiş olsun kuzuma...Kızlar hayal msndeydi onla konustum hastaymıs kuzum..Şimdide yegeni varmıs onun işi varmış pc de gelemicek haber verim dedim..Hepinizi cok öpüyooo opuyorumnanaktan
burdayım canım,gitmedim bi yere.
kimdi misafirler,ne mamalar yaptın,acıktımda biraz,yemek isimleriyle doyarım belki.
aynen öyle oluyo canım..kocişimi bile ekiyorum..adam bensiz yatmıyo alıyo yastıkını salonda uyuyo sonra ben geçiriyom odaya(burası bizim dinlenme kampımızkaydirigubbakcemile5
ay inşallah o lekeler yerleşmeden falandır kıss..2 gün gecikti nede olsa dimi..
ben sana bişey diyim mi kardeloş,senin de benim de progestan içmemiz gerek her ay..bak ben bu ay ara verdim adet de olamadım,hem bebek oluşurken korur balım.doktora sorup içsemmi acep yine yaa..