Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sevtun sen bana şu eltinin numarasını verde ben onun ağzının payını bi verem ecik korkutayım bak bi daha sana elleşiyomu

eşim gelsin eve ben ona yapacagımı biliyorum canım eşime havale edicem o gerekeni yapar ben üzüldükçe o benden çok üzülüyo vallahi adamı tutmasam adam dövücek dayısının kızını he kardeşimin hatrı var dedi geçen ama eger seni bir daha üzsün kardeş filan dinlemicam dedi garibim kız akraba olmak ne kadarda zormuş be:mymeka:

arada takıl derinim istersen :) memleket sayfalarına :)
ya kızlar ben yemek yemedim kociş bişeyler hazırlamışsagolsun kalkıyom ben gelirim belki daha sonra kib öpüyorum hepinizi görüşmek üzreee:)

allah kolaylık versin ceylanım yaa uykusuzluk zor olur senden ayrılmıyosa işn zor canım bende pazartesi kontrole gitcem randevu aldım dr dan bakıcak normal mi sezeryan mı olabilir die karar vericez hayırlısı ile heyecan başladı bendede :)
neyse ben kaçıyom güzeller çok acıktım çünkü kib öptm

ay canımm demek etrafı keşfediyo he:))
Allah bagışlasın ceylanım yaa..ne büyük mutluluk..MAAŞALLAH.diyeyim.
aynen canım..o zaman eşine söyle gerekeni yapsın.
arada takıl derinim istersen :) memleket sayfalarına :)
ya kızlar ben yemek yemedim kociş bişeyler hazırlamışsagolsun kalkıyom ben gelirim belki daha sonra kib öpüyorum hepinizi görüşmek üzreee:)
bi kere bakmıştım cnm yugoslavyalılara:))

tamam canım öptüm seni görüşrüz.Şeniz

merhaba kızlar,, eşim istanbulda. buakşam geliyor inşallah. bende hazır evde yokken temizlik yaptım, süpürge, yerleri sildim toz aldım banyoyu ovdum. mutfağı temizledim. yoruldum ama, iyi oldu. yarında bana kalacak...

kız niye o kadar iş yaptın sen yaaa aşkolsunn...bu dönemde bari yapma canım ne oldugu belli degil daha..belki tutunuyo senin minik..lütfen dikkat et kendineee.lmaz:

kızlar ben çıkıyorum müsadenizle..eşim gelir şimdi..yemekleri ısıtayım sofrayı kurayım..öptüm hepinizi..

kız niye o kadar iş yaptın sen yaaa aşkolsunn...bu dönemde bari yapma canım ne oldugu belli degil daha..belki tutunuyo senin minik..lütfen dikkat et kendineee.lmaz:

doğru söylüyorsun,, zaten kasıklarım ağrıyor.. hasta olcam galiba... bi daha yapmam zaten bu hafta. rabbim inşallah hayırlısını verir.

kızlar bewn çıkıyorum sonra girerim işşalah şu serklajı bir araştırıyım bakıyım ben

kız sevtun Allah iyiligini versin üstüne tıkla açıcak canım..öyle giremediysen de gebelik bölümünde rahim anomalilerine gir ordan oku..

SAMYELİM inşallah olmazsın agrılarda bebişin habercisidir inşallah canım...

benim kociş geç kaldı ya merak ettim(

neyse kaçtım gene...

ben geldım dıyemı kacıyon kız neyse bende su bulasıkları halledım gece burdayım aklinialirimsmile

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
öncelikle kardelenlere sonra diğer arkadaşlara merhaba.ismimizemuszemus değiştiremedim ama resim ekledim.umarım ayırdedici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…