canım günaydın hayırdır ne oldu sana ben 1 kac aydır yoktum :gitme:
tamam canım yazdım sanada 20 tanecanım o 20 taneyi bana yaz balım..
akşam yoktum, annemdeydim ve duanıza katılamadım... Bulut için rabbim en kısa zamanda bebeğini nasip etsin.
Amin.....
canım bende öptüm seni nasılsın?heyecan varmıgünaydın kızlar ne çok kaynatmıssınız vallah hepsı nı okuyamadım:kedi:
öncelıkle yenı arkadaslar gelmıs hepsı hoşgelmısler umarım en kısa zamanda meleklerıne kavusurlar:Saruboceq:
derınım hıc üzülme fıstıgım bızde görcez o cıft cızgıyı ALLAH büyük hepımız aynı seyı yasıyoruz ben kac kez test yapmak için wc ye gırdıgımde adet oldugumu gördüm kac kez hüngür hüngür agladım sız tesellı ettınız ınsallah bundan sonra mutluluktan aglarız senınde bebişin 6. yılında kucagında olucak ben ınanıyorum kız bak ıcımden geldı ınsallah RABBIM sana ıkız verırde mutlulugun kat kat olur:Saruboceq::lepi:
tugcalım doktoramı gıdıyorsun bgn cnm ınsallah güzel haberlerle gelırsın cnm:Saruboceq:
afed senı lısteye ekledım cnm ınsallah ugurlu gelır bgn haleyle bulusuyormussunuz oh negüzel keyfını cıkarın sırnaşık şey
sevtunum daha ıyı gördüm senı cnm ha şöyle ol hersey düzelıcek cok mutlu olcaksın sen yeterkı güçlü ol:1hug:
turkuazımda ızne cıktı umarım güzel gecer cnm ıznın özlücez senı:1hug:a.s.
kacırdıgım atladıgım olduysa kusurabakmayınbilmiyorumkismile
ebrarım kardelenım derdam ve bütün kızlar öptüm sızlerı olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
aminn inşallah canımtüm kalbimle amiiiinnn amiiinn amiinnn rabbim en kısa zamanda bulut arkadaşlımıza yavrusunu nasip etsin inş.duamız kabul olsun hepimizin ağzına sağlık arkadaşlar.
ohh bak negüzel git kafanı dağıt canımgünaydın canlarım hepinize ben bugün evde yokum arkadaşa kahvaltıya gidicem ordanda pazara gidicez maksat gezmek allah razı olsun hiç yanlız bırakmadı hamileligimde bile beni şaşıracaksınız ama ikizlerin annesi çok teselli verdi boşver bir daha olur sana kocana bişey olmasın dedi allahtan geldi dedim allaha gitti dedim herkez senin yerinde olmak ister dedi ne güzel 2 tane melegin orda seni beklicek dedi abisi babasının elinden kardeşide senin elinden tutucak işşallah dedimafoldumbenmafoldumben rabim işşallah bana ogullarımı gösterir öteki tarafta canlarım bugün bir rüya gördüm hayrolsun ölmüş babamı ve babannemi gördüm eşimin teyzesinin gelini hamile benimle erkekmiş cinsiyeti diyo bana 4 aylık dogdu bende bakıyorum çocuk topaç gibi kız diyorum benimkinden küçük dogmuş ama çok gürbüz diyorum bebegi bana veriyo bende kalıyo bebek anlıcagınız okadar güzel bir bebekki kız içim kaynıyo bebege park gibi bir yere gidiyorum bebegi benden almaya çalışıyolar ben vermiyorum kafam karıştı vallahi acaba rabbim kendi bebegimimi gösterdi bana temizlik çok yapıyorum çok kalabalık gördüm neyin nesiyse hani kafam karışıkya acep ondanmı gördüm bu rüyayı erkekmiş bebek bu arada kız bilen varmı bu rüyaya yorum alıyım:hulya:
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız gece kaynatmışsınız misafir vardı gelemedim ama aklım sizde idi neyse görüşürüz öpüldünüz opuyorumnanaktan
günaydın herkese