günaydın canlarım hepinize ben bugün evde yokum arkadaşa kahvaltıya gidicem ordanda pazara gidicez maksat gezmek allah razı olsun hiç yanlız bırakmadı hamileligimde bile beni şaşıracaksınız ama ikizlerin annesi çok teselli verdi boşver bir daha olur sana kocana bişey olmasın dedi allahtan geldi dedim allaha gitti dedim herkez senin yerinde olmak ister dedi ne güzel 2 tane melegin orda seni beklicek dedi abisi babasının elinden kardeşide senin elinden tutucak işşallah dedimafoldumbenmafoldumben rabim işşallah bana ogullarımı gösterir öteki tarafta canlarım bugün bir rüya gördüm hayrolsun ölmüş babamı ve babannemi gördüm eşimin teyzesinin gelini hamile benimle erkekmiş cinsiyeti diyo bana 4 aylık dogdu bende bakıyorum çocuk topaç gibi kız diyorum benimkinden küçük dogmuş ama çok gürbüz diyorum bebegi bana veriyo bende kalıyo bebek anlıcagınız okadar güzel bir bebekki kız içim kaynıyo bebege park gibi bir yere gidiyorum bebegi benden almaya çalışıyolar ben vermiyorum kafam karıştı vallahi acaba rabbim kendi bebegimimi gösterdi bana temizlik çok yapıyorum çok kalabalık gördüm neyin nesiyse hani kafam karışıkya acep ondanmı gördüm bu rüyayı erkekmiş bebek bu arada kız bilen varmı bu rüyaya yorum alıyım:hulya: