böyle bir haber duymadım. özelden yanıtlar mısın nerede çıktı bu haber?
meme büyütme estetiği yaptımış biri olarak konuşuyorum.hevesle ben çok büyük istemiştim 350cc ama doktorum yapmadı 240 yaptı çok memnunum şimdi çook büyükler ilerde sorun yaratıyooo rahatsızlık veriyoo
bana da doktorum 260cc önerdi ama hem göğüs kafesim ve omuzlarım geniş olduğu için, hem de DDlerden iniş yaptığım için bence kestikten sonra çok daha fazlasını koyacak gibime geliyor. Ameliyata daha çok var, ben de önce/sonra resimlerinden benimkilere benzeyen resim bulmaya çalışıyorum.
özelden atmama gerek yok canım,,söyleyebilirim..fox anahaberde gördüm,,bende dedim eşime ya inadına yapar gibi, ne bu,,zayıflamak isterim haplar öldürdü diye haber çıkar silikon derim onada böyle bi haber çıktı,direk aklıma burdaki arkadaşlar geldi bi haber veriyim dedim,,:26:böyle bir haber duymadım. özelden yanıtlar mısın nerede çıktı bu haber?
umarım canım,,ama kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum,,sonuçta o markalar gelmiş türkiyeye kime ne takıldı bilemeyizkii:26:Özel bir kanalda çıkan haber yüzünden bugün 100 kişiden telefon aldım:)))Bir silikon markası kanser yapıyormuş diye:)))Herkese aynı açıklama tabi:)
Markadan bahsedilmiş mi bilgim yok fakat PİP marka silikon diyen birkaç arkadaşım oldu.Umarım denildiği gibi değildir.
özelden atmama gerek yok canım,,söyleyebilirim..fox anahaberde gördüm,,bende dedim eşime ya inadına yapar gibi, ne bu,,zayıflamak isterim haplar öldürdü diye haber çıkar silikon derim onada böyle bi haber çıktı,direk aklıma burdaki arkadaşlar geldi bi haber veriyim dedim,,:26:
umarım canım,,ama kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum,,sonuçta o markalar gelmiş türkiyeye kime ne takıldı bilemeyizkii:26:
merhaba dila, beni eklediğin için teşekkür ederim. resimlerine baktım da şimdi, süper görünüyorlar! aklıma da bayan bir fotoğrafçı arkadaşım geldi :)) ameliyat sonrasında çektirmek lazım. daha ameliyatıma 2 ay var, çok heyecanlı değilim ama günler de geçmeyecek sanki :)
ben İstanbul'da Dr. Akın Demiralay'a olucam. Mailleştik resimleştik falan, yaklaşık bir şeyler konuştuk ama doktor memeleri gördükten sonra karar ne olacak bilemiyorum. Şu anda resimlerden düşüncesini söyledi tabii, anlaştık sayılır.
Haydi hayırlısı öleyse.Yüzyüze görüşme farklı tabi.Ya evet dersin ya hayır.Görüşmen ne zaman?Bir an önce görüş ki belki fikrin değişir.Başka doktor düşünürken zaman kaybetmemiş olursun tatlım.
ben maalesef yurtdışındayım, gelip de farklı doktorlarla görüşecek fazla vaktim yok. Akın Bey'i tanıdığım ve hep başarılı duyumlar aldığım için seçtim. Zaten yurtdışında görüştüğüm doktorlarla kıyas kabul etmiyor. 15 şubat gibi geliyorum, sanırım 1-2 gün sonrasında da ameliyatı olurum bir aksilik çıkmazsa.
Hımm desene vakit bakımından kısıtlısın.Olsun sağlık olsun.En azından doktoruna karar verebilmişsin.İnşallah herşey yolunda giderde planladığın sürede ameliyatını olursun.Bol şans diliyorum canım sana
çok teşekkür ederim canım, ben de memelenip seninkiler gibi resimler çektiricem inşallah :)
Kızlar selam.
Ufak bir operasyon yaptıracağımı paylaşmıştım burda sizlerle.Veee Barış Bey'e yüzümde olan birkaç küçük beni aldırdım(hernekadar bunlar küçücük deyip almak istemesede) ve sonuç muhteşem
Operasyon lokal anesteziyle 30-35 dkka sürdü.1 hafta boyunca yüzümde mini bantlarla gezdim,yara açık olduğundan mikrop kapmaması adına
Dün bantlarım çıktı ve sonuç muhteşem.İzlerim miniciklerVe şuan kabuk şeklindeler.Barış Bey göğüs altı izimde kullandığım silikon jeli sürmemi tavsiye etti.Velasıl sonuçtan çok memnunum.
Kızlar selam.
Ufak bir operasyon yaptıracağımı paylaşmıştım burda sizlerle.Veee Barış Bey'e yüzümde olan birkaç küçük beni aldırdım(hernekadar bunlar küçücük deyip almak istemesede) ve sonuç muhteşem
Operasyon lokal anesteziyle 30-35 dkka sürdü.1 hafta boyunca yüzümde mini bantlarla gezdim,yara açık olduğundan mikrop kapmaması adına
Dün bantlarım çıktı ve sonuç muhteşem.İzlerim miniciklerVe şuan kabuk şeklindeler.Barış Bey göğüs altı izimde kullandığım silikon jeli sürmemi tavsiye etti.Velasıl sonuçtan çok memnunum.
çok geçmiş olsun canımmmm doktorumuzun eli değer de kötü bir sonuç çıkar mıııı :) sırada burun ameliyatlarımız var ikimizin deee :)
gecmıs olsun canım
Kızlar selam.
Kızlar selam.