dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar sinir küpü olmuş durumdayım.Albümüm yok ya böyle bir rezalet olabilir mi?Ya site yönetimi sildi kiii açıklama yapmadan bunu yapmaları çok saçma!!!Yada bana düşman biri şifremi bulup özelime en çirkin halinle tecavüz etmiş!!!Bu olay beni resmen sinirden küplere bindirdi!!!Böyle bire rezaletle karşılaşmadım hayatım mboyunca.Bu nedir yaa bu nedir???Yağmurluğa mesaj attım,şimdide kazene yazıcam!!!

Kızlar sinir küpü olmuş durumdayım.Albümüm yok ya böyle bir rezalet olabilir mi?Ya site yönetimi sildi kiii açıklama yapmadan bunu yapmaları çok saçma!!!Yada bana düşman biri şifremi bulup özelime en çirkin halinle tecavüz etmiş!!!Bu olay beni resmen sinirden küplere bindirdi!!!Böyle bire rezaletle karşılaşmadım hayatım mboyunca.Bu nedir yaa bu nedir???Yağmurluğa mesaj attım,şimdide kazene yazıcam!!!

nasil canim yaaa neden silinirki cok uzuldum simdi. biliyormusun canim dun senin hakkini yedim affet oyle arkadaslarin resimlerine bakarken bi bakayim belki dila da yeni foto eklemistir diye baktim album yok.kendi kendime herhalde dila gormemi istemediginden gizli falan yapmis dedim.
cevap gelmedimi yagmurluk tan

nasil canim yaaa neden silinirki cok uzuldum simdi. biliyormusun canim dun senin hakkini yedim affet oyle arkadaslarin resimlerine bakarken bi bakayim belki dila da yeni foto eklemistir diye baktim album yok.kendi kendime herhalde dila gormemi istemediginden gizli falan yapmis dedim.
cevap gelmedimi yagmurluk tan

Kuzum sorma ya başıma gelenler!!!Kazenden cevap geldi.Teknik bir sorun var,korkulcak birşey yok rahat olun dedi.Fakat herkesin albümü var benim ki yok!!!Tuhaf değil mi sence de:KK43:Sakin olmaya çalışıyorum bakalım beklicez ve görücez.

Canım ben de baktım şimdi görünmüyor. Adminlerle bir görüş derim. Umarım şifren başkalarının eline geçmemiştir...

Evet canım sorma albümün yerinde yeller esiyor.Yağmurluk ve Kazen durumla ilgilendiler saolsunlar.Biz silmedik yapmayız öyle şey dediler.Teknik bir sorun var rahat olun diyince bir nebzede olsa içime su serpildi.Ya KK.da hep aksilikler beni buluyor tatlım.Sanırım nazara geliyorum:))):nazar::nazar::nazar:

inanmıyorum ya şaka gibi..Bunu nasıl yapmış olabilirler ben de anlayamadım yavrum ya.. yağmurluk ne diyecek acaba.

Cidden şaka gibi burcum.İlk gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım,bildiğin ne oluyor yahu dedim kendi kendime.Kazen de Yağmurlukda ilgilendiler saolsunlar.Site yönetimi aalbüm silmez,teknik sorun var dediler.Şimdi beklemedeyim.Umarım biran önce durum düzelir tatlım....

dilacım,
birşey öğrenebildin mi, acaba sistemden kaynaklanan bir nedenle mi silindi acaba,
çok enteresan, eğer öyle değilse de kim niye yapar ki, amaç nedir, çok merak ettim, bu kadarına da pes doğrusu,

Tatlım benim teknik bir sorun var dediler.Şimdi beklemedeyim.Fakat teknik sorun bir bana işlemiş:)Herkesin albümü görünüyor benim ki yok:)))Ay cidden gerildim:)

yavrum benim ya..Kesin nazara geliyorsun sen nazara.:nazar: şöyle bi nazar boncuğumu kondurayım sana.
Cidden şaka gibi burcum.İlk gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım,bildiğin ne oluyor yahu dedim kendi kendime.Kazen de Yağmurlukda ilgilendiler saolsunlar.Site yönetimi aalbüm silmez,teknik sorun var dediler.Şimdi beklemedeyim.Umarım biran önce durum düzelir tatlım....

canım umarım en kısa sürede ne olduğunu öğrenirsin,ama üzme kendini,muhtemelen site ile ilgili bir sıkıntı olmuştur,albüm gözükmüyordur..

yavrum benim ya..Kesin nazara geliyorsun sen nazara.:nazar: şöyle bi nazar boncuğumu kondurayım sana.

Saol canım benim.Desteğin için sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Şimdi oraletimlede konuştuk,o da şaşırdı.Nasıl olur ya alla alla diye sorup durduk birbirimize.:44:

Canım can sıkıcı bir durum. Ama kafana takma, düzelecektir diye umut ediyorum. Olmadı yeni albüm yaparsın. :KK3:

canım umarım en kısa sürede ne olduğunu öğrenirsin,ama üzme kendini,muhtemelen site ile ilgili bir sıkıntı olmuştur,albüm gözükmüyordur..

Tatlım inşallah öyledir.Çünkü içim hiç rahat değil.Bir an önce çözülmesini istiyorum:KK50:

Canım can sıkıcı bir durum. Ama kafana takma, düzelecektir diye umut ediyorum. Olmadı yeni albüm yaparsın. :KK3:

Canım benim sorma...Aksilik işte.İşin kötüsü albümdeki fotoların nerdeyse yarısı çekilip oraya koyduğum bu siteden başka biryerdede olmayan fotoğraflar.Hadi onu da geçtim onlar benim için anı...Hem de en güzel ve değerli anların fotoları...Canımın sıkılmaması mümkün değil yani...

çok üzüldüm canım inşallah kısa zamanda öğreniriz nasıl bir sorun olduğunu.

sevgili diablesse göğüslerini çok beğendim. öncesi resmini de gördüm, şimdiki daha diri ve sexy olmuş, benim resimlerimi görmüşsündür, arkadaşlar ortası aralık olur diyorlar, acaba seninkine yakın bir görüntüm olur mu acaba, bu arada 1 gün kaldı operasyonuma :)))

Canım benim sorma...Aksilik işte.İşin kötüsü albümdeki fotoların nerdeyse yarısı çekilip oraya koyduğum bu siteden başka biryerdede olmayan fotoğraflar.Hadi onu da geçtim onlar benim için anı...Hem de en güzel ve değerli anların fotoları...Canımın sıkılmaması mümkün değil yani...

canim inan cok uzuldum ya.nasil bir hata bu boyle

X