Kızlar sinir küpü olmuş durumdayım.Albümüm yok ya böyle bir rezalet olabilir mi?Ya site yönetimi sildi kiii açıklama yapmadan bunu yapmaları çok saçma!!!Yada bana düşman biri şifremi bulup özelime en çirkin halinle tecavüz etmiş!!!Bu olay beni resmen sinirden küplere bindirdi!!!Böyle bire rezaletle karşılaşmadım hayatım mboyunca.Bu nedir yaa bu nedir???Yağmurluğa mesaj attım,şimdide kazene yazıcam!!!
nasil canim yaaa neden silinirki cok uzuldum simdi. biliyormusun canim dun senin hakkini yedim affet oyle arkadaslarin resimlerine bakarken bi bakayim belki dila da yeni foto eklemistir diye baktim album yok.kendi kendime herhalde dila gormemi istemediginden gizli falan yapmis dedim.
cevap gelmedimi yagmurluk tan
Canım ben de baktım şimdi görünmüyor. Adminlerle bir görüş derim. Umarım şifren başkalarının eline geçmemiştir...
inanmıyorum ya şaka gibi..Bunu nasıl yapmış olabilirler ben de anlayamadım yavrum ya.. yağmurluk ne diyecek acaba.
dilacım,
birşey öğrenebildin mi, acaba sistemden kaynaklanan bir nedenle mi silindi acaba,
çok enteresan, eğer öyle değilse de kim niye yapar ki, amaç nedir, çok merak ettim, bu kadarına da pes doğrusu,
Cidden şaka gibi burcum.İlk gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım,bildiğin ne oluyor yahu dedim kendi kendime.Kazen de Yağmurlukda ilgilendiler saolsunlar.Site yönetimi aalbüm silmez,teknik sorun var dediler.Şimdi beklemedeyim.Umarım biran önce durum düzelir tatlım....
Kızlar sinir küpü olmuş durumdayım.Albümüm yok ya böyle bir rezalet olabilir mi?Ya site yönetimi sildi kiii açıklama yapmadan bunu yapmaları çok saçma!!!Yada bana düşman biri şifremi bulup özelime en çirkin halinle tecavüz etmiş!!!Bu olay beni resmen sinirden küplere bindirdi!!!Böyle bire rezaletle karşılaşmadım hayatım mboyunca.Bu nedir yaa bu nedir???Yağmurluğa mesaj attım,şimdide kazene yazıcam!!!
yavrum benim ya..Kesin nazara geliyorsun sen nazara.şöyle bi nazar boncuğumu kondurayım sana.
canım umarım en kısa sürede ne olduğunu öğrenirsin,ama üzme kendini,muhtemelen site ile ilgili bir sıkıntı olmuştur,albüm gözükmüyordur..
Canım can sıkıcı bir durum. Ama kafana takma, düzelecektir diye umut ediyorum. Olmadı yeni albüm yaparsın.
Cidden şaka gibi burcum.İlk gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım,bildiğin ne oluyor yahu dedim kendi kendime.Kazen de Yağmurlukda ilgilendiler saolsunlar.Site yönetimi aalbüm silmez,teknik sorun var dediler.Şimdi beklemedeyim.Umarım biran önce durum düzelir tatlım....
çok üzüldüm canım inşallah kısa zamanda öğreniriz nasıl bir sorun olduğunu.
Leylacım benim gibi 2 kişinin daha albümü silinmiş.Umarım en yakın zamanda hallolur.
Canım benim sorma...Aksilik işte.İşin kötüsü albümdeki fotoların nerdeyse yarısı çekilip oraya koyduğum bu siteden başka biryerdede olmayan fotoğraflar.Hadi onu da geçtim onlar benim için anı...Hem de en güzel ve değerli anların fotoları...Canımın sıkılmaması mümkün değil yani...