dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

aaaaaa, geçmiş olsun dilacım. operasyoncuk geçirdin yani :
ayrıca, avatardaki resim de benim dersen şuracıkta düşüp bayılırım herhalde.

Saol tatlım benim.Geçti gitti bile çokşükür.Hehehehe yok yok ben değilim şekerim:))))

ohh ne guzel.guzellestın yanı
guzel ve mutlu kadınlar dnyayı bıle guzellestırıler.gulsun guzel yuzler.gecmıs olsun seker

Teşekkür ederim tatlım.İyileştim bile çok şükür.Zaten operasyon bile denilemez,operasyoncuk:)))
Kadınlar hep mutlu,yarınlara dair hep umutlu...:KK34::KK34::KK34:

Oraletim sayfana yazmışsın dışarıda gürül gürül akan bir hayat var diye.Haydi öyleyse yarın buluştuğumuzda bunu kendimize birkez daha ispatlıyalım:)))

Kızlar yuhhuuuu:)
6 ay bittiiii:)7.ayımdan gün aldım:)Vee günden güne güzelleşen göğüslerimle çok ama çok mutluyum:)
Darısı olmak isteyen tüm arkadaşlara:KK34:

oy oy zaman ne çabuk geçmiş gerçekten canım benimm...daha nice 7 aylara :)
6 ay bittiiii:)7.ayımdan gün aldım:)Vee günden güne güzelleşen göğüslerimle çok ama çok mutluyum:)

şimdiye kadar bir üniversite hayalim beni böylesine heyecanlandırdı. şimdi bu göğüs ameliyatı heyecanlandırıyor. ve çocuk sahibi olabilme heyecanını da yaşamak istiyorum. umarım doğru insanı da çok geçmeden bulurum ve o hayalime de kavuşurum.
öyle güzel anlatmışsın ki dilacım ameliyatının üstünden kaç ay geçtiğini, sanki bebek bekler gibi. ben de bunları yazmak istedim ister istemez. darısı bekleyen herkesin başına...

Amin canım inşallah:)Valla birkaç arkadaşla kutlamadık desem yalan olur:))))Ne eğlendik sorma:)))"Meme kutlaması":))))

Dila güzel memişlerinle güzel bir hayat dilerim sana :) Rica etsem ben de resimlerini görebilir miyim? Önümüzdeki ay nasipse ben de ameliyat olacağım da...

şimdiye kadar bir üniversite hayalim beni böylesine heyecanlandırdı. şimdi bu göğüs ameliyatı heyecanlandırıyor. ve çocuk sahibi olabilme heyecanını da yaşamak istiyorum. umarım doğru insanı da çok geçmeden bulurum ve o hayalime de kavuşurum.
öyle güzel anlatmışsın ki dilacım ameliyatının üstünden kaç ay geçtiğini, sanki bebek bekler gibi. ben de bunları yazmak istedim ister istemez. darısı bekleyen herkesin başına...

Sorma canım ya:)Nasıl bir mutluluktur ki bu bitmek tükenmek bilmiyor:)Hergün daha da büyüyen,zevk veren birşey:)Seninde dediğin gibi bebeğin anne karnında gelişim sürecini izler gibi.Dilerim rabbimden isteyen herkes benim tattığım eşsiz mutluluğu doyasıya yaşar.
İsteklerin,dileklerin,kısmetlerin...İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım.:KK34:

Tek kelimeyle muhteşem, allah nazardan korusun, maaşallahh çok güzel olmuş,
çok doğal duruyorlar,
öncesinde kaç bedendin, şimdi kaç bedensin öğrenebilir miyim,
ben de sanırım bu tür birşey istiyorum, hatta biraz daha küçük olabilir,
aslında bu boyda çok güzel ama, benim düm düz olduğundan, çok göze batacak gibi geliyor, (bundan kurtulmam lazım, önce kendimi düşünmem lazım, başkalarından önce, neyse öğreneceğim)

sevgiler, öpücükler,

İnşallah canım inşallah:KK34:Arkadaşlık isteğini kabulettim.Albüm emrine amade:KK34::KK34::KK52::KK52:

Tek kelimeyle muhteşem, allah nazardan korusun, maaşallahh çok güzel olmuş,
çok doğal duruyorlar,
öncesinde kaç bedendin, şimdi kaç bedensin öğrenebilir miyim,
ben de sanırım bu tür birşey istiyorum, hatta biraz daha küçük olabilir,
aslında bu boyda çok güzel ama, benim düm düz olduğundan, çok göze batacak gibi geliyor, (bundan kurtulmam lazım, önce kendimi düşünmem lazım, başkalarından önce, neyse öğreneceğim)

sevgiler, öpücükler,

Teşekkür ederim canım:)Öncesinde bedenimi tam olarak bilmiyorum fakat doktorumun dediğine göre 50-60 cc lik göğüs hacmim varmış.315 cc silikon takılınca 85 C beden oldum:)))İnşallah darısı senin de başına.Bu arada benden sana tavsiye 300 cc silikonun altına sakın inme.Gözüne küçük gelebilir:KK34:
Varmı aklında herhangi bir doktor?

ben de seninkilerin duruşunu çok beğendim ama 50-60cclik göğüs ne kadardır, benimkiler ne kadardır bilemiyorum şimdiden ki ona göre hesaplayayım :2:

Teşekkür ederim canım:)Öncesinde bedenimi tam olarak bilmiyorum fakat doktorumun dediğine göre 50-60 cc lik göğüs hacmim varmış.315 cc silikon takılınca 85 C beden oldum:)))İnşallah darısı senin de başına.Bu arada benden sana tavsiye 300 cc silikonun altına sakın inme.Gözüne küçük gelebilir:KK34:
Varmı aklında herhangi bir doktor?

ben de seninkilerin duruşunu çok beğendim ama 50-60cclik göğüs ne kadardır, benimkiler ne kadardır bilemiyorum şimdiden ki ona göre hesaplayayım :2:

Teşekkür ederim kuzum:)
Hay allah nasıl tarif etsem ki:)))Avucu doldurmadığı kesindi de...:)))Ya şimdi... avuçtan taşıyor:)Yuppiii:)))
Benim tavsiyem 300 cc nin altına düşmeyin:KK66:

Hay allah nasıl tarif etsem ki:)))Avucu doldurmadığı kesindi de...:)))Ya şimdi... avuçtan taşıyor:)Yuppiii:)))

ya işte benim sıkıntım da bundan kaynaklanıyor, göğüs tabanım epey geniş benim o yüzden avucumu dolduruyor şu anda, hatta 85Cyim. ama ileri doğru değil gayet yayvan olduğu için öyle. bir de zaten anladığım kadarıyla düşük cc.lerin tabanı da dar oluyor high profilde. o yüzden mecburen yüksek takılacak gibi bir his var içimde. ya çok büyük olursa korkum var ama 300e kafam yatmaya başladı benim de.

Benim Yuppime 30 gün kaldı :KK1:

ya işte benim sıkıntım da bundan kaynaklanıyor, göğüs tabanım epey geniş benim o yüzden avucumu dolduruyor şu anda, hatta 85Cyim. ama ileri doğru değil gayet yayvan olduğu için öyle. bir de zaten anladığım kadarıyla düşük cc.lerin tabanı da dar oluyor high profilde. o yüzden mecburen yüksek takılacak gibi bir his var içimde. ya çok büyük olursa korkum var ama 300e kafam yatmaya başladı benim de.

Benim Yuppime 30 gün kaldı :KK1:

Yuhuuu çok az kalmış:)Geçmek bilmez şimdi zaman:)Bitmek bilmez hayaller:)Bilirim...
Kuzum yüksek profil çok hoş duruyor,tavsiye ederim.Bu cc boyutu fizik ölçülerinle doğru orantılı.Kilon boyun kaç?

X