dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Öyle canım hızla geçiyor zaman :) ohh hepimizin keyfi yerinde çok şükür :) ben şimdi burun tasarımları görmekteyim rüyalarımda :))))

Teşekkür ederim yavrum benim:)Zaman su gibi akıp gidiyor...Biz 1.yılı görücekmiyiz bakalım:)Darısı başımıza

Öyle canım hızla geçiyor zaman :) ohh hepimizin keyfi yerinde çok şükür :) ben şimdi burun tasarımları görmekteyim rüyalarımda :))))

Bu estetik dolu rüyalar son bulmucak bizim için belli oldu:)Ben de hafta sonu Barış Beye ufak bir operasyon için gidiyorum.Bakalım arkadan ne gelicek:))))

Ayy bebeğimm yoksa dudak dolgusu muuuu yaptırcaksıııın oralet harika olduğunu söylemişti:) bakalım sen de yaptır dudak dolgusuysa ben de sizden görüp burunla birlikte aradan çıkarırım onu da hahaa:))) 1 yıl gidiyormuş herhalde :)
Bu estetik dolu rüyalar son bulmucak bizim için belli oldu:)Ben de hafta sonu Barış Beye ufak bir operasyon için gidiyorum.Bakalım arkadan ne gelicek:))))

Yok canım dolgu değil.Birkaç tane benim vardı sırtımda,birkaçtanede yüzümde.Onları aldırıcam.Yazın rahatlıkla güneşlenemiyorum güneş ışınları zarar verir diye.

Hatta benler o kadar küçükler ki,Barış Bey güldü:"Bunları mı aldırmak istiyorsun"dedi.

Allah seni emi :))) aldır gitsin yavrummm.. ben de dudak dolgusu yaptırcan sandım Barış bey çok güzel yapıyormuş sen oraletten görmüşsündür bizi kimse tutamaz artııııık :)
Hatta benler o kadar küçükler ki,Barış Bey güldü:"Bunları mı aldırmak istiyorsun"dedi.

Allah seni emi :))) aldır gitsin yavrummm.. ben de dudak dolgusu yaptırcan sandım Barış bey çok güzel yapıyormuş sen oraletten görmüşsündür bizi kimse tutamaz artııııık :)

Evet oraletimden biliyorum dudaklar çok hoş ve seksi olmuştu:)Ama benim kalın dudağa düşkünlüğüm yok:)
Doğru söyledin bebek,bizi kimse tutamaz

merhaba burcu, ben 2 kere 2 farklı teknikle dudak dolgusu yaptırdım. memeleri yaptırırken dudakları da tekrarlicam. sormak istediğin bir şey varsa anlatırım :)

saol şekerimm burun ameliyatımdan sonra üst dudağım ince gözükürse diye belki düşünüyorum doktorumla görüştükten sonra gerek var derse sorarım soruları canım dudak yani bu da kolay deül :)))) ama daha var buruna haziran sonu olucam
merhaba burcu, ben 2 kere 2 farklı teknikle dudak dolgusu yaptırdım. memeleri yaptırırken dudakları da tekrarlicam. sormak istediğin bir şey varsa anlatırım :)

kızlar fransadan ithal edilen silikonlarda meme kanseri yapıcı zararı varmış,dün haberlerde gördüm,,türkiyedeki taktıran kişilerin dra gidip muayene olmaları gerekiyomuş,,eğer fransadan iithal edilen silikon takılıysa ameliyatla çıkartılıcakmış,,ben çok korktum valla,,duydunuzmu bilmem,,bilginize,,sırf bu yüzden fransadan o silikonlar yasaklanıp toplatılmış,,aman dikkat edin dra görürnün diyorum,,allah korusun:18:

Son düzenleme:
Doğal duruyor demek ki:)))Sevindim bu duruma
Biz sevincimizi doya doya yaşadık,hala yaşıyoruz.Sıra olmak isteyip bekleyenlere inşallah kuzum

inş dilacım. yazı iple çekiyorum. sadece rüyama girerse hayal edebiliyorum o görüntümü. rüyanın üstünden de zaman geçerse yine gidiyor aklımdan. anlayacağın hayal etmekte bile çok zorlanıyorum. darısı bu ameliyatı olmak isteyen tüm bayanların başına.

böyle bir haber duymadım. özelden yanıtlar mısın nerede çıktı bu haber?

hadi inşallah burun da memeler gibi başarılı olur :)

meme büyütme estetiği yaptımış biri olarak konuşuyorum.hevesle ben çok büyük istemiştim 350cc ama doktorum yapmadı 240 yaptı çok memnunum şimdi çook büyükler ilerde sorun yaratıyooo rahatsızlık veriyoo

birde yuvarlak istemiştim damla modeli yaptı doktorum ikne eetti beni gayet doğal duruyoo kimse anlamadı bugune kadar.

bana da doktorum 260cc önerdi ama hem göğüs kafesim ve omuzlarım geniş olduğu için, hem de DDlerden iniş yaptığım için bence kestikten sonra çok daha fazlasını koyacak gibime geliyor. Ameliyata daha çok var, ben de önce/sonra resimlerinden benimkilere benzeyen resim bulmaya çalışıyorum.

Özel bir kanalda çıkan haber yüzünden bugün 100 kişiden telefon aldım:)))Bir silikon markası kanser yapıyormuş diye:)))Herkese aynı açıklama tabi:)
Markadan bahsedilmiş mi bilgim yok fakat PİP marka silikon diyen birkaç arkadaşım oldu.Umarım denildiği gibi değildir.

Bebeğim ben de senin gibi diyordum "şu ameliyat günü bir gelse"diye.Bak bitti ve üstünden 5 ay geçti.Zaman su misali akıp geçiyor,gün gelicek sen de "vay be ne çabukta oldu bitti,bu göğüsler sanki ezelinden benimmiş gibi"diceksin:)Gör bak:)Rabbim gönlüne göre versin yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…