Bende diyorum ki kahverengiye,burcu10208 le ölçüleriniz benzeşiyor.Kız yanılmışım,alakası yokmuş:)))Pardon canım yaa:)))
inşallah öyle olur.2 hafata kaldı ameliyata ve benim hala kafam karışık.yada 300cc diye ısrar mı etsem ne?neyse ameliyattan önce tahliller için gideceğim ya o zaman karar veririz herhalde...kızlar ameliyattan sonra konu açmak için can atıyorum.inşallah memnun kalırım.çünkü ben biraz pinpiriğim silikonları yadırgar mı vücudum diye endişeleniyorum.ama öyle yada böyle yaptıracağım inşallah endişelerim yersizdir.haha canım benim :))) senin kadar olmasa sa uzunum ben de :) bize 310 315 cc güzel olduğuna göre kahvegözlümde barış beyin de dediği gibi 280 cc bizimkiler gibi olacaktır bence
inşallah öyle olur.2 hafata kaldı ameliyata ve benim hala kafam karışık.yada 300cc diye ısrar mı etsem ne?neyse ameliyattan önce tahliller için gideceğim ya o zaman karar veririz herhalde...kızlar ameliyattan sonra konu açmak için can atıyorum.inşallah memnun kalırım.çünkü ben biraz pinpiriğim silikonları yadırgar mı vücudum diye endişeleniyorum.ama öyle yada böyle yaptıracağım inşallah endişelerim yersizdir.
dila ve burcu ekledim sizi kızlar kabul edersenız sevınırım aklım cok karısık benım suan 75 belim cok ince olduğu için iyice küçük geliyo gözüme desteksiz südyen takmıyorum yanı cunku cok begeniyorum göğüs dekoltesini.. düşünüyorum estetiği ama kesinlikle bayan olmak zorunda diye karar verdik oda şimdi değil muallakta zaten ama ben cok istiyoruumm
canım kabul ettim arkadaşlık isteğini..gör bak bakalım yorumların nasıl olacak :)
hahahaahcanım malesef yorum yapamıyorum suan için 25den az mesajım var diye ama görünürlüğü acılsın yapıcam unutmuşum onuuu bide bişey sorcam biz şu ameliyattan sonra doktor şekil vermek için muayenelerde elliyomus konusunda cok tartısıyoruz gercekten varmı böyle bişey
canım özelden mesaj atmıssın cevap veremiyorum yeniyim. hatta bazı özel konularıda yazmıstım tam attım gitmedi. bu benim düşüncem degil elbette adam sapık değil ki bu onun işi. ama biz bayan doktorda karar kıldık benim düşüncem degil dediğim gibi anlamıssındır. onu bile zarzor ikna ettim yani. ben hep diyodum istiyorum istiyorum diye ama hiç arastırmamıstım burda okuyorum öğreniyorum en iyi erkek doktorlar yapıyomus hatta cok önerilerde bulunulmus ama dedğim gibi biraz bizimki fazla kıskanç anlayacağn
doktorum 10. gün kontrolümde yapmam gereken bir masaj gösterdi yumuşamaları için ve ilk masajı da kendi yaptı..nasıl yani sürekli elliyomuş sapık mı doktorlarımız canım anlamadım.......
Rica ederim canım benim.3 boyutlu çalışma yaptımı Naci Bey sana?Kaç cc düşünüyorsun?Ay heyecanı beni bastı:)))
evet yapıldı canım 3 boyutlu çalışmam. çok büyük olmasın fakat küçük de olmasın dedim. 300 cc civarı olacak. daha azı beni mutlu etmez zaten. 75A'yım ve sütyenimi doldurduğum için 89 90 geliyor göğüs üst ölçüm ama doktoruma da 86 dedim yanlışlıkla. dilacım, heyecandan foto bakmak bile aklıma gelmedi biliyor musun? küçük olmaz değil mi?
haha canım benim :))) senin kadar olmasa sa uzunum ben de :) bize 310 315 cc güzel olduğuna göre kahvegözlümde barış beyin de dediği gibi 280 cc bizimkiler gibi olacaktır bence
inşallah öyle olur.2 hafata kaldı ameliyata ve benim hala kafam karışık.yada 300cc diye ısrar mı etsem ne?neyse ameliyattan önce tahliller için gideceğim ya o zaman karar veririz herhalde...kızlar ameliyattan sonra konu açmak için can atıyorum.inşallah memnun kalırım.çünkü ben biraz pinpiriğim silikonları yadırgar mı vücudum diye endişeleniyorum.ama öyle yada böyle yaptıracağım inşallah endişelerim yersizdir.
dila ve burcu ekledim sizi kızlar kabul edersenız sevınırım aklım cok karısık benım suan 75 belim cok ince olduğu için iyice küçük geliyo gözüme desteksiz südyen takmıyorum yanı cunku cok begeniyorum göğüs dekoltesini.. düşünüyorum estetiği ama kesinlikle bayan olmak zorunda diye karar verdik oda şimdi değil muallakta zaten ama ben cok istiyoruumm
hahahaahcanım malesef yorum yapamıyorum suan için 25den az mesajım var diye ama görünürlüğü acılsın yapıcam unutmuşum onuuu bide bişey sorcam biz şu ameliyattan sonra doktor şekil vermek için muayenelerde elliyomus konusunda cok tartısıyoruz gercekten varmı böyle bişey
canım özelden mesaj atmıssın cevap veremiyorum yeniyim. hatta bazı özel konularıda yazmıstım tam attım gitmedi. bu benim düşüncem degil elbette adam sapık değil ki bu onun işi. ama biz bayan doktorda karar kıldık benim düşüncem degil dediğim gibi anlamıssındır. onu bile zarzor ikna ettim yani. ben hep diyodum istiyorum istiyorum diye ama hiç arastırmamıstım burda okuyorum öğreniyorum en iyi erkek doktorlar yapıyomus hatta cok önerilerde bulunulmus ama dedğim gibi biraz bizimki fazla kıskanç anlayacağn
3 boyutlu calısma nedemek kızlar ???
sizin bayan olduğunuzu hiç sanmıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?