dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım sana özelden yazmayı denedim ama mesaj sayım dolmadığı için gönderemedim.Sana görüştüğüm doktorlarla ilgili biraz bilgi verecektim... Ben Dr Akın Demiralaya ameliyat oldum, aslında kendisi İstanbulda ama haftada 2 kez ameliyat için buraya geliyor. Maalesef burda doktorlarla ilgili yorum yapamıyoruz. Mesaj sayımı doldurmaya az kaldı ozaman sana özelden yazacağım:KK66:

tamam canım benım de mesaj sayım 2 gune kadar dolar ben de sana yazarım.ılgın ıcın cok sagol.

bıraz olsun burdan bılgı yazar ısın en azından amelıyat ıle ılgılı

tamam canım benım de mesaj sayım 2 gune kadar dolar ben de sana yazarım.ılgın ıcın cok sagol.

bıraz olsun burdan bılgı yazar ısın en azından amelıyat ıle ılgılı

Canım benim ameliyatım çok rahat geçti, ameliyatım yaklaşık 2 saat sürdü, ilk gün taabiki ağrılarım oldu ama ertesi günü direnlerim çıkınca çok rahatladım. Çarşamba günü hastaneden çıkıp- Pazartesi günüde işe başlamıştım. Eskiden A Cup kullanıyordum şimdi ise C bazı markalrdada D Cup kullanıyorum. Boyum 1.63, 53 kiloyum. 350cc high profil takıldı bana. Ve doktorumdan çok memnun kaldım- tam istediğim ölçülerime kavuştum. Darısı senin başına canım:KK66:

Canım benim ameliyatım çok rahat geçti, ameliyatım yaklaşık 2 saat sürdü, ilk gün taabiki ağrılarım oldu ama ertesi günü direnlerim çıkınca çok rahatladım. Çarşamba günü hastaneden çıkıp- Pazartesi günüde işe başlamıştım. Eskiden A Cup kullanıyordum şimdi ise C bazı markalrdada D Cup kullanıyorum. Boyum 1.63, 53 kiloyum. 350cc high profil takıldı bana. Ve doktorumdan çok memnun kaldım- tam istediğim ölçülerime kavuştum. Darısı senin başına canım:KK66:

boylarımız aynıymıs.ben de 1.63 kilom 45.bıraz kılo alsam guzel olucak ama ..neyse

amelıyatını ne zaman yaptırıdn? ustunden ne kadar zaman gectı? ne kadar ödedın? gun ıstedıgınde oyle bır kac ay ılerımı atıyorlar genelde ? senın nasıl oldu?

resımlerıne tekrar baktım.ohh ne guzel desteksız takmıssın.çok guzel gorunuyorlar.ilk halını koymadıgın ıcın karsılastırma yapamaım ama olsun.olculerımız bırbırıne yakın olduguna gore muhtemelen bendede boyle bır sey durur.
canım ocak sonu dugunum var hazırlıgı bıraktım burdayım hergun.arastırıyorum vallahı.dugunden onceye yetıstırebılırsem gelınlıgım harıka olucak.yetısmese bıle belkı 2-3 hafta dugunu erteleyebılırım.sevgılım buna hıc yanasmayacak ama. :) gelınlıkle soyle sıkır sıkır deger ama degıl mı?

sen atlatmıssın cok sukur darısı basıma

arkadaşlar bir şey soracaktım, süt bezelerine zarar vermiyor mu göğüs estetiği? yoksa bende istiyorum ama zarar verir diye korkuyorum

boylarımız aynıymıs.ben de 1.63 kilom 45.bıraz kılo alsam guzel olucak ama ..neyse

amelıyatını ne zaman yaptırıdn? ustunden ne kadar zaman gectı? ne kadar ödedın? gun ıstedıgınde oyle bır kac ay ılerımı atıyorlar genelde ? senın nasıl oldu?

Canım doktoruma karar verdikten sonra görüşmeye gittikten iki hafta sonrasındada ameliyatımı olmuştum. 30 Mayıs- yani 6 ayı geçti. Ben herşey dahil 6000 tl ödedim.

tatlım 6500 lira bu ameliyat için yüksek bir rakam değil piyasa böyle istanbuldaki özel cerrahları bir araştır derim sana..Ayrıca bu ameliyatı Barış bey yapacaksa hiiiç pahalı değil sonuç harika olunca 7 bin de verilir barış beye 8 bin de hakediyor adam her şeyi..Piyasadaki diğer doktor fiyatlarını da söyleyim sana Teoman doğan 6500-8000 tl iki farklı hastanede ameliyat yapar birinde 6500 diğerinde 8000 alır. Hasan Fındık 6000 lira alır..Naci Çelik te yanlış hatırlamıyorsam 7000 civarı istiyor..serhat tuncer de 9000 lira istiyor haberin ola.istanbul da olmak istiyorsan fiyatlar böyle canım benim.

Valla İstanbul'daki her iyi doktor bu kadar pahalı değil ben burçak Erdinç 'e ameliyat olacağım ve kadına tavsiye üzerine gitmiştim ona ameliyat olup memnun kalan tanıdıklar var hem cici bir kadın hem de fiyatı 4000-5500 arası hastaneyegöre değişiyor hatta ben tanıdık aracılığıyla gittiğim için bana 3800 e yapacak arkadaşlara tavsiye ederim bir de lütfen yanlış anlamayın ama barış bey evet iyi bir doktor ama biraz da iyi reklamın etkisiyle bu kadar pahalı ama tabi tercih meselesi ve de doktordan alınan pozitif elektrik artı güven duygusu çok önemli hepimize kolay gelsin.

dilacım bende barış beyden bu ayın 27 sine randevu aldım.doktor bana 280cc ii olacağını söyledi ama 315cc denedim sanki o daha ii barış beyde bakarım olursa onu yaparım ama senin vücudun onu taşımıyabilir dedi .çok kararsızım 280cc çok mü küçük acaba ben 1:60 boyundayım kilomda 49 lütfen acil cevap yaz ameliyat gününe kadar bana fikir vermiş olursun ben sadece 85 beden sütyen takacak kadar olsunlar istiyorum...........uuuf bir an önce bitse şu ameliyat kendime sıkkıntı yaptım...

Karar vermene sevindim canım.280 cc küçük geldiyse gözüne üstünü düşünebilirsin tabi.Fakat Barış Bey'in de dediği gibi uyarsa:KK34:
Ölçülerine uygunsa 315 cc düşünebilirsin mesela.Bak sitede burcu1028 arkadaşımız da Barış Bey'e ameliyat oldu.Onla cc boyutlarımız hemen hemen aynı.Albümüne bir bak fikiredin derim.Çünkü anladığım kadarıyla fizik ölçüleriniz hemen hemen benziyor.Hakkında hayırlısı olsun tatlım:KK34:Randevu sonrası haberdar et yine:KK34:

gerçekten de öyle. her şeye rağmen geçiyor zaman. dediğin gibi hissedeceğimden eminim, çat kapı büyük gün :) doktorum naci çelik. doğal büyüklük istediğimi ama küçük de olmamasını söyledim. ameliyatta da deneyecek zaten, hangisini uygun bulursa doktorum o olacak.şimdiden heyecanlıyım, neyse ki çalışıyorum da kafamın meşgul olacağı başka şeyler de var.teşekkür ederim yazdıkların için.

Canım benim Naci Bey çok başarılı bir doktor.Eminim sonucun çok güzel olucak:KK34:Rica ederim canım benim.Hep destek tam destek:KK34:

canım benim boy 175 kilom 62 ve Barış beye 7 ekim de ameliyat oldum 310 cc kullandı bana..sende de 280 benimki gibi olacaktır ve vücudunla gayet uyumlu güzel olacaktır emin ol doktorumuza bırak kendini:KK66:

Bende diyorum ki kahverengiye,burcu10208 le ölçüleriniz benzeşiyor.Kız yanılmışım,alakası yokmuş:)))Pardon canım yaa:)))

erkekler aa evet yaptır zaten bende begenıyor sayılmam dıyemeyeeklerı ıcın.yok bebegım zaten boyle cok guzeller dıyorlar.ee malum kadınları küsmesı kaprısı olunca.bence o ıcten ıce yapılmasını ısterler.

İstemezler mi ya:)KADIN deyince aklıllarına ilk gelen şeylerden biri göğüs:)O da bizde var artık çok şükür:KK52:Darısı isteyen tüm arkadaşların başına:KK34:

6.500 pahalıymıs
geneldedevlet hastanesınde olanlar 2.500 ozelde yapanlar 5.000 dıye yazmışlar ama ben henuz gorusme yapmadım bılmıyorum

Canım Barış Beyin ameliyat ücreti 6500 tl.Çevremde bu ameliyatı olan çok arkadaşım oldu.Devlet hastanesinde olan arkadaşlarım genelde 3000-3500 tl,özelde olan arkadaşlarımda 6000-7500 tl arası ödediler.

tatlım 6500 lira bu ameliyat için yüksek bir rakam değil piyasa böyle istanbuldaki özel cerrahları bir araştır derim sana..Ayrıca bu ameliyatı Barış bey yapacaksa hiiiç pahalı değil sonuç harika olunca 7 bin de verilir barış beye 8 bin de hakediyor adam her şeyi..Piyasadaki diğer doktor fiyatlarını da söyleyim sana Teoman doğan 6500-8000 tl iki farklı hastanede ameliyat yapar birinde 6500 diğerinde 8000 alır. Hasan Fındık 6000 lira alır..Naci Çelik te yanlış hatırlamıyorsam 7000 civarı istiyor..serhat tuncer de 9000 lira istiyor haberin ola.istanbul da olmak istiyorsan fiyatlar böyle canım benim.

Burcum haklısın bu fiyat Barış Bey için az bile.

Valla İstanbul'daki her iyi doktor bu kadar pahalı değil ben burçak Erdinç 'e ameliyat olacağım ve kadına tavsiye üzerine gitmiştim ona ameliyat olup memnun kalan tanıdıklar var hem cici bir kadın hem de fiyatı 4000-5500 arası hastaneyegöre değişiyor hatta ben tanıdık aracılığıyla gittiğim için bana 3800 e yapacak arkadaşlara tavsiye ederim bir de lütfen yanlış anlamayın ama barış bey evet iyi bir doktor ama biraz da iyi reklamın etkisiyle bu kadar pahalı ama tabi tercih meselesi ve de doktordan alınan pozitif elektrik artı güven duygusu çok önemli hepimize kolay gelsin.

Canım benim selam.Öncelikle şunu söylemek isterim,piyasada bu ameliyatı yapan doktor çok.Yöntem çok,fiyat aralığı çok,cc boyutu çok...Kimse burda birilerinin reklamını da yapmıyor buna herkes emin olabilir.Hem yapılmış olsa bile,şunu unutmamak gerekir,iyi olan güzel olan şeyin reklamı yapılır(ki kimse burda reklam peşinde değil)
Barış Bey övgülerin en güzelini hakediyor bana göre.
Ameliyat ücreti pahalı gelmiş olabilir,dediğim gibi seçenek çok.Daha nice nice mükemmel doktorlarımız mevcut:KK34:Bol şans tatlım.

elaebru, şuna emin ol ki iyi cerrahlık sadece doktorun reklamla bir yerlere gelebileceği bir durum değil. doktor kendisini ispatlamış ki tercih ediliyor.
ben de doktor seçiminin önemli olduğunu tahmin ediyordum tabi ki fakat doktoruma karar verdikten sonra anladım ki bu seçimi yapınca insan gerçekten çok rahatlıyor. şimdi geriye ameliyat olmak kaldı anlayacağın. şanslıyım ki doktor doktor gezmedim. ikinci görüştüğüm doktorda karar kıldım.
para konusuna gelince; kimimiz daha çok zorlanıyor olabiliriz bu miktarları ödemeye, olabilir.. can sağlığı her şeyden daha önemli değil mi? o nedenle hassas olan bu ameliyatlar için o miktarlar gözünde büyümesin. her kuruşuna değecek sen doğru doktora karar verdiğinde.
öğretmenim ben de. kolay değildir bir öğretmen için bu miktarı biriktirmek. gel gör ki sonuna kadar değecek bir mutluluk için bunu ödemek az bile.
iyi düşün, kararını ver ve kendinden, doktorundan emin ol. çok rahat edeceksin o zaman.

Rica ederim canım benim.3 boyutlu çalışma yaptımı Naci Bey sana?Kaç cc düşünüyorsun?Ay heyecanı beni bastı:)))

evet yapıldı canım 3 boyutlu çalışmam. çok büyük olmasın fakat küçük de olmasın dedim. 300 cc civarı olacak. daha azı beni mutlu etmez zaten. 75A'yım ve sütyenimi doldurduğum için 89 90 geliyor göğüs üst ölçüm ama doktoruma da 86 dedim yanlışlıkla. dilacım, heyecandan foto bakmak bile aklıma gelmedi biliyor musun? küçük olmaz değil mi?

X