• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

böyle anlattığınzda nasıl özeniyorum bilemezsin =( bende bu pzartesi ameliyata giricemmm ama doktorumaa nedense istediğim boyutu aanlatamıyorum bana takıcağı protezin büyüklüğü hiç tatmin edici gelmiyor. 260 cc takıcağını söyledi ama ben küçük olmasından çok korkuyorum bir kaç resim gösterdim ama yinede 260 cc dedi.ne yapabilrimm ameliyat sonrası mutsuz olmaktan göğüslerimi yine küçük bulmaktan çok korkuyorum bi akıl verinn =(((

bencede kucuk canim. okadar cile sonrasinda uzulmektense simdi biraz daha dusun baska bir doktor bul. ee boy kilo vs tamamda 260 cc de kucuk ya

Ben geldim kızlar... :((

Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.

Uzuldum mu ? Evet.

İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.

Merak edenlere bilginiz olsun diye yazıyorum.

Desteğinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle

uzulme canim hakkinda herseyin hayirlisi olur insallah.doktorlarimiz cok basarili bide bu profeserle konus.pozitif dusun canim hersey guzel olacak:16:

Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.

Uzuldum mu ? Evet.

İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.

Sevgilerimle

canim merhaba,

cok cok gecmis oldun,umarim biran once sagligina kavusursun.benim tavsiyem universite hastanelerinde bu iste uzmanlasmis bir cok prof.larimiz doktorlarimiz var.hacettepe ye bir gorunesen,sonra akdeniz universitesinde dr.omer ozkan nin bu islerde cok cok basarili oldugunu duydum.iyi arastirmani tavsiye ediyorum.insanoglu bir olume care bulmus degil,gerisi allahin izniyle insallah hallolur.sana kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum,tekrar gecmis olsun

O rüyaları ben de çok gördüm inan bana:))Hem de kabus şeklinde:)
Memelendikten sonra kabuslarda bitti,korkularda:)Şimdi yenilenen halimle hem barışık hem de çok mutluyum.Gerçekten istiyorsan ve hazırsan hiç durma ol derim.Dünyan nasıl dönücek sen bir de ozaman gör tatlım:34:

fotolarını gördüm, kim der ki bunlar silikon. hiç belli değil. maşallah, hem de çok güzel olmuş. zaten baktığım diğer kişilerin resimleri de öyle. üçünüz de farklı dr ların hastalarısınız üstelik.
ben de yazın olacaklardanım. ağrı ve rahat hareket edebilme durumu hastaya göre değiştiği için de bu kararı aldım. tarihim netleşmedi henüz çünkü aylar var. ben de gelişmeleri ağustos gibi paylaşırım en geç, aranıza katılırım inş...

Uzuldum mu ? Evet.

Sevgilerimle

önceden ne oldu bilmiyorum da yüzünü güldürecek bir cerrah mutlaka bulursun. iyice araştırıp karar ver doktoruna. olumsuza odaklanmamanı tavsiye edebilirim ancak. gerisi sana kalıyor. sen güçlü olamadıktan sonra çevren ne kadar güç verse de sana, faydası olmaz. araştırmaya devam.

selam yurt dışında oldugumdan uzak kaldım ama siz hiç birşeyden uzak kalmamışsınız
benim ki hala aynı biraz yazılanları okudum bu yaptır karşısına çık gibi yorumlar vardı
benim öküzün karşısına yaptırıp çıksam keser valla
imrendim hepinize ama maşallahta diyorum

fotolarını gördüm, kim der ki bunlar silikon. hiç belli değil. maşallah, hem de çok güzel olmuş. zaten baktığım diğer kişilerin resimleri de öyle. üçünüz de farklı dr ların hastalarısınız üstelik.
ben de yazın olacaklardanım. ağrı ve rahat hareket edebilme durumu hastaya göre değiştiği için de bu kararı aldım. tarihim netleşmedi henüz çünkü aylar var. ben de gelişmeleri ağustos gibi paylaşırım en geç, aranıza katılırım inş...

Vuhhuuu çok mutlu oldum yahu:)İltifatın böylesine göbek atarım arkadaş:):):)Tey tey tey tey:))))
Teşekkür ederim canım benim.
Ben de yazın ameliyat olanlardanım.Hem de yazın göbeğinde olanlardan:)Hiç sıkıntı yaşamadım,tereddütlerim olmasına rağmen.Aylar ayları kovalıyor,bir bakmışsın çat kapı ameliyat günün gelmiş,bir bakmışsın ameliyatın üstünden aylar geçmiş:)Yeter ki doğru doktora,cc ye ve yönteme karar ver.Gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden geliyor.Umarım sende topiğini açıp eşsiz mutluluğunu bizlerle paylaşırsın:34:
Herşeyin gönlünce olması dileğiyle arkadaşım
:54:

selam yurt dışında oldugumdan uzak kaldım ama siz hiç birşeyden uzak kalmamışsınız
benim ki hala aynı biraz yazılanları okudum bu yaptır karşısına çık gibi yorumlar vardı

Hahahah ay koptum:)))Sen çok yaşa arkadaş,öldüm gülmekten:)Eee allah yardımcın olsun öyleyse nediyelim:)Darısı başına;)

gerekirse hergun konus erkek tabiriyle(dirdir) yap.sonunda pes ediyorlar ha bide ameliyattan sonra senden cok onlar seviniyorlar:34:mutlu olmak senin hakkin bu hakki senden kimsenin almaya hakki yok. hayat senin

gerekirse hergun konus erkek tabiriyle(dirdir) yap.sonunda pes ediyorlar ha bide ameliyattan sonra senden cok onlar seviniyorlar:34:mutlu olmak senin hakkin bu hakki senden kimsenin almaya hakki yok. hayat senin

Hayalimsin canım benim ne kadar da doğru söyledin.Hem karşı çıkarlar hem de yaptırınca en çok onların hoşuna gider.Ah bu erkek milleti yok mu:)))

eşime yaptırıyımmı dıyorum yok çok ıyıler gerek yok dıyor,koca memelılerı goruncede agzının suyu akıyor.

eşime yaptırıyımmı dıyorum yok çok ıyıler gerek yok dıyor,koca memelılerı goruncede agzının suyu akıyor.

ee boyleler iste.bence esini ne yapacaksan yap ikna et ol bu ameliyati. kendini gercekten kadin gibi hissedeceksin hem esin bu sefer sana bakacaktir emin ol

dilacim erkek dedin mi durup dusuneceksin cunku cok degisik mahlukatlar:52::52::1:

Haklısın şekerim,erkek milletinin genlerinde başlıyor değişiğim:)))Araya herzaman biraz mesafe koymakta fayda var derim:)))
Şaka bir yana ben ameliyat olduktan sonra kendime slogan edindim: "KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM" diye:)))Özgüven tavan yaptı yani:)))

dilacim erkek dedin mi durup dusuneceksin cunku cok degisik mahlukatlar:52::52::1:

3

Al işte:)Enteresan erkek milleti:)Sen eşine bakma canım.Hem onun ne istediğinden çok SENİN ne istediğin önemli:34:

Konuda tam benlikmiş hee.. :9: Erkek milleti bir dedigi bir dedigine tutmayan,sürekli degişken karakter ve tavırlar..hareketler gösteren insanlardır.Ne yapalım ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yapamıyoruz.Böyle kabul edicez artık.Bizim tercihlerimizi,isteklerimizi yaptırana kadar tabiri caizse başlarına vura vur,dırdır ede ede isteklerimizi yaptıracagız.Ehh bir kadın olarak söylüyorum,her istedigimi yaptırdım,buda bizim gücümüz,onların zayıf yanları :15: Sonuna kadar savaşacaksın,pes etmek yok...Kadın her zaman kazanır :34:Kadın aklına koydumu yapamayacagı şey yoktur :36:

Aynen şekerim ameliyattan önce-Ben senin gögüslerinden memnunum ..diyordu.Ama plajda yüzüstü uzanıp güneşlendigimiz zaman beraber koca memeli hatunları kesiyorduk,gözgöze geldigimiz zamanda sırıtıyorduk.. :9: Hiiçç de öyle degil gerçekler,ameliyat olursan başka erkeklerin dikkatinide sen çekeceksin,bunu düşünüyorlar,kıskanıyorlar..Sakın kanma.Bu yaz güneşlenirkende başka erkeklerle birlikte o da gögüslerimden gözünü alamadı ama...heee.. ne olduu...:1::9: Kadın ne yaptı ne etti,kazandı..dedigini yaptırdı..Kadınlıgını kullan,sende ameliyat ol ve mutlu ol diyorum canımcıgımm :34: Hadi başarılar,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..:31:

Konuda tam benlikmiş hee.. :9: Erkek milleti bir dedigi bir dedigine tutmayan,sürekli degişken karakter ve tavırlar..hareketler gösteren insanlardır.Ne yapalım ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yapamıyoruz.Böyle kabul edicez artık.Bizim tercihlerimizi,isteklerimizi yaptırana kadar tabiri caizse başlarına vura vur,dırdır ede ede isteklerimizi yaptıracagız.Ehh bir kadın olarak söylüyorum,her istedigimi yaptırdım,buda bizim gücümüz,onların zayıf yanları :15: Sonuna kadar savaşacaksın,pes etmek yok...Kadın her zaman kazanır :34:Kadın aklına koydumu yapamayacagı şey yoktur :36:

Arzumcum madem öyle,hep birlikte: "KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ":52:

Back
X