dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

haha canım benim :))) senin kadar olmasa sa uzunum ben de :) bize 310 315 cc güzel olduğuna göre kahvegözlümde barış beyin de dediği gibi 280 cc bizimkiler gibi olacaktır bence
Bende diyorum ki kahverengiye,burcu10208 le ölçüleriniz benzeşiyor.Kız yanılmışım,alakası yokmuş:)))Pardon canım yaa:)))

haha canım benim :))) senin kadar olmasa sa uzunum ben de :) bize 310 315 cc güzel olduğuna göre kahvegözlümde barış beyin de dediği gibi 280 cc bizimkiler gibi olacaktır bence
inşallah öyle olur.2 hafata kaldı ameliyata ve benim hala kafam karışık.yada 300cc diye ısrar mı etsem ne?neyse ameliyattan önce tahliller için gideceğim ya o zaman karar veririz herhalde...kızlar ameliyattan sonra konu açmak için can atıyorum.inşallah memnun kalırım.çünkü ben biraz pinpiriğim silikonları yadırgar mı vücudum diye endişeleniyorum.ama öyle yada böyle yaptıracağım inşallah endişelerim yersizdir.

tatlım benim fotolara ve dilanın fotolara baktın eğer beğendiysen bizimkilere 280 cc sende bizimkiler gibi duracaktır :KK66: barış beye bırak kendiniiiii :)
inşallah öyle olur.2 hafata kaldı ameliyata ve benim hala kafam karışık.yada 300cc diye ısrar mı etsem ne?neyse ameliyattan önce tahliller için gideceğim ya o zaman karar veririz herhalde...kızlar ameliyattan sonra konu açmak için can atıyorum.inşallah memnun kalırım.çünkü ben biraz pinpiriğim silikonları yadırgar mı vücudum diye endişeleniyorum.ama öyle yada böyle yaptıracağım inşallah endişelerim yersizdir.

dila ve burcu ekledim sizi kızlar kabul edersenız sevınırım aklım cok karısık benım suan 75 belim cok ince olduğu için iyice küçük geliyo gözüme desteksiz südyen takmıyorum yanı cunku cok begeniyorum göğüs dekoltesini.. düşünüyorum estetiği ama kesinlikle bayan olmak zorunda diye karar verdik oda şimdi değil muallakta zaten ama ben cok istiyoruumm

canım kabul ettim arkadaşlık isteğini..gör bak bakalım yorumların nasıl olacak :)
dila ve burcu ekledim sizi kızlar kabul edersenız sevınırım aklım cok karısık benım suan 75 belim cok ince olduğu için iyice küçük geliyo gözüme desteksiz südyen takmıyorum yanı cunku cok begeniyorum göğüs dekoltesini.. düşünüyorum estetiği ama kesinlikle bayan olmak zorunda diye karar verdik oda şimdi değil muallakta zaten ama ben cok istiyoruumm

canım kabul ettim arkadaşlık isteğini..gör bak bakalım yorumların nasıl olacak :)

hahahaah:KK70: canım malesef yorum yapamıyorum suan için 25den az mesajım var diye ama görünürlüğü acılsın yapıcam:KK70: unutmuşum onuuu bide bişey sorcam biz şu ameliyattan sonra doktor şekil vermek için muayenelerde elliyomus konusunda cok tartısıyoruz gercekten varmı böyle bişey

doktorum 10. gün kontrolümde yapmam gereken bir masaj gösterdi yumuşamaları için ve ilk masajı da kendi yaptı..nasıl yani sürekli elliyomuş sapık mı doktorlarımız canım anlamadım.......
hahahaah:KK70: canım malesef yorum yapamıyorum suan için 25den az mesajım var diye ama görünürlüğü acılsın yapıcam:KK70: unutmuşum onuuu bide bişey sorcam biz şu ameliyattan sonra doktor şekil vermek için muayenelerde elliyomus konusunda cok tartısıyoruz gercekten varmı böyle bişey

canım özelden mesaj atmıssın cevap veremiyorum yeniyim. hatta bazı özel konularıda yazmıstım tam attım gitmedi. bu benim düşüncem degil elbette adam sapık değil ki bu onun işi. ama biz bayan doktorda karar kıldık benim düşüncem degil dediğim gibi anlamıssındır. onu bile zarzor ikna ettim yani. ben hep diyodum istiyorum istiyorum diye ama hiç arastırmamıstım burda okuyorum öğreniyorum en iyi erkek doktorlar yapıyomus hatta cok önerilerde bulunulmus ama dedğim gibi biraz bizimki fazla kıskanç anlayacağn:KK70:

hmm anladım canım benim hayırlısı o zaman :KK66:
canım özelden mesaj atmıssın cevap veremiyorum yeniyim. hatta bazı özel konularıda yazmıstım tam attım gitmedi. bu benim düşüncem degil elbette adam sapık değil ki bu onun işi. ama biz bayan doktorda karar kıldık benim düşüncem degil dediğim gibi anlamıssındır. onu bile zarzor ikna ettim yani. ben hep diyodum istiyorum istiyorum diye ama hiç arastırmamıstım burda okuyorum öğreniyorum en iyi erkek doktorlar yapıyomus hatta cok önerilerde bulunulmus ama dedğim gibi biraz bizimki fazla kıskanç anlayacağn:KK70:

doktorum 10. gün kontrolümde yapmam gereken bir masaj gösterdi yumuşamaları için ve ilk masajı da kendi yaptı..nasıl yani sürekli elliyomuş sapık mı doktorlarımız canım anlamadım.......

doktor bu yaa..bukonu bıle olamaz.kadın gormekten bu ona sadece iş geliyordur zaten.

evet yapıldı canım 3 boyutlu çalışmam. çok büyük olmasın fakat küçük de olmasın dedim. 300 cc civarı olacak. daha azı beni mutlu etmez zaten. 75A'yım ve sütyenimi doldurduğum için 89 90 geliyor göğüs üst ölçüm ama doktoruma da 86 dedim yanlışlıkla. dilacım, heyecandan foto bakmak bile aklıma gelmedi biliyor musun? küçük olmaz değil mi?

Kıyamam ya,aynı heycanları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum:)Valla 300 cc üstü küçük olmaz rahat ol tatlım:KK34:Şahane olucak şahane:KK34:

Evet canım katılıyorum sana.Ya ne büyük dursun,ne küçük.Eminim Barış Bey kulbuna otutturur bunuda:)))

Şu evrede endişeli ve kararsız olman çok doğal canım.Hiç korkma,rahat ol.Bak nasılda herşey yolunda gidicek gör:KK34:C cup mu olmak istiyorsun?C cup olmak istiyorsan eğer 300 cc den aşağısını düşünme derim.Anladığım kadarıyla azcık şöle ele avuca gelsin istiyorsun:)))Olur olur hepsi olur:)

Ekledim canım seni.Bir bak bakalım albüme fikir olsun sana:KK34:

Tatlım benim ya çok hoşsun:)))Ay sabah sabah güldürdün beni,çok yaşa emi:)))Doktor her muaynede memeyi kontrol ediyor.Protezde şekil bozukluğundan yumuşamaya kadar evrelerin takibini yapabilmek adına.

Doktorluk çok kutsal bir meslek ve bana göre doktorla hasta arasında mahrem olmaz.Her türlü kontrol ve muayne hekimlerimizin mesleki görevleri.Bunda utanılcak yada tuhaf karşılıcak birşey olamaz.Bayan doktor tabiki de senin seçimin tatlım.Fakat bu ameliyatı en iyi erkek doktorlar en iyi yapıyormuş kısmına katılmıyorum.Bayan doktorlar arasında da işini hakkıyla yapan,bilgili ve başarılı bir çok hekimimiz var.
Eee haydi bakalım hakkımızda hayırlısı kızlar:KK34:

3 boyutlu calısma nedemek kızlar ???

Naci Bey'in kullandığı 3 boyutlu çalışma, ameliyat öncesi hangi boyutun,protez türünün kişide nasıl duracagını görebilmesi adına görselliği ile bilgi verici bir ön çalışma tatlım.Tekniğin ve protezin seçimini kolaylaştıran ve belirleyen bir tasarım mucizesi:KK34:

X