Teşekkür ederim Dila'cım. Umarım dediğin gibi olur hersey...
cnm bnm doktortayfun aköz var bir görüş isterim kendisi kartal devblet hastanesinde şef . aynı zamanda özel yeri bağdat caddesinde yardımcı olacağına eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Dila'cım. Umarım dediğin gibi olur hersey...
Dila28 gerçekten çok güzel olmuş
dilacım bende barış beyden bu ayın 27 sine randevu aldım.doktor bana 280cc ii olacağını söyledi ama 315cc denedim sanki o daha ii barış beyde bakarım olursa onu yaparım ama senin vücudun onu taşımıyabilir dedi .çok kararsızım 280cc çok mü küçük acaba ben 1:60 boyundayım kilomda 49 lütfen acil cevap yaz ameliyat gününe kadar bana fikir vermiş olursun ben sadece 85 beden sütyen takacak kadar olsunlar istiyorum...........uuuf bir an önce bitse şu ameliyat kendime sıkkıntı yaptım...
Vuhhuuu çok mutlu oldum yahu:)İltifatın böylesine göbek atarım arkadaş:):):)Tey tey tey tey:))))
Teşekkür ederim canım benim.
Ben de yazın ameliyat olanlardanım.Hem de yazın göbeğinde olanlardan:)Hiç sıkıntı yaşamadım,tereddütlerim olmasına rağmen.Aylar ayları kovalıyor,bir bakmışsın çat kapı ameliyat günün gelmiş,bir bakmışsın ameliyatın üstünden aylar geçmiş:)Yeter ki doğru doktora,cc ye ve yönteme karar ver.Gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden geliyor.Umarım sende topiğini açıp eşsiz mutluluğunu bizlerle paylaşırsın
Herşeyin gönlünce olması dileğiyle arkadaşım
burcucum geçekten çok güzel olmuşlar.darısı benim başıma.sen ne kadara yaptırdın.barış bey bana 6.500 dedi.birde yeni bir silikon çıkmış onu kullanacak.böyle hani şeftali olurya bununda üstü öyleydi.içim ürperdi vallahi.ya vücudumla uyum sağlıyamazsa...birde bende kansızlık var ameliyattan 2 gün önce tahlil yapıyor.inşallah bu engel olmaz...canım benim boy 175 kilom 62 ve Barış beye 7 ekim de ameliyat oldum 310 cc kullandı bana..sende de 280 benimki gibi olacaktır ve vücudunla gayet uyumlu güzel olacaktır emin ol doktorumuza bırak kendini
burcucum geçekten çok güzel olmuşlar.darısı benim başıma.sen ne kadara yaptırdın.barış bey bana 6.500 dedi.birde yeni bir silikon çıkmış onu kullanacak.böyle hani şeftali olurya bununda üstü öyleydi.içim ürperdi vallahi.ya vücudumla uyum sağlıyamazsa...birde bende kansızlık var ameliyattan 2 gün önce tahlil yapıyor.inşallah bu engel olmaz...
3
Al işte:)Enteresan erkek milleti:)Sen eşine bakma canım.Hem onun ne istediğinden çok SENİN ne istediğin önemli
burcucum geçekten çok güzel olmuşlar.darısı benim başıma.sen ne kadara yaptırdın.barış bey bana 6.500 dedi.birde yeni bir silikon çıkmış onu kullanacak.böyle hani şeftali olurya bununda üstü öyleydi.içim ürperdi vallahi.ya vücudumla uyum sağlıyamazsa...birde bende kansızlık var ameliyattan 2 gün önce tahlil yapıyor.inşallah bu engel olmaz...
6.500 pahalıymıs
geneldedevlet hastanesınde olanlar 2.500 ozelde yapanlar 5.000 dıye yazmışlar ama ben henuz gorusme yapmadım bılmıyorum
tatlım 6500 lira bu ameliyat için yüksek bir rakam değil piyasa böyle istanbuldaki özel cerrahları bir araştır derim sana..Ayrıca bu ameliyatı Barış bey yapacaksa hiiiç pahalı değil sonuç harika olunca 7 bin de verilir barış beye 8 bin de hakediyor adam her şeyi..Piyasadaki diğer doktor fiyatlarını da söyleyim sana Teoman doğan 6500-8000 tl iki farklı hastanede ameliyat yapar birinde 6500 diğerinde 8000 alır. Hasan Fındık 6000 lira alır..Naci Çelik te yanlış hatırlamıyorsam 7000 civarı istiyor..serhat tuncer de 9000 lira istiyor haberin ola.istanbul da olmak istiyorsan fiyatlar böyle canım benim.
tatlım 6500 lira bu ameliyat için yüksek bir rakam değil piyasa böyle istanbuldaki özel cerrahları bir araştır derim sana..Ayrıca bu ameliyatı Barış bey yapacaksa hiiiç pahalı değil sonuç harika olunca 7 bin de verilir barış beye 8 bin de hakediyor adam her şeyi..Piyasadaki diğer doktor fiyatlarını da söyleyim sana Teoman doğan 6500-8000 tl iki farklı hastanede ameliyat yapar birinde 6500 diğerinde 8000 alır. Hasan Fındık 6000 lira alır..Naci Çelik te yanlış hatırlamıyorsam 7000 civarı istiyor..serhat tuncer de 9000 lira istiyor haberin ola.istanbul da olmak istiyorsan fiyatlar böyle canım benim.
pekiii antalyada ki doktorların fiyatlarını biliyormusun burcu ?????
Canım antalyadaki doktorların fiayatıda değişiyor, ben 2 doktorlan görüşmüştüm, birisi 3500 tl- diğeride 5500 tl demişti, yani burdada araştırman lazım, doktoruna göre dğişiyor
bu fiyatlarda ıyıymıs.yanı daha az versek daha ıyıde.kızlar 7000-9000 den bahsedıyorlar...arastıracagım
sen yaptırdın mı?
bu fiyatlarda ıyıymıs.yanı daha az versek daha ıyıde.kızlar 7000-9000 den bahsedıyorlar...arastıracagım
sen yaptırdın mı?
4 gun oldu sabahlara kadar internet basında bunu aastırı oldum.doktorun kimdi yina???