Günaydın sebebsizim.Forma baktım yeni üyesin.Aslında hem yeni üyesin hem de hiç arkadaşın yok.Böyle durumlarda ben pek arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum fakat bugün bir tolerans geçiyim dedim o da sana nasipmiş:)
Ameliyat olan arkadaşlarım ve ben,ameliyat olduktan sonra ciddi anlamda bir neşeye kavuşuyorlar,bu anlatılmaz bir duygu.Bak mesela kendimden şöyle bir örnek veriyim.Ameliyattan önce biraz sinirli hatta agresif biriydim:)))Her ne kadar öyle görünmesem de:)Ameliyat olduktan sonra ruh halim değişti,artık öyle herşeye sinirlenmiyorum hatta bazen eskiden kızıp kafaya taktığım şeylere şimdi gülüp geçiyorum:)Bu da göğüslerim büyüdükten sonra kendimle daha da barışık hale gelip mutluluğu doruk noktasında yaşamamdan kaynaklanıyor olsa gerek:)))
Korkundan bahsetmişsin,inan ki korkucak hiçbir şey yok.Yaşadığın 1 haftalık (hafif) acıyı sızıyı zaten aradan zaman geçtikten sonra unutuyorsun:)Anın mutluluğunu yaşıyorsun,herşey geride sadece bir anı olarak kalmış oluyor.Şöyle düşünelim;"gülü seven dikenine katlanırmış"
Hakkında hayırlısı canım
günaydın dilacım, teşekkür ederim beni kırmadığım için. ama mesaj sayım yetersiz göremedim :) aslında uzaktan okuyordum, sonra üye olmam gerektiğini düşündüm. yeni üye olduğum için fazla yorumum yok doğru. yeni olduğum için arkadaşım da yok. :) tedirgin olmakta haklısınız. sorunlarımı açık etmeyi sevmem ama, dillendirmeden de çözülebilecek şeyler değil bunlar. ciddi anlamda bilgi paylaşımı yapıp birbirinize destek olmanız, fikir paylaşımı yapmanız çok güzel. işin aslı çevremden kimse bu bağlamda destek olmuyor, gereksiz buluyorlar. burda motive olmak daha akıllıca. aslında bi kaç önceliğim var, ama bu da benim için ciddi bi sorun. en çok tabi bikini sezonunda dertleniyorum. :) yeni yeni araştırmaya başladım, umarım bende cesaretlenip yaptıranlar kervanından olabilirim. arzuma da sordum, hamilelik evresinde slikon varken yine de içi boşalma sorunu olur mu ki? beni en çok tedirgin eden nokta bu. doktorunla buna dair bi noktayı konuşmuş muydunuz?
ayrıca korkuyorum evet, iğne olmaktan bile çekinen bi yapım var. nasıl bıçak altına yatıcam bilmiyorum. :)
hayırlısı artık.