Sevgili arkadaslar, bu nekadar guzel bir forummus boyle:) Okumaya doyamadm. Yeni hemen uye oldm araniza katilmak icin.
Yurtdisinda yasiyorum ve buradaki dr. lar beni tatmin etmedigi icin ve de cooook pahali oldugu icin Meme buyutme ameliyatimi ancak Antalya'daki cnm yurdumun dr. larina yaptirmaya karar verdim...
Hicbir tecrubem yok bu konuda ve kizkardesim Alanya'da yasadigi icin ancak Antalya olabilir. Acil dr. tavsiyesi bekliorum bilgisi olan arkadaslardan. Yazistigim birkac dr. var ve benim ancak 15 gunluk surem oldugunu yazdigimda tamam dediler. sure yeterliymis. Ilk gunler tetkikler yapilirsa akabinde hemen ameliyat olmam gerek. Bu da 3-4 gun demek. Bana geriye 10 gun kalicak kontrol ve istirahat icin. Ve yine 7 yasindaki oglumla gelip oglumla donucem ucakla. Bu da beni biraz tedirgin ediyor. Acaba zor olur mu diye. Dusunsenize bisey olsa millete durumu anlatmak zorunda kalicam ve cok hosuma gitmiycek
Ayrica bazi arkadaslar fotolarini ekliolar ama biz yeni uyeler goremiyoruz Acaba bunlari gormenin baska ne yolu olabilir..Bak yaptiriyim hemen bende koyucam soz:) Bugun bana yarin sana, diy mi ama?
Bana yardimci olacak olmiyacak tum arkadaslara sevgiler. Ne mutlu yeni memelri olanlara:))
Merhaba ozdidi.Forma,aramıza hoşgeldin.Antalya'da tanıdığım yada sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok malesef,fakat sana güzel bir dilekte bulunabilirim:)İstediğin,dilediğin herşey gönlünce olsun,mutluluğun pekişsin ve hep daim olsun inşallah:)