• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Sevgili arkadaslar, bu nekadar guzel bir forummus boyle:) Okumaya doyamadm. Yeni hemen uye oldm araniza katilmak icin.
Yurtdisinda yasiyorum ve buradaki dr. lar beni tatmin etmedigi icin ve de cooook pahali oldugu icin Meme buyutme ameliyatimi ancak Antalya'daki cnm yurdumun dr. larina yaptirmaya karar verdim...

Hicbir tecrubem yok bu konuda ve kizkardesim Alanya'da yasadigi icin ancak Antalya olabilir. Acil dr. tavsiyesi bekliorum bilgisi olan arkadaslardan. Yazistigim birkac dr. var ve benim ancak 15 gunluk surem oldugunu yazdigimda tamam dediler. sure yeterliymis. Ilk gunler tetkikler yapilirsa akabinde hemen ameliyat olmam gerek. Bu da 3-4 gun demek. Bana geriye 10 gun kalicak kontrol ve istirahat icin. Ve yine 7 yasindaki oglumla gelip oglumla donucem ucakla. Bu da beni biraz tedirgin ediyor. Acaba zor olur mu diye. Dusunsenize bisey olsa millete durumu anlatmak zorunda kalicam ve cok hosuma gitmiycek :(

Ayrica bazi arkadaslar fotolarini ekliolar ama biz yeni uyeler goremiyoruz:( Acaba bunlari gormenin baska ne yolu olabilir..Bak yaptiriyim hemen bende koyucam soz:) Bugun bana yarin sana, diy mi ama?

Bana yardimci olacak olmiyacak tum arkadaslara sevgiler. Ne mutlu yeni memelri olanlara:))

Merhaba ozdidi.Forma,aramıza hoşgeldin.Antalya'da tanıdığım yada sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok malesef,fakat sana güzel bir dilekte bulunabilirim:)İstediğin,dilediğin herşey gönlünce olsun,mutluluğun pekişsin ve hep daim olsun inşallah:)

slm hosgeldin ve tam da yerine yazmissin:) sana bu psikolojik olarak yardim edecek 2 kisiden biri dila digeride arzum77 ikiside psikolojik doktor ve danisman gibi:P
Umarim hersey diediginiz gibi olur.simdiden gecmis olsun

Fıstık nbr?Görüşemiyoruz epeydir.Nasılsın bakalım,keyifler ne alemde?

canım benım benımde ilk arkadasım sen oldun.çok teşekkür ederim tatlımm.burada kadınların biririne bu derece yardımsever ve samimi yaklaşımları inan beni çok mutlu ediyor.öpüyorum canım görüşürüz...

Aynen canım.Oraletimin de dediği gibi "mutluyum,mutlusun,mutlu":)))

dilacımmm nasılsın:) dün görüşmem vardı biliyosun barış beyle..280 ve 320 cc denedik sevin hanım da 320 daha güzel duruyor uzun boylusun çünkü dedi.. bende 320 diye düşünüyorum ama ikisini de not etti ben iyice düşünim diye..320 daha güzel olur dimi ya? boyum 175 kilom 61 gögüs altı ölçüm de 77 cm..sen benden daha uzundun dimi..ayy çok heyecanlyıım ya cuma günü ameliyatım var..regl olma ihtimalim olduğu için ameliyatı erkene aldık bi kaç gün.sen ve oralet ulaşın bana noluur desteğinize ihtiyacım var :)..sevin hanım da cumartesi ameliyat oldu biliyo musun ona da 250 cc takmış barış bey zaten minyon yapılı olduğu için gayet güzel olmuş gösterdi bana :)) ve aradan 2 gün geçmesine rağmen hemen işe dönmüş ve gayette iyiydi :)

Canım merhaba.Ameliyatını oldun,haberlerini oraletimden tek tek aldım emin ol:)Tatildeydim canım,anca döndüm.
Yavrum çok çok geçmiş olsun.Bugün biraz zor geçer,ama emin ol yarından sonra ayaklanırsın.Sevin de erdi ha muradına,oraletim söyleyince hiç şaşırmadım,bizle sırrını çoktan paylaşmıştı bile:)Nasıl oldun durumlar ne alemde?Forma girince mutlaka haberdar et beni.Tekrardan geçmiş olsun bebek,aramıza hoşgeldin:nazar::34:

Zuzum merhaba.Senelik iznimdeydim tatlım,yeni döndüm.Anca bakabildim foruma.Dolu dolu,eşsiz bir tatil geçirdim.Artık kışa hazırım:)))
Döktürmüşsün fıstık,hemen cevaplıyorum.Dikişlerimde sancı var demişsin,şuan ne durumdasın bilemiyorum ama sebebi herneyse geçmiş olsun bebem.Umarım dediğin gibi iç çamaşırdandır,aman olumsuz birşey olmasında.Kullandığım kremin adı scarex,bu arada çok da memnunum:)İzlerim gittikçe düzeliyor.Hatta tatilde göğüslerimi görüp "hani izlerin nerde" diye o kadar çok soran oldu ki:)Demek durum baya iyiye gidiyor:)Yavrum ben ilacı sadece gece yatmadan önce sürüyorum.Masajıda 2.ayda bıraktırdı doktorum.Şimdi sadece üstüne yatıyorum:)Masajı nasıl yaptın diye sormuşsun,tarif becerim her nekadar zayıf olsa da haydi deneyelim:)))İki elimle göğüslerimi kavrıyordum; önce birbirine doğru iterek sonra birbirinden uzaklaştırarak çektiriyordum göğüslerimi.Sonra göğüs üstümden aşağı doğru ittiriyordum ve akabinde göğüs altımdan tutup yukarı doğru ittiriyordum.En son da ellerimi açıp göğsüme koyup bastırıyordum hafif hafif.Ay tarife bak,çok kötü oldu yahu:)Beceremem demiştim ama:)
Bak ne mutlu sana yüzün gülüyor,senin de benim gibi.Etrafımda böyle mutlu arkadaşlar gördükçe benim heycanım daha da debreşiyor:)Haydi 3 ay dolsunda görelim yahu şu şahaserleri:)Benim 16 ekim de 3.ayım doluyor.Birkaç fotoğrafla kutlucam inşallah:)Çok öpüyorum tatlım,kendine iyi bak.Yüzün hep gülsün:34:

hoşgeldin tatlım:)ohh yarasın tatılde iyi gemiş:)inşallah seneye bende yeni ve şahane cicişlerimle zevkle tatil yapacağim:)öptüm canım:)

hoşgeldin tatlım:)ohh yarasın tatılde iyi gemiş:)inşallah seneye bende yeni ve şahane cicişlerimle zevkle tatil yapacağim:)öptüm canım:)

Sıra sizde valla şeker,biz tozunu attırdık bu yaz sahillerin;)
Tatil süperdi,çok şükür.Artık yoğun tempoyla çalışma zamanı:34::34::34:

bizlerde bekliyoruz zaten resimler olmasa kimsecesaretedip yaptıramıyacak :)

Valla fafurum doğruyu söylemek gerekirse albümüme bakıp cesaretlenen arkadaş çok oldu KK.da yada çevremde.Bu beni mutlu ediyor,çünkü ameliyat olmadan önceki mutsuzluğumu yaşayan birinin,heveslenip "bende mi yaptırsam" deyipte mutluluğa bir adım atmasını görmek eşsiz bir duygu.O sebeple fotoların etkisinin büyük olduğuna inananlardanım,senin dediğin gibi;);)

ben geldimm :) bugün 6. günüm ve her şey yolunda..sadece kendim kalkamıyorum destek gerekiyor..320 cc koydu barış bey..öyle işte mutluyum :D dila bişi sorcam canım ne zaman yan yatmaya başladın sen bi de seninkiler de ayrık duruyorlardı ya birleştiler mi biraz ve şuan yumuşama durumları nasıl falan filan :))

Back