• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Tatlım stüdyo resimlerini koymam Bay C:1: tarafından yasaklandı malesef.İlk etap (evde) çekildiklerimden koydum.Amaç zaten 180 boyunda benim kilolarımda ölçülerimde biri için 315 cc nin nasıl durduğuysa bu kadar fotoğraf yeter:34:Bu arada sana mail attım.19 tane foto yolladım sana.Toplu çekildiklerimizde var.Haberin olsun;)

Hımm anladım canım, ben mail kutuma transfer oluyorum.

Haklısın bu kadar resim çok bile fikir için yeterli :))

Güzel bi çalışma oldu paylaşman daha güzel oldu canım :) :71:

resimlerin çok güzelmiş.hepsindede harika çıkmışsın :nazar:

fizik zaten şahane :) memişlerde eklenince fıstık olmuş fıstık :1::1:

evet leyla.bende dilayi cok seviyorum cok tatli ve 2011 memislerle artik harika olmus:)

Leylam yazdıklarını okurken yüzümde eksilmesini hiç istemediğim bir tebessüm oluştu:)Teşekkür ederim tatlım,ay utandım yahu:78::78::78:

evet leyla.bende dilayi cok seviyorum cok tatli ve 2011 memislerle artik harika olmus:)
Canım benim bende sizleri çok seviyorum:)Leylamla senin yazdıklarınızı okuyunca öyle mutlu oldum ki anlatamam:)Teşekkür ederim kızlar.Siz çok yaşayın emi:71:

Canım benim bende sizleri çok seviyorum:)Leylamla senin yazdıklarınızı okuyunca öyle mutlu oldum ki anlatamam:)Teşekkür ederim kızlar.Siz çok yaşayın emi:71:

sağol tatlım gülen yüzün hiç solmasın darısı benim ve isteyen arkadaşlarımın başına hayırlısıyla:)))

pozitif enerji senden geliyo dilacim.haliyle mutlulugun bizede bulasiyo:)bende seni okurken ayri bi enerji aliyorum senden.cok cicisin:)

pozitif enerji senden geliyo dilacim.haliyle mutlulugun bizede bulasiyo:)bende seni okurken ayri bi enerji aliyorum senden.cok cicisin:)

Yuppi:)KK.Meleklerinin mutluluğu paylaştıkça büyüyor:)Yavrum cici olan ,güzel olan sensin:)Teşekkür ederim tekrardan;)

Yuppi:)KK.Meleklerinin mutluluğu paylaştıkça büyüyor:)Yavrum cici olan ,güzel olan sensin:)Teşekkür ederim tekrardan;)

bende saban burun ameliyati olucam,seninle yazismak bana ayri bi moral katti tsk ederim dilacim:)

bende saban burun ameliyati olucam,seninle yazismak bana ayri bi moral katti tsk ederim dilacim:)

Sabaha ameliyat mı var?Süper yahu:)Bakıyorum bomba gibisin,gayet güçlü ve sakin:)İnşallah mükemmel bir ameliyat olur ve istediğin sağlığa ve görüntüye kavuşursun.Kime oluyorsun ameliyatını?Ay heycan yaptım:)Detay verirmisin biraz canım?

Sabaha ameliyat mı var?Süper yahu:)Bakıyorum bomba gibisin,gayet güçlü ve sakin:)İnşallah mükemmel bir ameliyat olur ve istediğin sağlığa ve görüntüye kavuşursun.Kime oluyorsun ameliyatını?Ay heycan yaptım:)Detay verirmisin biraz canım?

Doktor mesut bey ama soy adini unuttum:)Bursada Esteticare'de,yarin aksam mesaj birakirim sana:)

Doktor mesut bey ama soy adini unuttum:)Bursada Esteticare'de,yarin aksam mesaj birakirim sana:)
Hım...Vay be demek yarın büyük gün,heycan var mı?Doktoruna ve kendine güven,eminim herşey çok güzel olucaktır.Haberdar edersen cidden sevinirim;)

merhaba yakın bir sürede hem göğüs büyütme hemde burun ameliyatı düşünüyorum senin göğüs altından mı yoksa meme başından mı ameliyatın..resmini görmem mümkün mü eğer yollayabilirsen çok sevinirim
aly-24@windowslive.com

Merhaba.Canım kusura bakma yanlış anlamanı istemem ama mail adresine foto yollamıyorum,prensip meselesi...

slm dila gece gece tesadufen sayfana dustum
ve bir cirpida 72 i sayfayi hatmettim :1: iyikide hatmetmisim
civil civil kipir kipirsiniz
allah muhabbetinizi, nesenizi arttirsin :34:
kendime bile itiraf edemedigim, surekli bastrdigim dusunceleri uyku sersemligiyle ciziktirivereyim suraciga
bende 27 yasinda taze bi anneyim
goguslerim 90 c .. allaha sukur simdiye kadar gulluk gulistanlik yasadik kendileriyle
ne ben onlardan yerindim nede onlar benden
ama simdi isin boyutu degisti
oglan emmeyi birakinca resmen mutasyon gecirdi benim memisler
baya bi diklesmeye ihtiyaclari var .. tabi sahibelelerinde biraz gaza ve cesarete :52:

Back